Vitaszoba: Lelkek karneválja

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 16.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Mondj valamit, ami jó benne :)

2. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Te tojás, nem a küzdéssel van itt a baj meg nem azzal van bajom, hogy 150x kell nekifutnom a Muszklinak, hogy meglegyen az 1500 átkozott, azt hogy ragyogóst honnan szedek azt nem tudom, majd max rendelek 50-et, de itt azzal van a baj csak, hogy nem lehet játszani fagy, laggol, kidobál stb....
    Tudod mielőtt írsz valamit azelőtt lépj be a mappra és nézd meg, hogy megy-e a gém...

További szép napot!

ui.: Angol fórumról egy frappáns megfogalmazás...:

Login bonus = Not work...
    Event ranking = Not work...
    Black Market = Prices too high ...

Server = Constantly Inaccessible, as it is available it is impossible to play because the lags ...
    *Spirit_of_Death*, Today at 7:28 AM

3. tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ|

tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| Járnitanuló

Te melyik játékon játszol???.. mert nem ér semmit ez az event .. ebbe az ventbe bele teszel 5 milla elitet és nincs plusszod semmiböl...se gyöngyböl se lélekböl se semmiböl...szerintem feleslegesen véded a bp-t bár én nem bántottam 1 szoval sem csak hogy inkább nem kellet volna ez az event..

4. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Te merre jársz? Kapjál már az agyadhoz,ez neked JÓ?? Melyik szerveren vagy? Érdekesen közelíted meg.Kitalálni nem kellet már volt ilyen event(Pocsék volt akkor is),javítani? Program az egész,csak jól kéne kezelni,és építkezni rá..Amúgy a szerver nem bírja a terhet,,sok a felesleges grafika,meg csicsa stb..nem akarom megszólni itt a programozókat,de össze kéne szedni azt a maradék jóindulatot,és véget vetni a kínlódásnak..:rolleyes::eek::D:D

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Napi bónusz..., igen az ismertető szerint lett volna új napi bónusz, melyet még sem aktiváltak. Tehát nincs új napi bónusz.

6. †CalicoJack†

†CalicoJack† Utánpótlás-írogató

nekem nem adja meg a napi belépési bónuszt csak a rendeset hogy 1kristáy 200 gyöngy ahejet hogy konfeti löszert adna

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

†CalicoJack†, olvashatnád is a fórumot, és nem írnál ilyeneket :)

8. Durva

Durva Utánpótlás-írogató

Jó kis event, tetszik végre hogy sokat kell játszani a diziért, minden nap egy kis event aztán nemkell csak játszani, max jegyet lőni, az meg hogy nem plusszos, kifejezetten tetszik, mivel ha jól belegondolok akkor üreges lőszerrel is összehozható a dizi, tény hogy nem kis játékosoknak lett ez kitalálva de szerintem ők is összehozhatják a kisebbik dizit, akinek meg nem tetszik azt nem értem , az event ncp-k nem lőnek, legtöbben 6/ alatt vannak, tehát go behe, fénymap, löni admirált stb :) tehát még valahol kedvez ez az event azoknak akik nem akarnak belőle semmit :))) a laggról meg egyéb hibákról meg annyit hogy ahol én játszom, ott egyszer volt csak gond, azóta perfectül müködik a játék semmi lagg, fagyás. :))

9. apri.HU.ace

apri.HU.ace Utánpótlás-írogató

Milyen event?Ha,ha.Ahhoz be kellene tudni lépni a játékba.LOST CONNECTION !Nem kis ideje.

10. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Ugyan, áruld el hol játszol, és mivel?

11. Durva

Durva Utánpótlás-írogató

Skandinávia 1 és hogy mivel? két kezemmel :)

12. parat001

parat001 Utánpótlás-írogató

ha annyira hasit skandináv1 akkor miért nézegeted a fórumot 5 percenként?

13. Durva

Durva Utánpótlás-írogató

Másolnám a logkönyvet hogy ezerrel eventezek, meg játszom de mivel nem magyar igy inkább nem másolom, egyébként meg ha ráállok 250-es szigoval egy roncsra van pár perc szabadidőm. ua mintha ts-re irnák :)

14. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

örülj hogy játszhatsz mi eu3-mon bese tudunk lépni

15. Mary

Mary Fórum nagymestere

Már be lehet lépni

16. demonledi

demonledi Aktív író

engem befagyasztott két hogan-holligan (vagy nem tudom) mi közé és ott lőttek láttam ahogy csökenn a hp-m de mozogni - lőni - KILÉPNI , nemtudtam

17. ~VADKAN~

~VADKAN~ Fórum-zöldfülű

Engem kárpotolt kicsit a nyeremeny aquarius bm,a podcast videoert :)
    2014-06-19 17:18:54Elsüllyesztetted a(z) 15. támadási hullám egy NPC-jét!
    2014-06-19 17:18:54Kaptál 265000 aranyat.265'000 arany
    2014-06-19 17:18:54Megszerezve: 45 x + 7% sebzésbónusz.
    2014-06-19 17:18:54Megszerezve: 160 x Agwe páncéllemezei.
    2014-06-19 17:18:54Megszerezve: 500 x Fekete puskapor.
    2014-06-19 17:18:54Kaptál 2000000 aranyat.2'000'000 arany
    2014-06-19 17:18:54Kaptál 46600 elitpontot.
    2014-06-19 17:18:54Kaptál 6750 gyöngyöt.6'750 gyöngy
    2014-06-19 17:18:54Kaptál 120000 gyöngyöt.120'000 gyöngy
    2014-06-19 17:18:54Kaptál 86500 TP-t (tapasztalatpontot).
    2014-06-19 17:18:11Elsüllyesztetted a(z) 15. támadási hullám egy NPC-jét!

*rivalisok* kedveli ezt.
  18. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Utánpótlás-írogató

Mar megint nem megy, meg se lepodom.
    Komolyan most minek eroltetik ha nem sikerul nekik?
    Felesleges az ilyen egyszeruen annyit kell irni :bocs sracok ez nem megy majd maskor es senki nem lepodik meg vagy problemazik rajta szerintem .

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  19. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Szerintem jó az event, mert a célját elérte! Ahogy olvasom mindenkinek nőtt az adrenalin szintje! Kell ennél több? :D :D

tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| és Raptorr kedveli ezt.
  20. Raptorr

Raptorr Fórum-zöldfülű

Az event az tényleg jó :D csak nem tudjuk élvezni mert nincs játék :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.