Visszajelzés Vitaszoba: Rémtökök ünnepe 2018

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 30.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. =Allanon=

  =Allanon= Fórumprofi

  Miért kellett belenyúlni ennyire? Ha jó az event egyből javítják, 250-ről 1000-re? Egyből ilyen magasra? Mert ha meg 500-ra aztmondom oké, de így... malmozhatunk 2 admirális között, illetve a gyöngy is kevesebb lesz.
   
  ]EZEL[ és ☆AzteC☆ kedveli ezt.
 2. parazita

  parazita Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Lenne egy olyan kérdésem, hogy ősi címert hogy lehet a legkönnyebben szerezni?
   
 3. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Szia, ha feketepiacról megvetted őket, a Jack bácsi lövéséből szerezhetsz.
   
 4. °°Máté°°

  °°Máté°° Törzsjátékos

  a fantomlabirintust hogyan lehet 33 másodperc alatt megcsinálni??
   
 5. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Na ez már event. :) Gratulálok hozzá. Viszont a Halloween feelingje most nincs meg.
   
 6. Manó.HU.CDF

  Manó.HU.CDF Utánpótlás-írogató

  Kl tudja? Hogyan tudok lélekűző tárgyat szerezni? Köszönöm a választ.
   
 7. torpcilla

  torpcilla Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! A roncsokból valakinek eset már vuduágyú? Nekem még nem eset és már rengeteget kilőttem az event kezdete óta.
   
 8. world_of_warship

  world_of_warship Aktív író

  2018-11-05 02:47:21
  Megszerezve: 1 x Vuduágyú. nekem is ez az első
   
 9. Gunár*MSZ

  Gunár*MSZ Aktív író

  Hello , a Lélekrendje medállal jutsz be arra a térképre és ott találsz úgy néz ki minta csili . Elméletileg a kilőtt játékosok után adja, vagyis én úgy tapasztaltam.
   
 10. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  2t kaptam eddig ládákból!
   
 11. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  miért kellett változtatni a Lélek rendje térképen?? nem lehet játszani rajta , mert szet lo a sok admiralis....nagyon el lett rontva a legjobb resze az eventnek , de ugy tunik hozza kell szokni mert mindig ez tortenik ha valami jo el kell rontani.. anelkul hogy tesztelve lett volna!!
  :mad::(
   
 12. *pαℓذ*

  *pαℓذ* Haladó

  szerintem jó lett a változtatás mert így nem tudja egy szövi sem uralni azt a mapot és másoknak is van esélyük ott játszani
   
 13. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  jah persze hogy nem uralja senki azert mert nem megy fel senki a mapra XD
   
 14. dudka1

  dudka1 Törekvő

  Tévedsz, mert felmennek, mégpedig a legerősebb klán és elfoglalják az első 100 helyet. Konkrétan uralják a térképet. A változtatás egy rossz döntés következménye a BP részéről. Az első 2 napban és pl. benne voltam az első 100-ban. Azóta esélyem nincs.
   
  ]EZEL[ kedveli ezt.
 15. ]EZEL[

  ]EZEL[ Törzsjátékos

  1-t értek!!!
   
 16. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Én a problémát inkább az npc-k sebzésében látom. A botosok annyi admirálist termelnek, hogy még az 1000 után dobottak is hemzsegtek a térképen. Ezt most lecsökkentették 666-ra. Ha az összes védelmet felteszed, ennyi npc pillanatok alatt lesebez. Vannak olyan időszakok, amikor lehetetlen valamit is csinálni.
   
  †Knight_Rider† kedveli ezt.
 17. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Mai Patchday információ:
  Új Ahoj Kalózok!

  A mai szinkronizáció során töröljük a 2 perc alatti időket a Fantomlabirintusból, melyeket a múlt heti bug kihasználásával lehetett megoldani.

  A Seafight csapata

  Ok, ez jogos. De én ezt nem bug kihasználásnak írnám mert aki először felment és a Gantrilt kezdte lőni, honnan tudta volna, hogy az úgy hibás. És ugye azt az időt jelenítette meg a rangsorban. Amúgy honnan tudják, hogy nem lehetett megcsinálni 2 perc alatt? Valaki kipróbálta? Mert ha mindent kipróbálnak, akkor a Rémtökök ünnepe rangsorban is törlik az első kb. 150-et? Ugyan nem ,,bugot használtak ki'', de folyamtosan boton mennek a hajók és kapják a rangsorpontokat. Azt is számolja valaki, hogy az event ideje alatt átlagos játékkal mennyi pontot és esszenciát lehet összegyűjteni? Mert a korerkt az az lenne, ha ott is kizárással szankcionálnának.
   
 18. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség


  Ajánlom figyelmedbe az eventleírás következő részét:
  Innentől kezdve ez nem más mint bug kihasználás.
   
 19. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Lehet le van írva, de nem biztos, hogy mindenki olvas fórumot. Tehát nem biztos, hogy mindenki szándékosan csinálta. Picit másképpen fogalmazva nem érezné úgy magát a játékos, hogy mindig mindenben ő a hibás. Nem a szándékos kihasználókról beszélek. Sajnos nagyon sok a hiba a játékban és főleg új elemeknél nem mindig tudni elsőre, hogy mi működik jól és mi nem. Amúgy meg írtam, hogy egyetértek a törléssel. De érdekesnek találom, hogy pont ezt a szösszenet volt ami válaszra késztetett. :)
   
 20. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

  Ahoy,

  A mellékeventtel kapcsolatban észrevétel:

  3-as koponyával rendelkező játékost fosztva sem kaptam semmit, majdnem dupla annyi értékkel az ő értékénél.
  Tengeren az érték: https://prnt.sc/lfl270
  Naplóban semmi koponya: https://prnt.sc/lfl2td

  CM_Lorenzo azt írta, olvasta máshol, hogy valakinek már 300-nál megadja a 3 koponyát. Ismertető szerint ez azt jelenti hogy sok koponya fosztható, mert 600-on felül van. Tehát vagy a fórum hibás, vagy a játék.

  Én az utóbbira tippelek, mert ha a fórum volna is hibás, fosztottam jópár embert, koponyásat, nem koponyásat és sehol egy darab ilyen gyűjthető tárgy nem volt található.

  Ha tényleg "mesés" lesz az a külön piac, fontos lenne hogy jól működjön ez a dolog, mert eddig ahogy látom azoknak lett csak esélyük akik itt voltak az NPC-k érkezésekor.

  Valaki esetleg tudna rámcáfolni, tudtatok fosztani ilyen tárgyat?

  Üdv.