Vitaszoba: Rémtökök ünnepe

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ide írjátok meg véleményeiteket a Rémtökök ünnepe eseménnyel kapcsolatban.

DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

• Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Első ránézésre jól hangzik a dolog, igaz hogy ez majdnem hogy pontos mása a tavalyinak, de van 1 új kedvenc is benne. :D

3. -IOLES-

-IOLES- Utánpótlás-írogató

Kár hogy csak gyöngy lőszerrel lehet lőni az event npcéket.de a csili az tetszik.

4. -nikos.hu-

-nikos.hu- Járnitanuló

:rolleyes: Vártam már ezt az eventet, jó "buli"! :D :)

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Én kiegyezek egy tök ugyan olyannal is, nagyon jó volt :p, nem tudom felül lehet-e múlni, de próba cseresznye ;)

☆«®M-I-S-I®»☆ kedveli ezt.
  6. Europa5

Europa5 Fórumlakó

"Valamennyi NPC elsüllyesztéséhez gyöngy lőszerre van szükség." Ez nem azt jelenti hogy csak gyöngylőszerrel lehet lőni...Eléggé össze csapottnak tűnik az első rész...Vagy fogalmazni nem tudnak vagy pedig konkrét dolgokat nem akarnak elárulni...De nem akarom az ördögöt a falra festeni.

7. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Hallowen Bm talán felül mull mindent :p

Az első rész az a pontos mása a tavai hallowen eventnek! a második rész lesz a nagy falat :p megéri készüljön mindenki !!

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Soha nem volt cél, hogy az ismertetőben egyértelműen le legyen írva minden, szájbarágósan. Úgy általában felvázoljuk mi lesz, a többit pedig a játékosok maguk kitapasztalják.

Én nem látok halloweeni BM-re utaló részt sehol o_O, vagy rossz helyen keresem? :D

Europa5 kedveli ezt.
  9. ErroR007

ErroR007 Járnitanuló

mi az a tökök ereje? :D

Csirkecomb kedveli ezt.
  10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szerintem tökvarázs akar lenni, de majd kiderül ;)

11. Mary

Mary Fórum nagymestere

A játék I. részében 3 esemény NPC lesz, amely bármilyen szintű kalóz számára célba vehető: Revento valamennyi térképen feltűnik; Gargouille csak a 6. és a fölötte lévő térképeken lesz elérhető; végül Infernos a 16. és az azon túli térképeken.

Revento tökeszenciát ad a játékosoknak, Gargouille pókeszenciát, Infernos pedig csontvázeszenciát.

Én csak azt szeretném megtudni, hogy most akkor a 6-os szint alatti játékosok miképpen fognak szerezni pókeszenciát és csontvázeszenciát, s a 16-os szint alattiak pedig miképpen fognak szerezni csontvázeszenciát? Ha az event hajók elérhetőségét nézem.

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    A tengeren sehogy, érdemes tehát vizsgázgatni ;)

13. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

sehogy :) ládából sztem. tudtok majd :)

14. ☠☠Tréfi☠☠

☠☠Tréfi☠☠ Utánpótlás-írogató

aha, ha meg rendeled majd a rendelési oldalon :)

15. -Láma*-

-Láma*- Junior szaki

Én nagyon várom már de a lőszer árára és az NPC-k életere leszek még kívácsi :eek::):):)

16. Mary

Mary Fórum nagymestere

Akkor ez egy szuper event lesz a kis játékosoknak :(

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Az lesz, hiszen aki megteheti az fel fog menni, magasabb szintű térképekre, hogy a csak onnan elérhető dolgokat gyűjtse, addig a kisebbek lent ellesznek. Sok eventnél pont hogy lemennek a játékosok alsóbb részekre, ahol a kicsik lennének, de hát nem tudnak olyankor.
    Így persze a "kicsik" elesnek olyan tárgyaktól, buffoktól, diziktől, stb, amikhez kell majd csont és vagy pók esszencia. DE! Ezek a kis játékosok számára még bőven előre lépést jelenthet a kisebb dizi is, ami általában jóval olcsóbb, ill nekik is elérhető tárgyakat kérnek értük. Amennyiben már nem jelentene neki előre lépést, az azt jelenti, hogy elég fejlett a vizsgához, és mehet újabb szintekre.
    Véleményem szerint ez csak annak rossz, aki 6os szint alatt a kezdeti védelem és fény térkép miatt, ill 16os szint alatt a fény térkép miatt direkt állt meg a vizsgákkal, és esze ágába nem jutott mostanában tovább lépni, mondván, minek, nincs ott fentebb semmi, amiért megérné. Hát tessék, egy újabb ok, amiért talán érdemes. Mérlegelni kell, kinek éri meg kinek nem.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ és tünde(H) kedveli ezt.
  18. †CalicoJack†

†CalicoJack† Utánpótlás-írogató

huhú uj haloween event a jack desing a kedvencem

19. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Köszönöm, hogy töröltétek a hozzászólásom amikor semmi szabályt sértő dolog nem volt benne, de akkor nekilátok még egyszer...

Az event ismertető szokásosan nem túl hosszú. Sok minden nem derül ki belőle ahogyan az sem, hogy a nagy event npc-k azon kívül, hogy eszenciát mit fognak még adni.

Valamint a halloween BM nem biztos, hogy lesz. Attól, hogy több nem hivatalos facebook oldalon is írnak róla a téli bm volt az első eventen megszerezhető BM.. Sok jót ne várjunk max a rendelési oldalon. :cool:

Ettől függetlenül a tavalyi event megérte és kiderül, hogy most mint lesz, de remélem jó lesz. A második része az eventnek pedig szerintem ugyan ez lesz csak megváltoznak az NPC-k és lesz egy új dizi...

20. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Negatívan indulsz neki megint...
    Valamint tévedsz a Téli BM előtt volt egy szülinapi BM, csak te valószínűleg akkor még nem játszottál (2008).

További szép estét.