Visszajelzés Vitaszoba: Rakéta Mester!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 19.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ide írjátok meg véleményeiteket a Rakéta Mesterrel kapcsolatban.

  DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

  • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
  A Seafight csapata

  Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
   
 2. quintor09

  quintor09 Utánpótlás-írogató

  hello:) jó újítás:)
   
 3. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

  Ahoy! :)
  Biztos meglesz az ára is, de remélem jó fog kisülni belőle. :D
   
 4. LegendOfZulu

  LegendOfZulu Utánpótlás-írogató

  na kíváncsi leszek rá, de remélem ezt is majd pénzért lehet venni :/
   
 5. Hirnév

  Hirnév Aktív író

  De a sortüz, az általában nem egy lövést jelent... :) a sortüz akkor lenne jó név ha egyszerre minimum 3 rakétát ki lehetne löni.
  Az oké ha kersztezi a kettöt, de amig az egyik relativ ingyen van, vagy némi gyöngyért, a másikat csak rendelni lehet...
  ez igy nem korrekt, hacsak a sárkánytüzet be nem teszik ládákba, eventekbe ide-oda vagy feketepiacra.
   
 6. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Én majd csak akkor nyilatkozom, ha már kipróbáltam:) Addig felesleges is bármit is mondani :D
   
 7. †CalicoJack†

  †CalicoJack† Utánpótlás-írogató

  sziasztok szerintem jó lesz de drága lesz vgy 100 ezer gyöngy vagy 10 milió arany ez csak az én elméletem
   
 8. Fullánk(HU)

  Fullánk(HU) Utánpótlás-írogató

  sziasztok.az elképzelés nem rossz,de elsőnek ki kéne próbálni,hogy legyen véleményünk róla
   
 9. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Kicsit próbáljatok elvonatkoztatni a próbától. Ne akarjátok még kipróbálni. Egyenlőre így látatlanba írjátok le a véleményeteket, esetleg javaslataitokat. Például: "Jó lenne, ha gyöngyért lenne és nem a Seafight Üzletből". Fogalmam sincs, hogy milyen lesz, de remélem gyöngyös :D. Szerintem azért kaptunk már most infót róla és már azért kérdeznek minket játékosokat, mert lehet valami apróságot nem úgy terveztek, ahogy a többség szeretné, de ezen még tudnak változtatni. Persze ez csak a saját gondolatom, de azért jó volna részleteznétek ezeket a "majd ha kipróbáltam" véleményeket :p.
   
 10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Ha a sárkány rakéta nem csak a rendelési oldalon lesz elérhető akkor szerintem jó lesz.
   
 11. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Oké DD! Pedig a puding próbája is az evés! :D Ezt az újítást is feleslegesnek tartom, mert már annyi új lőszer és egyéb tovább fejlesztett dolog van, hogy a tengeren kint levő gyors menü sáv teljesen elavult hozzá, és lassan már nem lehet követni. :D Véleményem szerint az ötvözés abból jön, hogy a rakéta a saszem és a megnövekedett életerők védelmek miatt elavult elemmé vált, a sárkánytűz pedig a nagyon kicsi lőtáv miatt nem használatos. Gondolom valahol a lőtáv és a sebzés nagysága a célja az ötvözésnek, hogy mindkét elem használható legyen. Hasonlóan repeszeső és sasszem kombinációhoz. Azóta fogy is rendesen mind a kettő. Az pedig, hogy mit hogyan lehet majd ötvözni és mennyibe (mibe) kerül szerintem eldöntötték már, maximum utána fognak változtatni. Amíg viszont nem tudod, hogy mit és hogyan kell ötvözni, vagy hogy működik valóban nem tudok róla nyilatkozni. Új altisztet kell hozzá szerezni, vagy a kristály barlangban , vagy a kovács műhelyben lehet a két rakétát össze dolgozni ez mind válaszra váró kérdés :)
   
 12. _Ne_Felejcs_

  _Ne_Felejcs_ Utánpótlás-írogató

  Dd szerintem az osszes magyar jatekos azt szeretné hogy ne rendelni kelljen,ezt akar tovabbithatod is mivel mar annyi cuccot terveztek penzre es nem jatekorom celjabol hogy mar mar szinte muszaly megvenned hogy fullos lehess.
   
