Vitaszoba: Rémtökök ünnepe

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Engem most nem nagyon érdekelnek az eszenciák, inkább a pókból a gyöngyök :) Eleiben érdekelt, de utána gondolkoztam, meg vegyem-e a 16-os vizsgát, vagy megcsináljam-e, megéri? Nem :) És így inkább csak pókozok, mert az bizony megéri :) :D :rolleyes:

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Az nem lényeges, hogy téged érdekel-e, vagy sem, én csak ezt cáfoltam meg azok számára, akiket érdekel(ne), de nem találnak, vagy csak ahogy írtad: óránként 2x! ;)

3. Kenpachi

Kenpachi Haladó

A gargó érdekel engem, mert abból jönnek a pókok, a Revento nem nagyon. De azért mondom, emelhetnék a számukat :) ;)

4. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Arról nem tudok tájékoztatást adni, de majd ha igen, akkor felkereslek! :D

5. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Nagyon Jó ötlet! ;)

6. szab3

szab3 Junior szaki

6) Ha nem lövik ki 30 perc alatt a Tök királyt, akkor tünjenek el ( talán már régebben volt is ilyen).

7. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Nah, igen, ezt elfelejtettem írni, pedig eszembe volt :) Azért köszi a kiegészítést! ;)

8. kecsó

kecsó Fórumprofi

De elsősorban a játékosokat nem a reventó érdekli
    Szerintem is tök jó ötlet de a másik eventhajó ami a pókokat adja xd azoknak a számát kéne emelni ;)

9. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Igne, igen. :) Bár azt nem fogják, így is köszönjük a BP-nek, hogy végre megéri a Gargóból lévő pókokat lőni!!! :) ;)

10. Hirnév

Hirnév Aktív író

az event második felében az uj hajo a ,,Dullahan,, gondolom egy batár nagy hajo lesz mait majf oránként adnak egyet lesz benne egy kazal gyöngy :) meg fagyás a mapokon annyian odamegyünk érte :D
    bár lehet be tesznek még pár dolgot a második részébe a dolognak.. vagy vudupontot kapnak a hajok ismét? :p
    Amugy revento sehogysem jo,
    átlag 250 gyöngyöt adnak a tökök, az 1000gyöngy.
    a revento maga ad 10 eseznciát, ami kb 500gyöngy,
    ennél joval több tök vagy más elit löszer megy bele.. :/
    és miért vegyek ilyen kis dizájnt vagy kis szörnyet ha már megvan a nagyob..? :)
    mondjuk gyüjtsek vudu golyokra igaz? :) ha kilövök 12 reventot, amiböl lejön a minimum 120 tök eszencia, amiért 5k vudu golyo jár, meg ha le szedegetem a 12 reventohoz tartozo tököket /48db, az kb 12ezer gyöngy, ami kb 24.000 löszerbe fáj,
    plusz a reventok élete is..
    Tényleg Rémálom az event :D jol irták a BP-sek :D

SamuelTaylor kedveli ezt.
  11. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Jó lenne ha növelnék a ládák mennyiségét! Eléggé kevés van belőle..:oops:

kecsó kedveli ezt.
  12. kecsó

kecsó Fórumprofi

Jó lenne.....:rolleyes::D

13. ☆мıgнτγ•мouѕє☆

☆мıgнτγ•мouѕє☆ Utánpótlás-írogató

Egy kicsit módosíthatnának az eventen.. pókeszenciát alig lehet gyüjteni! Gar event npc-k számát megnövelhetnék, vagy az inferno mint tavaly adja mint a 3 féle esszenciát... Légyszi továbbítsátok!

14. -killer-

-killer- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon nehéz osszeloni tokeszenciát azokért a tárgyakért amik elérhetok a feketepiacon. Keveset látni a térképeken Garguille eventet. Láda adhatna más eszenciákat is a tokeszencián kivul vagy kicsit lejjebb vinni az értékeket a feketepiacon.

Bocsánat a hibáért....pokeszenciát :) akartam irni és nem tokeszenciát.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.14
  15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

És akkor miért nem azt írtad? Ha elküldöd a hozzászólást akkor még van lehetőséged szerkeszteni. o_O

Hirnév kedveli ezt.
  16. kecsó

kecsó Fórumprofi

Nem akarok a témától eltérni de nálam is volt olyan hogy két külön hozzászólást egybe nyomott a fórum pedig külön írtam.
    és nem hinném hogy valamelyik fórummodinak annyi ideje lenne hogy összeolvasztgatja a hozzászólásokat....

Hirnév kedveli ezt.
  17. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Miért ne lenne? Nem tart sokáig.

Viszont az eventhez vissza térve! A Tök királyokkal tényleg kéne kezdeni valamit, mert nekem kezd kiakadni a flash-em!

18. kecsó

kecsó Fórumprofi

Jaja Mondom a BP. csinálja vissza a tavalyi verziót hogy a nagy evet ad gyöngyöt a kísérők meg eszenciát....
    És ha már kisérőkről beszélünk és mint ahogy a tájékoztatásban benne volt "segítők" ha már így nevezik őket hogy segítők ne csak díszek legyenek szerintem ha már segítők akkor legyenek offenzívek mint pl.:Santa Lucia lőjenek is ne csak futkossanak össze vissza.....
    És ne a nagy event végén hanem pl az uccsó 20% nál jelenjenek meg(hogy tudjanak ""segíteni"" :D ).....

☠☠Tréfi☠☠ és Hirnév kedveli ezt.
  19. Hirnév

Hirnév Aktív író

Ahogy látom pár oránként van resi :D
    legalább a rendszer le takaritja ezt a rengeteg tök királyt :D
    mert ha az egész napos mennyiség fent maradna.. senki nem birna be jelentkezni :D
    a programozok - fejlesztök, még igysem látják hogy változtatni kellene egy keveset? :)
    elég volna annyi ha üreggel lehetne löni :)

20. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Ha Tök királyok még offenzívek is lennének a jelenlegi körülmények között akkor mindenkit kilőnének 1-3 percen belül.