Vitaszoba: Rémtökök ünnepe

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hidd el azért nekünk se a legkönnyebb.(16-20 szint) Vagy 1000-en vagyunk pár hajóra! :D

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Mint minden szintkorlátos eventnél. :)

3. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Kezdjetek már valamit a tökökkel,úgy laggol tőlük a szeró hogy játszani sem lehet -.-'

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Igen, egy szem restart jót tenne neki!!!

5. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Esetleg, ha elkezdenétek kilövöldözni őket. Biztos eventeztek sokan 1-1 mappon, hamarabb megoldódna a helyzet. Sőt..., ne is hagyjátok, hogy tömegesen megjelenjenek, 1-2 Tök Királyt senkinek nem eshet nehezére kilőni, még ha nem is ad sok gyöngyöt, de nem terhelné a szervert. 'Dugjátok össze pl. TS-en a fejetek' és tegyetek ellenük ti valamit, míg más nincs.o_O:)

6. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Jó, akkor csinálják meg úgy,hogy megérje, és máris lövöm!

7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Köszi az ötlete... Hát mi ezt csináljuk, de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat...

8. FM_Héra

Így is van. Egy kis csapatmunka..., nem fog megártani senkinek.;) Hívjátok a többieket is, talán ráállnak, ha tiszta mappot szeretnének.

9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

És javasolni egy resit nem lenne egyszerűbb, mint egy egész szervert ösztönözni arra, hogy lövöldözzék a tököket?

10. FM_Héra

Jeleztük a problémát. Ettől függetlenül felétek is lehet javaslatunk. Talán az célravezetőbb lenne, ha időben kilőnétek őket, mikor megjelennek.
    Egy lagg mentes játék már nyereség lenne.:)

11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én lövöm, de egyedül nem tudok megtisztítani 48 mapot, remélem ezt belátod...
    Vagy majd Spongee-val össze állok. Övé 24 map enyém a másik 24.

12. FM_Héra

Persze, hogy belátom... Ezért kellene mindenkit szorgalmazni, ne csak te lődd.

13. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Akkor kérlek Te ne kérj lehetetlent. Tisztában vagy vele,hogy nem 2 játékosnak kell kérni egy szervert,hogy ugyan takarítsunk már le mindent..
    Mi lenne, ha mondjuk a BP "kreatív" lenne, és minden event NPC eltűnne ha 15 perc alatt egyszer sem lőnek bele? Vagy mondjuk ki se dobja a tököket, mert senki nem lövi..
    Esetleg csinálják meg úgy,hogy meg is érje..mert valahogy nincs kedvem 10 gyöngyért lőni..
    Vagy csak simán dobjank be egy resit..?o_O

14. FM_Héra

Nem kértelek, csak írtam egy lehetőséget, ami természetesen nem kötelező. Ráadásul nem hinném, hogy lehetetlen lenne. Gondolom nem ketten eventeztek. Talán még beszéltek is a többiekkel..., talán ennyit mindenkinek megérne, ha összefognátok és, akik lövik a Reventot, kilőnék a tököket is, nem lenne nagy dolog.o_O

15. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

a tökbe nem érdemes elitlőszert lőni azért kb 220-250gyöngyért,ezt kár is vitatni

16. FM_Héra

Már nem ad annyi gyöngyöt, de legalább üregessel lőhető, ne elittel lődd.;)

17. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Ja, ne lőd elittel, lőjjed üregessel 10 gyöngyért. .

18. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Sziasztok.
    Egyet kell értsek hérával, nem esne nehezére senkinek sem üreggel kilőni azt a 3-4 tököt, mikor Reventot lő valaki. Jó, 150 ezer az élete, 10-250 gyöngy tartományban ad, de legalább nem terheli a szervert, meg nem is idegesít. :D Eddig az volt a baj, hogy csak elittel lehet, most lehet üreggel, most az a baj. Ha csak egy gyöngyöt adna, vagy csak 50 TP-t akkor is kilőném, nem tart üregessel semeddig. :)

FM_Héra kedveli ezt.
  19. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Szerencsére az első résznek holnap vége és a 2. részben jönnek az új npc-k, új BM, kalandosztó. Legalábbis remélem hogy nem ezt kapjuk vissza a 2. részre egy még játszhatatlanabb formában és majd csak később egy másik eventben lesz a többi.
    Nekem és szerintem még sok játékosnak csak holnap kezdődne az event, mert vagy be se léptünk a laggok miatt vagy nem foglalkoztunk egy ilyen, minden szempontból rossz eventtel.

edit: azért 1 dolog van ami jó. amióta vannak ládák, azokat megéri kinyitni

Spongee™ kedveli ezt.
  20. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Hát... én ezzel indítottam a témát, és úgy tűnik igazam lett. Első ránézésre az ismertetőből még jónak is tűnt, de az első rész nem sikerült túl megnyerőre. Na de reméljük, hogy a második nekifutás übereli majd a tavalyi Halloweent is, ami szerintem egész jó volt. ;)

Utoljára szerkesztett: 5.11.14