 13. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó

  Sziasztok nem rossz dolog de ha rendelős akkor kb nem érdekel igaz néha napján költök a gamre de 1 ilyen dologra neméri meg inkább tegyék be 100k gyöngyért és gondoljanak arra is aki pl nem teheti meg hogy kölcsön rá és adja meg annak is az esélyt. Az eszköztár pedig tényleg már elavult néha el sem tudom dönteni mit tegyek ki anyi féle dolog van és néha a 10 is kevés lenne hozzá akár 1 pörgős harcban nincs időm a felugró ablakokra így próbálom nyitva hagyni őket de ennek ára van csökkentett mód és kép széle így lassan élvezhetetlen minden :D
   
 14. AleX.86

  AleX.86 Utánpótlás-írogató

  Hali!
  Vagy arany/vagy gyöngy.
  Semmiképp se rendelős legyen!
  Mert akkor én le sem írom a véleményem . :p
   
 15. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  "Az új legénységi tag bombabiztos előnyhöz juttat a csatamezőn. Itt a rakétamester!
  Használd ki a képességeit és tüzelj a csillagtűz rakétáiddal folyamatosan: a rakétamester segítségének köszönhetően ugyanis több rakétát is kilőhetsz egyszerre!
  ÉS ez még nem minden. Ugyanúgy több sárkánytűz-rakétát is irányíthatsz egyszerre az ellenségeidre!
  A többszörös tűz miatt a sebzés is nagyobb! Vedd fel most a rakétamestert, bonts vitorlát és indulj a horizont felé, Kalóz. meglátod, sikerrel jársz majd!"


  Na így már kicsit érthetőbb a működési elv :)
   
 16. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  E-mail?
   
 17. -bozso1987-

  -bozso1987- Járnitanuló

  Sziasztok...
  Nos bár az info már kint van róla, sehol sem találom a bástya fejlesztésben... vagy én értelmezem rosszul a dolgokat, vagy tat bástyán kellene kifejleszteni ezt a valamit... Ami kb 450.000 gy-be fog fájni, fullon... ha nem kell hozzá pluszba megvenni a helyet is... :)

  "Az új Rakéta mesterhez itt van az új Tat bástya, a Rakéta állvány is! Minden szinttel +1 rakétával többet lőhettek ki egy időben, de az újratöltési ideje arányosan nő."

  tehát a most kapott info szerint egyszerre lőhetek ki 6 db rakétát, vagyis ha tehetség nincs rajta, max 1. akkor átlagban 6800X6=40800 as egyszeri sebzés biztosít harc közben... mivel ugye az újratöltési idő is meghosszabbodik... vagyis, ha valaki az utántöltési időt és a rakéta sebzését fullra rakja tehetségen, akkor egyszeri, vagy akkor már kétszeri alkalommal simán 80K sebez minuszba pl rajtam... vagy rosszul értelmezném?
  "
  • 1. szint: +1 rakéta, +100% újratöltési idő
  • 2. szint: +2 rakéta, +200% újratöltési idő
  • 3. szint: +3 rakéta, +300% újratöltési idő
  • 4. szint: +4 rakéta, +400% újratöltési idő
  • 5. szint: +5 rakéta, +500% újratöltési idő
  • 6. szint: +6 rakéta, +600% újratöltési idő
  A Seafight csapata. "
   
 18. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  kb jól értelmezed. Eddig ha rakétáztál, akkor 10 másodpercenként sebeztél vele ~7.000-t. Ha fejleszted a bástyát, beszerzed a Rakétamestert akkor pl 6 rakétát lőhetsz ki egyszerre de 6x annyi lesz az újratöltési idő is, tehát 60 másodpercenként sebezhetsz ~42.000-t. Akinek sok a sárkánytüze az ugyan ezt megcsinálhatja azzal is ;), szóval 6x 25.000 az már 150.000 ;)
   
 19. Zoli

  Zoli Járnitanuló

  az azt jelenti hogy a rakétamester önmagában semmit sem ér, mindössze bástyával együtt? ha nincs rakétamestek csak bástya akkor a bástya hatástalan? vagy hogy van ez, a rakimesterről sokat nem mondtak...
   
 20. Baba

  Baba Törzsjátékos

  Sziasztok
  Hát nekem így elsőre nem tetszik megint az jár jól aki fullos s van vagy 20K rakétája , s költ is a játékra , az eventnél még nagyobb előnybe lesz;) Nem sírok mert ahogy meg lett a full vudu 1es így ez is meg lesz a nagyhajóra de így elsőre ezt veszem le belőle;)
   

Az oldal megosztása