Visszajelzés Vitaszoba: Marauder napok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Sportiva, témanyitás ideje: 15.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. dudka1

  dudka1 Haladó

  Ne komolytalankodjunk kedves játékostársak. Ha nem veszel sorskalapács vagy végítéletágyú csomagot, sehová nem fejlődsz. A vudu ágyú már rég a múlté... Igenicsak röhejes erőviszonyokat teremtenek akik ezekkel az ágyúkkal rendelkeznek. Tiszta matek, hogy ha elérem a 96k csp-t akkor majd én lövök söréttel 140-160 k, Ő pedig rám lő 200-220 k-t Akkor majd én leszek az erősebb? Persze ha karácsony és újév között vettem volna a 10-11 ezres csomagogból szupi ágyukat, akkor én is erősebb lennék. Viszont 1 évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy inkább a gyerekeimre költöm, mint egy ilyen haszontalan versenykezésre. Kifordul a gyomrom, hogy egy 30 napos karácsonyi eventnél a 10. naptól a játékosok 40-50 %-a bothajó. És ezek egész nap nyomják. Szóval hajrá gyerekek.
   
 2. ((KOZY))

  ((KOZY)) Utánpótlás-írogató

  Tény, hogy ágyúk vásárlása nélkül alul fogsz maradni olyannal szemben aki vásárol, sőt 140-160k-t se valószinü, hogy fogsz lőni sörétessel.
  Teljesen megértelek, el kell dönteni,hogy mik a céljaid a játékban. Sajnos ha erős hajót akarsz nem csak ágyú kell hanem rengeteg más dolog is.
  Viszont lehet eredményesen játszani vásárlás nélkül is vagy minimális összeg ráfordításával.
  Ládázz sokat,ha még nem vagy 26os akkor vizsgázz minél előbb majd a harrow fosztásából lehet császárit vagy vadak urát fosztani kis eséllyel. (Legalább a köveid rendben lesznek)
  Húzzad csak a vudu ágyúkat amennyire tudod, és ha a pénzes hajókat nem is, de azért hidd el lesz ellenfél bőven akiket így is ki fogsz tudni lőni.
  Majd nem utolsó sorban csatlakozz egy jó csapathoz ( Ne legyenek sokkal erősebbek se gyengébbek nálad ) és hajtsátok, csapassátok együtt, ha elég kitartóak vagytok a nagyobbakat is meg lehet leckéztetni.
  Sok sikert és jó játékot. :)
   
  Nirvana. és ░pityesz░ kedveli ezt.
 3. drobert

  drobert Járnitanuló

  Több véleménnyel sem értek egyet, ne mondjátok, hogy 100k csp-t nem tudtok összelőni évek alatt.
  Álljatok össze 3-4-en, menjetek körbe a mappokon, (csoportban) és erősebb hajókat is könnyedén kicsaptok, és még csp-t is kap mindenki,
  ha minden hétvégén így összeálltok 1-2 órára, szerintem simán össze lehet szedni ezt a csp mennyiséget.
  És szerintem kellenek is az ilyen "mérföldkövek"
  Mert ha nem lennének, akkor nem lenne miért küzdeni, sok játékost nem motiválna semmi.
  És igenis jól van ez így, hisz a játék alapja a harc, hisz a nevében is bennevan seaFIGHT, és nyilván, aki többet harcol, nagyobb rangja van, élvezzen csak előnyt.
  Ha teis szeretnél ilyen előnyökhöz hozzájutni, akkor igenis harcolj meg érte, ne várd hogy az öledbe hulljon, az életben sem így megy.
  A másik, nyilván, aki költ, megveszi az ágyúkat, erősebb lesz, ha te nem költesz, akkor fogadd el, hogy mindig lesz nálad erősebb, nemkevés hajó.
  Nem tudom mit gondoltok, hogy pénz és egy kis belefektetett munka nélkül megkapjatok mindent amit azok a játékosok megkapnak, akik nem kevés pénzt beleraktak a játékba, és nem keveset harcoltak az adott csp rangért.
   
 4. ☠NORBI☠

  ☠NORBI☠ Fórum-zöldfülű

  Saját magad megírtad a választ: pay to win, ugyanúgy mint az életben akinek pénze van az mindent megkaphat? aki meg gurcol éveken keresztul mert nincs rávaloja hogy sokat koltson a játékra még buntetik is érte 200k kap a nyakába . Nincs jol ez így hidd el. Akkor lett volna tisztességes az event ha mindeggyik jatekos csp rantol fuggetlen vásárolhat sorétes loszert, mint tavaly, igy peldaul a kis hajok kedvet kaptak volna a harchoz, netán elgondolkodtak volna a kovetkezo agyúcsomag megvásárlására, így most tuti nemfognak kolteni, vegyen ágyút az akinek 96k csp je van ezutánn.
   
 5. drobert

  drobert Járnitanuló

  Hát 100k csp-t nem nagy kunszt összeszedni, sok játékost ismerek aki egyáltalán nem költ a játékra, mégis bőven megvan még ennél jóval több is. Nyilván, ehhez játszani kell, gyöngyöt gyüjteni, fejleszteni a hajót. (és nem, nem kell naponta 10 órákat)
  És akinek nincs meg a csp szint, ne mondja már, hogy mekkora hátrány, hisz nem teszik be minden héten 3 napot ezt az eventet, szóval szerintem ki lehet bírni.
  Éa ahogy írták elöttem is, ha összeáll a szövetség egy mapon lőni egymást, oda sörétes se kell, hisz folyamat bukkannak fel az egylövéses hajók a tengeren, amikböl szépen lehet szedni a csp-t.
   
 6. NagyGiba.hu

  NagyGiba.hu Fórum ismerője

  Most akkor melyik az igaz? Harc vagy alamizsna?

  Egy dolog biztos: lassan nem marad hajó a játékban.
   
 7. drobert

  drobert Járnitanuló

  Mindkettő harc, hisz ha összeáll a szövetség 1 mapra, hogy lövöldözze egymást, azis harc,csak nem ugyanazzal a céllel folyik, mintha egy enemy szigetütés közben alakulna ki egy csata 2 szövetség között. tehát mi a kérdés?
   
 8. kacsa

  kacsa Fórum-zöldfülű

  érdeklődnék hogy én mint kishajó mi a manót csináljak 5 napig amig tart a maruder napok? 1/-en kivül sehol nem tudok lenni mert 1 ép kézláb NPC-t nem tudok kilőni anélkül hogy 5x uszok... :)
   
  Boxer[HU] kedveli ezt.
 9. ĐROTUŁŁO

  ĐROTUŁŁO Aktív író

  SERVER UNDERGOING MAINTENANCE !

  Miért nem lehet belépni játékba?? 06:03 perc
   
 10. -_dominó_-

  -_dominó_- Törzsjátékos

  sajnos 07:32 van és még mindig nem lehet belépni
   
 11. ☮PiCi☮

  ☮PiCi☮ Fórum-zöldfülű

 12. *~*Sziszka*~*

  *~*Sziszka*~* Utánpótlás-írogató

  09:13 nem lehet belépni!!Ez érdekel valakit?
   
 13. ĐROTUŁŁO

  ĐROTUŁŁO Aktív író

  Esetleg kapnánk valami választ,hogy miért nem lehet belépni???Ennyi lenne a minimum....
   
 14. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Vélhetően probléma miatt nem lehetett belépni. :)
  Ha nincsen információ, mert a fejlesztők még keresik a probléma okát, akkor mi sem tudunk okokat mondani (ez szerintem érthető).
  Az ilyen esetekben amit ti tehettek, hogy jelzitek a problémát, a mi dolgunk pedig az, hogy továbbítsuk (ez meg is történt).
  Mint kiderült, kellett egy restart is ahhoz, hogy újra be lehessen lépni, több időbe került a problémát megoldani.
  Annak nincs sok értelme, hogy spekulatív információt osztunk meg, hogy "miért" nem lehet belépni. Amint megkaptuk az információt, írtuk is, hogy restart lesz.
   
 15. kacsa

  kacsa Fórum-zöldfülű

  sziasztok :) nem tudom megérteni hogy mi a jövője ennek a játéknak :/ én mint kishajó ezeken a napokon amikor maruder napok vannak csak bm-en tudok lenni mivel már 1/ sem véd senkit :( nem értem a fejlesztőknek miért jó az ha ilyenkor az új játékosokkal meguntatják a játékot mivel ilyenkor a kicsik semmit de semmit az ég adta világon nem tudnak tenni csak bm vagy kikötő... miért kell ezt a Marudert betenni olyankor amikor az apraja népség is tudna lövöldözni mivel zajlik 1 lövöldözős event... köszöntem a lehetőséget hogy ezzel a játékkal játszhattam... de itt a vége :) mindenkinek minden jót :)
   
 16. NagyGiba.hu

  NagyGiba.hu Fórum ismerője

  Valahogy ki kell csalogatni a birkákat a vágóhídra :)
   
  ~MANTA~ kedveli ezt.
 17. **M.I.L.Á.N**

  **M.I.L.Á.N** Junior szaki

  Miért nem lehet megveni mindenkinek a sörétest ??
   
 18. parazita

  parazita Fórum-zöldfülű

  Szia Milán!
  Azt csak egy megadott csatapont után tudod megvásárolni 600 göngy/ 1000 darab áron.
   
 19. David[hun]666

  David[hun]666 Járnitanuló

  Sziasztok
  Én nembánom hogy van NPC de a leírásban azvan hogy :
  Primeval Marauder (Ősmarauder)
  • sebzésarányosan gyöngy (legalább 3% sebzés az összes életerőből)
  • sebzésarányosan korona (legalább 5% sebzés az összes életerőből
  na a gyönygyel nincs is baj de az hogy hatan lőjük kb 40 percig és a végén 40 koronát kaptunk abba mi a sebzésarányos jutalom ? vagy lehet hogy hibás a jutalom ? ha valaki utánakérdezne annak örülnék, mert azért kicsit keveseltük a koronát o_O
   
  Utoljára szerkesztett: 4.5.18
  Naksi kedveli ezt.
 20. Scorpio.2.Hu

  Scorpio.2.Hu Junior szaki

  szia!Ugye már megszünt az a npc 26.-on amiből fosztásnál adott császári és vadakúra zsákot?Sajnálom!
   

Az oldal megosztása