Visszajelzés Vitaszoba: Rémtökök ünnepe 2015

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Baba

  Baba Fórumlakó

  sziasztok
  Az időnek semmi köze ahoz milyen kővet vagy dizit nyersz teljesen random ..csak a segitőknek van hozzá köze de ezt ahol el kell inditani a feladatot látni is ..ott van érmékkel mit lehet nyerni és segitők nélkül mit azon kivűl teljesen random .:cool: Én már nyertem 15ös követ pedig 37.-ik idővel tanyázok a rangsorban és nem a legjobb időnél adta amit csináltam tehát szerencse kérdése az egész;)
   
  Utoljára szerkesztett: 7.11.15
 2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Még jó, hogy nem a kövek miatt van a probléma...
   
 3. Baba

  Baba Fórumlakó

  Nekem nincs problémám nem szoktam mással foglalkozni ...nekem tetszik az event és kész :D
   
 4. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Egyiken sem tudjuk, miért maradt bent ez a tárgy, maradjunk ennyiben. Az viszont tény, nem erre az eventre lett kitalálva, különben mindenki számára egyformán elérhető lenne. Azt meg ne felejtsük el, nem csak az event rangsoráról beszélünk, ami már önmagában elég lenne azoknak, akik tisztességesen, az ügyességüknek és egyéb dolgoknak köszönhetően, amik megengedettek az eventben, ezzel háttérbe szorulnak. Enélkül sem a rendes sebzéssel lövi senki az eventet, az éppen megfelelő. Ezt kihasználva semmiség megcsinálni a BOSS-t, ami egyébként sem túlzottan nehéz azoknak, akik megfelelően csinálják. + nem azt a mennyiségű lőszert használták azok, akik ezzel a tárggyal lőtték végig, sok gyöngyöt,- időt spórolva. Tisztességtelen előnyszerzés, ha ez mond valamit!
  Azt meg ne akarja senki bemesélni, nem vették észre, mekkora előnyre tesznek szert ezzel. Kicsit sem korrekt a részükről, hogy használták-használják!
  Ezzel a témát kimerítettük, más véleményen vagyunk a dolgokat illetően. A megoldást pedig bízzuk a BP-re.
   
 5. Manó.HU.CDF

  Manó.HU.CDF Utánpótlás-írogató

  Hogyan tudok segítőt vásárolni ? Mennyibe kerül?
   
 6. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Az event ismertetőjében le van írva ez is, ajánlott elolvasni.o_O A segítők felbérléséhez Szolón- és egy Platón-érmék kellenek, amit Dullahantól kapsz, ha megtámadod, Revento is ad Szolón érmét.
   
 7. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Sziasztok. Ha jól emlékszek a tavalyi evenkor úgy csináltak 3 perces boss térképet hogy a javittós kisérő hajót elcsobbantották a játékosok és ehez 3 perc vagy kevesebb idő kellett. Akkor ezt javitotta a BP. De lehet most is ezt csinálják.Ha tévednék előre is bocsánatot kérek.
   
 8. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Szeretem, mikor egyedül kilőhetem a Gargot ;)

  2015-11-08 09:18:49
  Megszerezve: 52 x Pókeszencia.
  2015-11-08 09:20:58
  Kaptál 8697 gyöngyöt.
  8'697 gyöngy
  2015-11-08 09:19:48
  Kaptál 8498 gyöngyöt.
   
 9. |vadász|

  |vadász| Fórum-zöldfülű

  Halihó.
  Szeretnék érdeklődni,hogy az event után a maradék esszenciákat mire váltjátok be??
  Köszönöm
   
 10. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

   
  |vadász| kedveli ezt.
 11. Tranyo

  Tranyo Törzsjátékos

  Boss mapp segito nelkul ugye kene adnia a dizit lehetseges jutalomkent , nah de jelenleg nem adja legalabbis en nem tudok olyanrol aki megkapta volna a dizit ( 2 kicsi dizi nem szamit az tavalyrol meg lehetett szerezni ) .

  Szoval vagy nincs benne a jutalomban vagy 0.00001 % eselyel adja amihez millioszor kene letolni a bosst hogy megadja a dizit az meg nem biznisz ergo noveljek a drop ratet thx . . .
   
  Péter és ~Zsuzska~ kedveli ezt.
 12. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Több mint 24 óra eltelt ,hogy az utolsó próbát megcsináltam,de még mindig nem adta vissza,most hogy is van akkor ez?????

  Van az eventnek küldetésindítója?
  Igen, van küldetésindító: William Bloodaxe. Hat különleges küldetés vár rád az I. szakaszban, majd további öt a II. szakaszban. Minden teljesített küldetésért jutalom jár. A küldetésindítót keresd a biztonságos kikötőben! A küldetések valójában egyetlen sorozatot alkotnak, így egymás után kell végrehajtanod őket. Az egyes szakaszok utolsó küldetését aztán naponta megismételheted.
   
 13. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Az első részben ugye az összeset meg tudtuk csinálni folyamatosan, holott csak az utolsót lehetett volna. Most ez hibás, de nem gondolnám hogy kétségbe kéne esni miatta. Az első rész küldetéseiből jó kis dolgokat lehetett kapni, pl. vudu ágyút, azt hiszem többet ér annál, amit most nem tudunk megszerezni.
   
 14. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  értem,de legalább elismerted ,hogy hibás,azért nem mindeggy mondjuk,mert az utolsó küldi 20000gyöngy,az 4nappal számolva 80k.Na mindeggy,ez van
   
 15. dudka1

  dudka1 Haladó

  Valaki segítségképpen írja le, miként kell a BOSS mapot megcsinálni, mert a végén annyian lőnek, hogy esélyem sincs. Biztos van rá megoldás. Egyébként miért csak az egyik segítőt lehet kiszabadítani?
   
 16. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Segítő nélkül:
  Kijön az Embla,azonnal lövöd,eltűnik lövöd a Gantrilt,ha egy kicsit később reagálsz mint kéne(azonnal..) akkor Vuducsapással lősz ki kettőt,és "nyugtod" van..Ennyi a hatalmas taktika,amit ezrek képtelenek észrevenni.
   
  dudka1 kedveli ezt.
 17. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Valamit én is hozzáfűznék. Ha 2 embla van mikor eltűnik a viz alá gantril akkor lőheted az embla-t lélekfalóval is és igy legalább a vudupajzsod visszatöltődik. Én legalább is így csinálom de én megvárom míg 4 db embla lesz. Ezt ki lehet számolni ha már sokadjára csinálod.
   
  dudka1 kedveli ezt.
 18. arsenal125

  arsenal125 Fórumprofi

  Mini map jutalomként megkapta már valaki a nagy dizit?
  Mert én még senkiről nem tudok...15 alkalommal csináltam meg eddig segítő nélkül, az eredmény 13db 13-as ékkő 1db 14-es ékkő és egy "Gargo" dizi
   
 19. Baba

  Baba Fórumlakó

  Szia
  15 alkalom az nem sok ne is várj dizit ..én napi 2x 6ot simán megcsinálok kisérő nélkül :cool:..de simán meg lehet 5x 6ot is egy nap aki elvetemült :D
   
 20. arsenal125

  arsenal125 Fórumprofi

  Tudom, hogy nem túl sok, de eddig senkiről nem tudok aki kapott volna és nem csak én csináltam meg ennyiszer hanem jó páran amiről tudok...Elsősorban arra lennék kíváncsi ki mennyiszer és mit kapott eddig, hogy tisztába legyek az esélyekkel...
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása