Vitaszoba: Rémtökök ünnepe

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. DODGE

DODGE Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Ez eddig elég gagyi event.Láda szinte 0 .Csak elittel lehet lőni mindent ez nem is volna baj de mit is kéne lőni elittel.

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Reventon kívül más tényleg alig van.

3. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Hát akkor Gratula hogy az akaratomon kivül akarnak feljebb vizsgáztatni.. szinkorlátos event mindig volt. de 6 év játék tapasztalatom szerint eddig is mindig voltak lent elérhető NPC-k és lőtte akinek kelet és akinek ott kelet . Az hogy a fény térképel keveritek össze a szintett az pedig nagy probléma !

Ahogy írtam 6 éve játszom ebből 5 évet játszottam 20 Szinten kit érdekelt senkit ! ezért ne menjünk bele a szintekbe ! köszönöm és elnézést

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.14
  4. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Azt te tudod, mit akarsz, aszerint játssz. Nem kényszerít senki a vizsgára, mint DD is írta, ez egy kis ösztönzés. A választás itt is adott, eldöntheted, neked mi a fontosabb. Lent maradsz és akkor elesel bizonyos dolgoktól, de helyette gondolom van azért más, ami ott tart téged.

5. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Igen ez így rendben van ahogy írod , de a bp-nek mióta előnye egy játékost el lehetetleníteni ? EVENT= esemény amit én a szintem miatt U.a élveznék , mindegy 20 szintű !! U.a a lehetőségeket biztositania kel nekem is mindegy 20 szintünek ... és még lehetne ragozni !

következő event van rajtam sapka vagy nincs az szerint lehet játszani :)

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Már elnézést. A játékosok nagy %nak abszolút még esélye sem volt arra, hogy válasszon, vizsgázik 16 ra és behézik, vagy marad fényen. Ezek szerint te még választhattál, és azt választottad, hogy neked nem éri meg tovább lépni, így maradtál. A játék fejlesztői meg most azoknak kedveznek, akik annak idején nem tudtak választani, vagy épp azóta tovább léptek. Tehát hogy ez mennyire fair vagy nem fair, nem tudom. Összességében talán így van jól.

7. -Bruti-

-Bruti- Utánpótlás-írogató

Remek event lenne, de nagyon kevés az event NPC remélem ez változik, s lesz betéve több is mert igy csak keresgélünk az eventben

8. |Tony¤Jaa|

|Tony¤Jaa| Utánpótlás-írogató

sziasztok nos, én inkább azt mondanám , hogy kényszerítés nem pedig ösztönzés

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nézőpont kérdése, mint említettem a fénytérkép a kis játékosoknak van, mint 1 ugródeszka, a jobb hajóhoz, hiszen ott gyorsan elérhet egy ütőképesebb szintet. Ezt sokan kihasználták. Még mindig jobb, mintha azt mondanák, hogy innentől csak 10. szint alatt lehet felmenni ;) Itt még mindig van választásuk a játékosoknak, ami a régieknek nem volt.

10. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

nem olvastál mindent !! Ahogy írtam 6 éve vagyok játékos ! abból 5 évet 20 szinten játszottam ,... csak azt írom hogy mindenki elvan foglalva a 15/ és alatta lévő szintel fény térképel kötik össze hiszen így mien egyszerü , de amikor 5 évet játszottam és most is sokan játszanak 5-6-7 éve 20 szinten velük mért nem foglalkozunk ? feljebb megyek ha lesz értelme , visszont egy event nem ösztönzés . söt egy eventett biztositani kel minden játékosnak szintől függetlenül.

11. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Tudod, kíváncsivá tettél. Nem tudom, miért akarsz kis szinten játszani. Fentebb vannak a csaták is jórészt. Mi ösztönözne téged egyáltalán, ha már ez sem?

12. |Tony¤Jaa|

|Tony¤Jaa| Utánpótlás-írogató

pipa , ezzel én is egyett értek hiszen ha 15-s szinten meg akarok álni akkor ne kényszerítsenek feljebb mert egy eventet így szeparálni elég gusztustalan dolog elvégre nem kevés pénzem van így is a hajóban

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Olvastam én. Egy event tényleg nem, ha fény térkép jó, akkor hajrá, de ezen az eventen nem gyűjtenek a tengerről legba amulettet és lélekfalót ;) Ezek alap esetben mind rendelési oldalon elérhető dolgok

14. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Oki leírom neked is :) 6 éve játszom ebből 5 évet játszottam 20 szinten semmi csoda nincs ott fent se keztem játszani egy másik szerveren ahol 15 szintig mentem fény miatt vagy nem játék adta lehetőség ! most fel akarnak U.a kényszeriteni hát gratulálok. szerintem minden formába leírtam a véleményem részemről téma off de mindenki tudja érzi hogy igazam van

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Na szval, mielőtt jobban belemennénk, nem szeretnék meggyőzni senkit, vagy épp szent beszédet tartani. Vannak kiknek nem tetszik, vannak akiknek nem. Többször volt már szint korlát, nem ez az első eset, nem kell rajta meglepődni, de azért túlzásokba sem kell esni, és tartsuk magunkat a fórum szabályzathoz ;)

WĄЯŁ0ЯD™ és FM_Héra kedveli ezt.
  16. †K•T†

†K•T† Utánpótlás-írogató

Nagyon kevés az npc, láda. Fent akad minden, mert egy mappra jut 30 játékos. Amit az event npck esszenciát adnak, ahhoz képest a feketpiacon drága minden. Az hogy a nagyokat lelövöm, és kísérőt amit dob 4 irányba rohan előlem, amit 4 hiéna vár, borzamas. Eddig a halloween volt a legjobb event, szinte minden évbe, most azt hiszem inkább maradok a behénél.

17. Gallardo

Gallardo Rutinos

Osztom a véleményed ez eddig nagyon felejthetö event hátha a második rész, tudod a remény hal meg utoljára :)

18. Badboy

Badboy Utánpótlás-írogató

hiányolom a szigonyzast!
    :)

19. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

A Tök királyok-at senki nem lövi annyira veszteséges, már most rengeteg van a mapon, mi lesz később.

20. OnimeNoNeko

OnimeNoNeko Aktív író

Jó az event csak jó módszer kell hozzá :)