Visszajelzés Vitaszoba: Rémtökök ünnepe 2015

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Marasel elsőre megkapta.
  Shark a 14-nél.
  Kocmil 6-nál.
  Én 40.-et csinálom,és semmi.
   
  arsenal125 kedveli ezt.
 2. arsenal125

  arsenal125 Fórumprofi

  Erre voltam kíváncsi...Szóval szerencsével azért 1-2 hajó kapott már...Viszont aki nem szerencsés annak sokat kell csinálnia, sajnos máskor sem szokott szerencsém lenni, remélem most igen...
   
 3. Tranyo

  Tranyo Törzsjátékos

  Ládák tartalmán miért kellett variálni ehhhhh eddig megerte szedni mert jol adta a loszert most meg mar nem az igazi sot hogy pontos legyek , gyengen adjak a loszert . . . .

  Az meg hagyan hogy a boss mapp nem adja a dizit mindegy mennyit nyomsz le ( szerintem nincs is benne aki azt irja az hazudik ) ehhhhh
   
 4. -Gowron-(HU)

  -Gowron-(HU) Járnitanuló

  Szombat reggel 10óra fele csináltam végig a feladatokat. Még most hétfőn délután 3kor sem engedi újra felvenni az utolsót. Szerintem ez lazán 48+ óra. Nálam már az első résznél sem engedte az utolsót ismételni és a 2.nál sem. Másnál van ilyen probléma még vagy csak megint én nyertem meg a szivatást?
   
 5. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Senki sem tudja felvenni újra az utolsó küldetést, már volt róla szó.:(
   
 6. dudka1

  dudka1 Haladó

  Az miért van, hogy Gantrilt csak naponta 1 alkalommal engedi végigvinni? Mivel süllyesztenttek most csak barna jel látható a küldetés indításánál.
   
 7. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  30 ősi címer kell minden egyes alkalommal, hogy elérhesd a bosstérképet, anélkül nem tudod elindítani, az a belépő ára.
   
  dudka1 kedveli ezt.
 8. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

  Sziasztok!
  Szerintem senki ne siránkozzon amiatt, ha nem jó az event második felében a feladat ;)
  Gondoljatok vissza az első részre, lehetett szerezni nem 1 vuduágyút :p:p
  Ráadásnak volt hogy naponta 2x annyit. Nekem személy szerint 6-ot sikerült összeszedni, időmből adódóan,
  de így is van 9 a mostanival :D
  Szóval nekem nem annyira hiányzik az a kis gyöngy mennyiség. Bár be kell vallani minden jó ha van, ha lenne örülnék neki én is,
  de azért mindent mégse lehet :oops::D:D
   
 9. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Aztán nekem pl miért lenne jó,ha azt hazudnám hogy egy játékos akihez közöm sincs megszerzett egy hajó desingnot? Használd már a fejed..
   
  dudka1 kedveli ezt.
 10. Nemtudom h másnál van ez a hiba de én bemegyek a boss mappra, és mozdulni sem tudok (Kiszabaditottam magam ) idö is 00:00:00 áll....
   
 11. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  F5, remélem segít.
   
 12. Eryx_Ryek

  Eryx_Ryek Aktív író

  Sziasztok, bocsi ha hülyeséget kérdezek,de nem igazán találtam rendes leírást.Mit tud ez a szútámadás?Meddig érvényes?Hogyan működik pontosan?
   
 13. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  3 percig működik.
  felmész a Boss térképre, bekapcsolod,és lövöd a Gantrilt.
   
 14. Eryx_Ryek

  Eryx_Ryek Aktív író

  Köszi. Akkor ilyet nem veszek.
   
 15. sityu

  sityu Utánpótlás-írogató

  lüjed ki,ne kerülkesd
   
 16. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Tökjó dolog,hogy berakták a Szútámadást,de az is jó lenne ha játékosok nem lőnének rám 200.000-et,mert még nem járt le a Buff ideje...
   
 17. Baba

  Baba Törzsjátékos

  Sziasztok
  Most hogy vége az eventnek kis ősszesítést csináltam...;) ősszejött:
  4000 agwe amulett
  1000 Legba amulett
  4000 Triton áldása
  10000 Tökök ereje
  10000 mojó
  36 darab 14es vagy 15ös kő
  36 darab 12es vagy 13as kő
  1.500.000 vuducsapás lőszer
  300.000 vudurobbanás lőszer
  300.000 lélekfaló lőszer
  3 Dizi
  3 taurus térkép
  2 tűzviharágyú
  1 millió gyöngy
  Tehát szerintem nagyon megérős event volt és élvezhető is nagyon eltalálta a bp gratula a csapatnak mégtöbb ilyent várok.:cool:
   
 18. KLobonc

  KLobonc Utánpótlás-írogató

  Nem rossz dolog a szútámadás, de rendkívül magas volt az ára - 100.000 gy/db. És csak egy általános szöveg volt hozzá. Azt hittem, többször használható. És 2 db-ot adtak (de ez csak elrejtve volt odaírva). Egy ilyen eszközzel meg lehetett takarítani a lőszer 50-60 százalékát. Ez az én esetemben kb 40-50 k töklőszer volt, gyöngyegyenértéke 20-25k gyöngy. Vagyis ezen a két eszközön buktam 150-160k gyöngyöt, de szerintem más is, nemcsak én. Szóval ez átverős, tisztességtelen ajánlat volt.
  Amúgy az event tetszett.
  KL
   
 19. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ha legközelebb valamiről nem kapsz elegendő információt, akkor kérdezz. Nem utólag kell panaszkodni, hogy ezt meg azt nem tudtad.... Volt akinek maradtak kérdései, feltette és kapott rá választ ;).

  Egyébként ha azzal a céllal került volna be, hogy ezzel spóroljanak a játékosok, akkor nem csak 1x megvásárolható lett volna. Mindenki vehetett összesen 2 db-t, ez pedig elég volt, hogy bárki labdába rúghasson a hozzá tartozó event rangsorban. Nélküle csak azok nyertek volna, akiknek még korábbról volt ilyen tárgyuk. Ezt láttuk is, ezért volt sok panasz, hogy nem fair úgy a rangsor. Eventről volt szó, amit gyorsan meg kellett oldani. Legegyszerűbb az volt, hogy mindenkinek elérhetővé teszik.
   
 20. Baba

  Baba Törzsjátékos

  Szia
  A szútámadás ára 0 gyöngy volt mivel ha lötél NPCt és a kisérőit akkor az pluszos volt a 2 szú támadással megtudtál csi 2 egész bosst és 2őt az 3/4ig ha elég gyors voltála haszon így rajt legalább is nekem a 2 egészen 40-40 ezer gyöngy a 2 háromnegyedesen 30-30 ezer gyöngy . Ha szútámadás nélkül csináltam akkor kiséró nélkül 0gyöngy haszon de kaptam 1 császári zsákból kapható kővet plusz 60K elitpontot .. ha kisérővel csináltam akkor a haszon 50K gyöngy volt plusz egy királyi zsákból kapható kő :cool: ;)
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása