Vitaszoba: Lelkek karneválja

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 16.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lionskull[HUN]

Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

Úgy alapvetően semmi bajom ezzel az eventtel, mert tudok fejlődni belőle azért, de:
    Azért elég kínos, hogy például a terelősben teljesen fortuna kegyeire vagyok bízva, hogy lesz-e 7 célom. Ha szerencsém van, a bal alsó felé kell terelni, az 20mp. De a többi? Amikor össze-vissza variálja az irányokat akkor lehetetlen 6-nál többet összevakarni! Nem tudom miért kell egy eventet úgy megírni, hogy csak rásegítéssel vagy full távlövővel lehessen kihozni belőle egy stabil teljesítményt, esetleg a maximumot!
    Másik, amit nem tartok korrektnek: se dizi bónuszsebzés, se skil npc sebzés nem hat a muszklimérő npckre(ellenőrizve 1-es elitszint dizijével)! Sőt! Egy-két napja fixálva van a sebzés is. Ráköltöttem egy aranytápot a házi kedvencre, erre adott 1000 crit sebzést az 53000 mellé bónuszba ha épp volt kedve critelni, ami alig volt több a semminél! És az ember csináljon meg 4 hullámot ha tud! Na köszönöm!

Ezeknél a minijátékoknál épp csak a lényeg marad el: hogy a nem fullos hajók is tudjanak belőle fejlődni tisztességesen.

2. -Δ_Čş!ßΣ_Δ-

-Δ_Čş!ßΣ_Δ- Fórum-zöldfülű

ezek a postmanek is adhatnak kristályesőt 60 db kilőttem már és semmi vicc az egész

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  3. Laci_Papa

Laci_Papa Utánpótlás-írogató

én kb 200-nál tartok és csakk egyszer adta meg

4. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Eventről... Csak a krisiesőért és a puffokért lőttem! 30 napra sikerült összeszedni.. kb 50-60 postmanből!
    Feladja a leckét az event! Emlékszem tavaly is szörnyű volt.. idén se változott.. minijátékok egy idő utána nagyon unalmassá válnak! Ládákról röviden: volt olyan nap h 50 ládából kétszer 50k lőszer.. volt olyan h egy nap 100 ládából semmi :D Szóval :D
    Reméljük a vb event gazdagá tesz minket :D Bár 2012 is jó mínuszos volt :D

5. xyz

xyz Utánpótlás-írogató

A fel nem használt jegyeket is beválthatnák valamire az event végeztével 1 évig tartogatni fölösleges...

6. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Csak egy par db roncs . . .

2014-06-23 16:18:17Megszerezve: 6 x Sasszem.
    2014-06-23 16:17:16Megszerezve: 1 x Ogoun amulett.
    2014-06-23 16:16:15Megszerezve: 1 x Ogoun amulett.
    2014-06-23 16:15:10Megszerezve: 6 x Repeszeső.
    2014-06-23 16:14:04Megszerezve: 6 x Sasszem.
    2014-06-23 16:12:35Megszerezve: 6 x Sasszem.
    2014-06-23 16:11:32Megszerezve: 6 x Repeszeső.
    2014-06-23 16:10:25Megszerezve: 6 x Repeszeső.
    2014-06-23 16:09:30Megszerezve: 6 x Sasszem.
    2014-06-23 16:08:29Megszerezve: 3 x Csillagtűz (robbanás).
    2014-06-23 16:07:28Megszerezve: 3 x Csillagtűz (robbanás).

7. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Itt is egy kevés..
    2014-06-23 20:50:06
    Megszerezve: 1 x Ogoun amulett.
    2014-06-23 20:48:39
    Megszerezve: 606 x Konfettigolyó.
    2014-06-23 20:48:21
    Megszerezve: 6 x Sasszem.
    2014-06-23 20:48:04
    Megszerezve: 8 x 5. szintű szigony.
    2014-06-23 20:47:44
    2014-06-23 20:46:15
    Megszerezve: 3 x Csillagtűz (robbanás).
    2014-06-23 20:45:58
    2014-06-23 20:45:12
    2014-06-23 20:38:47
    Megszerezve: 513 x Konfettigolyó.
    2014-06-23 20:34:47
    Megszerezve: 6 x Repeszeső.
    2014-06-23 20:29:00
    2014-06-23 20:26:55
    2014-06-23 20:25:35
    2014-06-23 20:19:42
    2014-06-23 20:14:46
    2014-06-23 20:13:22
    2014-06-23 20:07:24
    Megszerezve: 642 x Konfettigolyó.
    2014-06-23 19:44:33

8. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Sziasztok!
    Ilyen hosszan nem kellene, mi is szigonyozunk.:)

9. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Bocsika..:)

10. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

Sziasztok

De nem is értem ezt minek másolgatni :p, aki kíváncsi mit ad az lőjön ki 1-2t utána úgy is látja megéri-e neki vagy sem!

Egyébként kb 1,5 misi konfettim van a PostMan-ekbe, nem számoltam hányat lőttem ki, de 1 darab kristályesőt nem adott még. 900k gyöngy = 0 kristályeső, elég gáz :(. Bár ez igaz úgy általában az egész eventre, nem hogy 20/nek adnának valami értelmet, hogy a sok fénytérképesnek legyen oka vizsgázni, neem, inkább leküldenek 1/re mindenkit bohóckodni a szinte semmiért!

Teljes mértékben egyetértek! Az hogy volt már olyan event mely kifejezetten a gyöngyért is megérte az szerintem mellékes, az elmúlt években csak olyan eventek voltak melyek valami oknál fogva, nem csak a gyöngyért érte meg. Valamikor amuletteket lehetett szinte ingyen gyűjteni, máskor a triton áldása jött nagyon, utána a kristály, a mojó, stb... És mindezek mellett minden eventnél ott vannak a gyorsítók, designok, és házikedvencek! Eventekről beszélgetünk, szerintem, az event egy esemény, mely nincs minden nap! Amit felsoroltam azokat nem éred el minden nap, vagy amit még is nem ilyen áron. Gyöngyöt bármikor gyűjthetsz, egy eventnél teljesen mellékes hogy jól adja-e a gyöngyöt. Nem árt ha nem kell gyöngyöt rákölteni, tehát legalább az event alatti költségeidre visszajön belőle, de hát most még ez se :D, nagy cucc. :cool:

11. Mr.X

Mr.X Utánpótlás-írogató

Igaz, nem arra válaszoltam amire akartam, ezért elnézést félre kattintottam vagy törölték nem tudom, de lényegtelen, az álláspontom nem változtat.
    Miért járok BM-re természetesen a +életért, de nem mondok nemet a hullámonként járó gyöngyjutalmaknak, ahogy szerintem senki más sem. Értem az iróniát az a szövegben, sőt tudom is mit jelent az irónia szó.^^
    Még mindig tartom magam hozzá, ha nem akarsz ott van lődd üreggel(Volt mikor nem volt ilyen lehetőség.) bármennyire is egyszerű elittel lőni, lődd nem érdekel, de akkor ne írják le mennyire - meg **** az event...Szerintem valamit félre értettél a monológomba vagy nem jött át neked, de ez a te bajod, úgy láttam másoknak átment.

XYZ-nek írnám, hogy nem vagyok eltévedve nagyon is jó helyen járok szerintem, nem a felhők fölött 5 méterrel.
    Azon, hogy te min sírsz min nevetsz te jogod/döntésed. (Nyugi én is fogtam a fejem)
    Nézd az "én logikámat", BM mondjad már mit ad hullámonkét? Csak nem gyöngyöt..?Szóval hol szól arról, hogy plusz életed legyen? Lehet papolni neked ez a fő, de lényegébe ahhoz ki kell vinned és akkor is kapod a gyöngyöt, szóval mi az hogy a BM nem fő gyöngyforrás?
    Az event pár napig tart, utána eltűnik végleg, jobb-rosszabb esetbe 1 év múlva újra berakják. +ha nem a diziről szól és házikedvenc buffok/gyorsítókról megfeleztkeztem akkor lőj már nekem 1 Hellhammert vagy Bumberblee-t....

Nah mind1 nem feszültséget akarok generálni, csak reagálni akartam a kommentedre.
    Remélem nincs harag.:)

12. xyz

xyz Utánpótlás-írogató

Nincs harag, de én azt egy szóval sem mondtam hogy a BM nem a fő gyöngyforrás,viszont most azt mondom, mert bónuszok is elfogynak egyszer...kivéve ha van egy segítőd aki kincsezik míg te alszol :D (ezt ne magadra értsd), de ha már itt tartunk akkor saját véleményem szerint a kincs a fő forrása mindennek hiszen abból van mojónk, amiből apránként jönnek a térkép részecskék, mellesleg ad gyöngyöt is ugye bár stb...meg persze konkrétan azt sem mondtam hogy arról szól hogy legyen életed csak próbáltam kifejteni hogy ennyi erővel a BM is "szólhatna" a Diziről, +élet illetve sebzésről ahogy akár az event is szólhatna a gyöngyről és mint mondtam ez most egy ilyen event, nézni kell a jó oldalát amik a roncsok szerintem, mert hogy szépen lehet belőle gyűjteni a lőszert, mellette még amuletteket és egyéb "kis" dolgokat amiket ennek köszönhetően nem kell meg venni, nem lehet egy event mindig olyan amilyet a játékosok szeretnének. Aki meg leszólja az eventet az csak gondoljon bele hogy ez néhány embernek mennyi idejébe, munkájába került ez. Személy szerint én is leszóltam az eventet az elején hogy nincs gyöngy a hajókban de tudta a fene hogy ehhez az a legkevesebb ami kell.

Na de ahogy mondtad mind1 én el vagyok a roncsokkal, számomra az életerőt+védelmet adó pet jobb, a dizim ugyan ezt tudja a kifényesítettet meg vettem, gyűjtögetek a következő eventre :)

13. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

H tudok belépni a mini játékba??? :O

van már párjegyem (bár nem tom minek! :S :D ) a kifényesített ágyú cső nem lenne rossz, de nem találom, h tudok belépni... :S

a jegyre kattintva nem csinál semmit, az esemény naptárat lenyitva sehol nincs opció... akkor most? :O

Köszi előre is!

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Eventek előtt, ill mielőtt elkezdenél "eventezni" ajánlott elolvasni az ismertetőt :)

15. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

Értem, okosan meg van csinálva megint... :D azért köszi :) Olvasni szoktam, de eszemet nem tudom mikor voltam utoljára 1/ :D

16. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Beletettek 2400 gy-t a postmanbe... kemények nagyon :D

17. xyz

xyz Utánpótlás-írogató

Ne madárkodj már örülj annak a 2400-nak is!! Vegyél pénzért konfettit és mindjárt pluszba jössz....

18. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Kb. 3 éve nem költöttem rá :D tök fölösleges...

19. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Készítettünk még egy utalványt az eseményhez - mely 100 jegyet, 15 oroszlános kulcsot és 30.000 konfetti lőszert rejt. A kód:

CarnivalPackage Ezzel kellet volna kezdeni nem 20 jeggyel..:rolleyes: Köszönet BP:D

20. Lionskull[HUN]

Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

Hát ez most nem korrekt... Hogy miért nem? Írom annak azok nevében, akik milliószámra vásárolták eddig a konfetti lőszer az event elején. Hát ők most jelentős bevételtől estek el. 1 postman kb 10-15ezer lőszer, számoljuk ki, mekkora bevételtől esett el egy 500000 lőszert vásároló játékos. Úgy lenne igazságos, ha nekik utólag jóváírnák a gyöngyöket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.