Visszajelzés Vitaszoba: Ragnarök tartalom bővítés

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Brigant, témanyitás ideje: 19.1.26, 18:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Ide írjátok meg véleményeiteket az Ragnarök: Tartalom bővítés eseménnyel kapcsolatban.
    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

• Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. =Allanon=

=Allanon= Fórum ismerője

Sziasztok!

Egy kis rövid gyorstalpalót szeretnék megosztani azok számára akik nem tesztelték bétán a tartalomkiegészítőt.

A ROK 1-es térképen sajnos igen ritkán kaphatsz fizetőeszközt, így a cél mihamarabb a 2. térképre jutás ahol mar kedvezőbb a farmolási lehetőséged.

Az első legnehezebb amin túlkell jutni, hogy fejleszd az isteni segítőd 2x. Közben ha elfogyna a lőszered akkor hajóroncsokból tudsz szerezni, illetve javaslom a sárkánytűz és akna illetve vudu vihar kapitány tehetség használatát, ezzel csökkentve az igen limitált lőszerhasználatot.
    A kikötőben naponta tudsz váltani egy kicsi lőszert ha van vértűz lőszered.

Ha ezen a próbán túljutsz onnantol már könyebb sokkal.

A ROK 2-3-mas térképeken a Valkürt, Kelpie-t vagy az admirálisokat lőve már lehet fizetőeszközt szerezni, illetve plusz ágyúkat is.
    Innentől már plusszosan lehet vásárolni a lőszert is.

Minden próbatárgyat mindig attól az NPC/ szörny legyőzésével szerezheted meg amit éppen a próba kér. Van amit sajnos nem elsőre ad meg ezért van hogy sokkal többet kikell lőni mint amit a próba kér.

Egyéni véleményem sajnos nem pozitív az új kiegészítővel kapcsolatban. Számomra semmilyen, illetve nem látom a célját és hasznosságát hosszútávon a játékban.
    Lehet fentebbi szinteken már jobb, vagy megérősebb belefektetni az időt, majd meglátjuk.

Egyszer mindenképp érdemes végigtolni, mégha nem is tetszik elsőre.

Remélem ezzel a pár tanáccsal tudtam segíteni azoknak akik elveszettnek érzik magukat a kevés lőszer és a próbák láttán.

paraentelodon, SM_Brigant és Ducc[HIP] kedveli ezt.
  3. Panamericana

Panamericana Haladó

Én ezt egy Atlantisz 2.1-nek látom. Meg vagy kötve mert csak láva ágyú és láva lőszer használható. A séma úgyanaz. Lőj ki x ezt x azt. Bár vannak elvárásaink a játékkal, hogy legyen érdekes de ne túl nehéz, stb. Viszont kezdem belátni, hogy ez a játék ennyit tud, ennyit enged. Fogadjuk el az új mapokat, az új próbákat, amik igazából régi próbák, csak a nehézségük változik. Legyen 150 új szint, 50 kiegészitő map. Ebben a játékban ennyi van.

4. ferkó19722

ferkó19722 Járnitanuló

Sziasztok. ROK-3 mapon az Értékes zsákmány tárgyat nem adja tegnap óta, pedig már több 100 hajót kilöttem ami a küldihez kell.

5. BLUEBERRY1

BLUEBERRY1 Utánpótlás-írogató

Köszönjük az informáciot ♥ azt lehet tudni melyik segitö a jobb a 3 közül ?

6. =Allanon=

=Allanon= Fórum ismerője

Szia,

A tárgyat a napi próbából szerezheted meg, minden nap 1-et.

Szia,

Én személy szerint a Loki-t választottam, és ahogy láttam a játekosok többsége is, hogy miért azt sajnos nemtudom.

Minden segítő más-más bónusszal ruház fel, így rossz választás nincs én azt gondolom.

7. Tamika22

Tamika22 Aktív író

hogy lehet szerezni isteni térképet mert ezt nem vágom ? vagy itt már minden a pénzröl szol ebben a játék ban?

sárkányos kedveli ezt.
  8. BLUEBERRY1

eszköztár rakgnar kö ott nézd meg ha ez elsöt feladatot megcsináltad ajaxnál kell hogy legyen

9. ÁKI01

ÁKI01 Utánpótlás-írogató

sziasztok!van olyan próbám lokinak kellene leadni 1hidrek segélykérése tárgyat de nem tudom mi adja!?valaki tudna segíteni?elötte kikelett lőni 15 hajóroncsot,átkellet menni a rok2 mapra, 10db grap ellenfelet kellet .

10. BLUEBERRY1

azt hiszem fosztani kell valahol a Dc ezt irták

11. =Allanon=

=Allanon= Fórum ismerője

Szia,

A tárgyat a Grap NPC-től kaphatod utolsóra.

ÁKI01 kedveli ezt.
  12. ÁKI01

ÁKI01 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!