Visszajelzés Vitaszoba: Nemzeti hajó designok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 27.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kopoltyu[HUN]

  kopoltyu[HUN] Utánpótlás-írogató

  Na ez is a jol bevalt huzzunk le ugyanarrol meg nehany bort kategoriaba kerult. A Nemet, Francia ,Mexikoi,Orosz utan mar csak az ismetles es az otlettelenseg jon? a torok egy tentakulon keveske tuzerovel a torokok biztosan veszik majd mint a cukrot , a kepessegei miatt viszont senki nem fog ra penzt kolteni. mar nem varok csodakat sajat magukat fogjak ismetelni szerintem
   
 2. Idegbeteg-V-

  Idegbeteg-V- Junior szaki

  Gyuszika jó lesz neked a román is:)
   
 3. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Tényleg úgy tűnik, hogy kifogyott a big az ötletekből. Mindegyikből több van már (PvP sebzés, 49 sebesség, 80 sebesség CSP bónusz stb...) Innentől tényleg az ismétlés jön. :rolleyes:
   
 4. Sendmen-fmf

  Sendmen-fmf Fórum-zöldfülű

  Sziasztok
  Szerintem legyen MAGYAR Dizi is. Elvégre magyarok vagyunk ,és ha már van ennyi dizi kell nekünk is egy.
   
 5. levente.08.hu

  levente.08.hu Aktív író

  nyilvàn csinàltak egy kalkulàciot,ha megèri Nekik a magyar dizivel ''szenvedni'' megcsinàljàk,ha ugy gondoljàk ,hogy pl. a romànok tobbet vesznek akkor azzal fognak foglalkozni....
   
 6. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Az olasz design sem az utolsó, még ezek után is lesznek új designok, szval nyugi, még bőven lehet.
   
 7. -*gyilkos*-

  -*gyilkos*- Fórum-zöldfülű

  Én örülnék, magyar dizi is lenne ,aszt azonnal megvenném!!! :)
   
  Utoljára szerkesztett: 26.11.14
 8. ☆ЯΔP☆MonsteR

  ☆ЯΔP☆MonsteR Utánpótlás-írogató

  Ideje lenne :) Tuti megrendelném :) És szerintem nem vagyok vele egyedül :D
   
 9. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Én is örülnék, sőt mindenki örülne, ha lenne a saját nemzetének is designja, de még sokaknak nincs, ha ideje lenne ha nem. Szerintem még pont ugyan így várnak még Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Szlovákiában, Csehországban, Romániában, Szerbiában, Ukrajnában, és nem is sorolnám tovább, pedig lehetne még sok ázsiai, és közép és dél amerikai országot mondani ahonnan azért jelentős mennyiségű játékosa van a Seafightnak. Szval nem csak mi, sőt még sokan, várakoznak. Többen is mint akiknek már megvan a saját nemzeti designja ;)
   
 10. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Nekem nagyon tetszik a Magyar hajó desing bár én fordítva akartam volna a zászlót de örülök, hogy végre Magyar hajó is lesz a tengeren! :)
   
 11. DOBSO001

  DOBSO001 Fórum-zöldfülű

  csoda magyar hajó *.*
   
 12. ×no×

  ×no× Fórum-zöldfülű

  hello! meg az is hogy minden nemzeti hajo ba voltak kövek ebbe meg semmi sincsen minek a dizing hogy lássák milyen csorok a magyarok ennyit az egész röl! a magyaroknak jo let volna egy nyárfa vagy fűzfa tekenö is csak magyar cimer legyen rajta:::)))röhej az egész
   
 13. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia!

  Semmi ilyenről nincs szó! Amennyiben rendszeresen követnéd a változásokat, a fórum közleményeket tudnád, hogy még szóba sem volt magyar design, de már jelezték, hogy a többi design kövek nélkül lesznek. Sőt, hamarosan a többiből is kiveszik a köveket.
  Ráadásul még nagyon sok nemzet vár a saját nemzeti designjára, a miénk meg már itt van.
  Ékköveket szerezhetsz továbbra is császári zsákmányzsákból, meg át is lehet pakolni őket, ha már rendelkezel velük pl. erre a designra.o_O:)
   
 14. avalon_msz

  avalon_msz Járnitanuló

  Ha nem lenne resi, már lökném is vízre a "MI HAJÓNKAT" és nagy örömmel nézném ahogy a nemzeti színű vitorlákat dagasztja a szél:)
   
  kecsó, FM_Héra és [DD] kedveli ezt.
 15. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul

  Nekem a két kicsi orrvitorla nagyon nem tetszik, de egészében jó, hogy van hajónk :)
   
 16. PICK.SZEGED

  PICK.SZEGED Utánpótlás-írogató

  Jó a hajó és rendben van az időzítés is. :) A köveket senki ne hiányolja, az új nemzeti hajókon már nem lesz kő. Ami bánt, az a név! :D Volt egy véleménykutatás a magyar hajónévről! Mi lett az eredménye? Semmitmondó a hajónk neve. :(
   
 17. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  A neve semmit mondó?

  Egyrészt az SMS Novara is felmerült, másrészt nem csak egy légből kapott ötlet.

  "Az SMS Novara az Osztrák–Magyar Monarchia haditengerészetének Helgoland-osztályú gyors cirkálója, valamint vitéz nagybányai Horthy Miklós zászlóshajója volt 1915 és 1918 között. Testvérhajói az SMS Admiral Spaun, az SMS Saida és az SMS Helgoland voltak. Építése 1912-ben kezdődött el és 1915. január 10-én állt hadrendbe. Horthy Miklós parancsnoksága alatt számos sikeres bevetésen vett részt az első világháborúban. Az Osztrák–Magyar Monarchia összeomlása után Franciaországnak ítélték hadizsákmányként, ahol egy ideig iskolahajóként működött, majd 1941-ben szétbontották." Forrás: Wikipédia!
   
  இČβŘஇ és PICK.SZEGED kedveli ezt.
 18. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  Nagyon szep! Koszonom!
   
 19. PICK.SZEGED

  PICK.SZEGED Utánpótlás-írogató

  Rendben, de alighanem mások is tájékozatlanok a név ügyben és valamilyen hungarikumot várták volna. :p Szóval egy zászlóshajó! > De jó ! :)
   
 20. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Jobban belegondolva az ugyan magyar, de a hajózáshoz semmi köze. Ez többé kevésbé magyar és még hajózáshoz is van köze ;)
   

Az oldal megosztása