Vitaszoba: Lelkek karneválja

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 16.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. exoka_G-4

exoka_G-4 Fórum-zöldfülű

nem,roncsokból kaptam,akár hiszed,akár nem:)

2. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Elhiszem:) Nekem nem volt még olyan roncs, de nem is tartok rá igényt, szívesen átengedem, akinek kell. Helyette jöhet a konfetti, bár nem sok, de hasznosabb már:) Jegyet én sem sokat találtam, össz. 1* sikerült olyat szigonyozni:)

3. ΜΑΚΕΔΩΝ[FBI]

ΜΑΚΕΔΩΝ[FBI] Fórum-zöldfülű

vegyetek ki ezt a ... :) had menjunk jatszani vegre, harc, harcolni kene mar :)

4. kék=mókus

kék=mókus Fórum-zöldfülű

Sajnos tényleg kiszámíthatatlan, hogy mikor fagy le a szerver, a bosszantó hogy általában a mini játék közben, amikor a jegyeket levonták. A roncsok magas ép-je és az ajándékok köszönő viszonyban se állnak. Nincs sok értele szigonyozni, csak az időt vesztegetni. Közepes hajóval 2-3 db 55 fontos ágyút lehet begyűjteni az event alatt. Talán az event második felében lesz utalvány is!

5. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

17:45-ota nem tudok belépni tengere..20% - connect to server köszönet a kikapcsolódásért:mad::mad:

6. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Már be tudsz lépni, ha még szeretnél, legalábbis EU3 megy, gondolom, akkor a többi is.

7. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

2014-06-21 10:12:07Megszerezve: 10 x Jegy.
    Roncsból kaptam,event alatt ez volt az első ilyen,pedig nem kevés roncsot szigonyoztam eddig!

8. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Grt nekem még nem sikerült...

9. ..¤Sandokan¤..

..¤Sandokan¤.. Junior szaki

Úgy imádom ezt a játékot. Resi előtt még meg nagy nehezen ki tudok lőni 10 percenként 1 postman-t mert annyira akad és lám itt a resi és most már be se enged imádlak Sea.

The_Massacre[HUN] kedveli ezt.
  10. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

╬Cаp†аiи•s†уℓє╬ Utánpótlás-írogató

Látom a BP változtatott azért a roncsok tartalmán :)

11. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Igen, ritkább a lőszer:oops:

12. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

de bőven több is :D eddig csak 500 konfettit kaptam most meg 5,1k :p

13. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

2014-06-21 12:02:00
    Megszerezve: 513 x Konfettigolyó. Szerencséd volt

14. ╬Cаp†аiи•s†уℓє╬

2014-06-21 11:23:52
    Megszerezve: 5103 x Konfettigolyó.

2014-06-21 12:02:35
    Megszerezve: 593 x Konfettigolyó.

hát sajnos =) de ez a 6 repeszeső kicsit vicces :D nem valami sok ^^

15. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

2014-06-21 12:26:14
    Megszerezve: 5771 x Konfettigolyó. Végre 400db roncs után..

16. Mr.X

Mr.X Utánpótlás-írogató

Az eventnek miért kell +-osnak lenni-e!?
    Nem értem itt pár ember logikáját, itt az event lőjjed üreggel ha nem akarsz minuszba menni, és vehetsz belőle lőszert stb...Ha összeszámold nem gyöngyöt kapsz hanem tárgyakat amik ugyanúgy megérik...
    Hozzáteszem a nagyobb NPC más eventeknél sem adnak sokkal többet szal nem tudom mit vártál...
    Jah és ha gyöngyöt akarsz menj BM-re és Fény/Behemothra ott tudsz gyöngyött lőni ha annyira sírsz érte.
    Eventnek a diziről és házikedvencek megszerzéséről kell szólnia nem arról hogy mennyi gyöngyöt kaparsz össze.(mellesleg utóbbi pár eventből elég rendes mennyiséget összelehetett halmozni.)
    UI: Nekem semmi bajom az eventtel csak azzal van a gond hogy nem lehet játszani, és nem az EVENT...

17. Røвєʀτ-o「HU」

Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

2014-06-21 18:44:55
    Megszerezve: 5180 x Konfettigolyó. Több száz roncs után végre. :D

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  18. The_Massacre[HUN]

The_Massacre[HUN] Junior szaki

Valaki tudna másolni pár láda nyitást hogy miből mennyit ad ? :p

19. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Szia,

Őhhmm bocsi elnézést ő hol panaszkodott a gy-re??

'Te miért mész BM-re??
    Neked őszintén ki engedte meg, hogy gyöngyöt szedj a játékban? Vagy egyáltalán ki engedte, hogy belépj a játékba?? Warban miért elittel harcolsz?? Én nem értem pár ember logikáját... miért kell üregessel lőni az NPC-t mikor az elittel sokkal jobb, ad TP-t meg aranyat, arannyal meg lehet licitálni...
    De egyébként ha összeszámolod sokkal jobban megéri ellőni 4 millió konfettit 15k jegyért, +1 kristályesőért!!! Sokkal több a plusz!!! Csak látni kell benne a +-t!'

Remélem érted az iróniát*.... "Egyél zsemlét kiflivel..."

További szép estét!

*irónia: Humort és gúnyosságot ötvöző csipkelődés; kesernyés, maró gúny.

20. xyz

xyz Utánpótlás-írogató

Szerintem el vagy tévedve, ha szerinted az eventnek a dizi és a pet megszerzéséről kell szólnia, ezen sírva röhögtem vagy csak sírtam hmm...nem is tudom el dönteni, na mind1, de ha a te logikádat nézem a bónuszozás és a roham mapozás is szólhatna a dizi megszerzéséről sőt a BM arról szól hogy legyen plusz életed és sebzésed ja nem mert az a gyöngy megszerzéséről szól...vagy mi van?? Igazából szerintem az eventeknek az lenne a lényegük hogy segítsék a játékosok fejlődését(legalább is az elmúlt eventek alapján), de a te imádott kis kedveceidért meg a dizijeidért küzdeni kb. értelmetlen mert akinek van ugyanilyen tulajdonsággal rendelkező ladikja és petje és nem gyűjtő nála új értelmet kap ez az event neki más lesz a LÉNYEG másról fog SZÓLNI, de ez most egy ilyen event ez van ezt dobta a gép, lőjjetek roncsokat nekem nagyon bejöttek a tehetségeket is meg éri átrakni nekem óránként lazán jön 20-25k konfetti van hogy több is attól függ mikor hogy ad több ezret egyszerre akárhogy is nézzük van 7 nap már ha 150 ezret szedtek össze jól jártok ha csak roham mapokon boss-ra illetve admira lövitek el és meg is van a gyöngy amit annyira szeretne mindenki abból a gyöngyből meg majd vehetitek foci eventre a foci lőszert és hopp lesz abból majd egy dizitek és még gyöngyötök is legalább is gondolom lehet majd dizit szerezni a VB eventen az a lényeg előre gondolkodjatok...nem írom le még 1x mit hogyan, de ennyi az egész "Nem ad gyöngyöt ez az event!! :/ A roncs ad lőszert!! :D Hmmm...ingyen lőszer....admirális...amaterasu....behemot GYŐŐŐŐŐŐŐŐNGY" na puszi ;).
    UI: Ja és ha játszani akarsz keress más játékot ha ennyire sírsz érte :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.