Visszajelzés Vitaszoba: Seafight Kupa 2018

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 11.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. °°Máté°°

  °°Máté°° Törzsjátékos

  Engem engedett tippelni..
   
 2. Baba

  Baba Fórumlakó

  Megoldódott a probléma sütit kellett törölni:cool:
   
 3. °°Máté°°

  °°Máté°° Törzsjátékos

  megint nem indultak újra a próbák délben....
   
 4. Naksi

  Naksi Rutinos

  Kedves Apolló!
  Szeretném megkérdezni, hogy nem.-e lehetne változtatni azon, hogy pontosan délben Magyarországi idő szerint van restart, a próbák ez miatt eltűnnek !Esetleg 3 órával később történne meg az a restart? Mert már sokadjára küzdők, és minden oda lesz, a lőszerek, és mégse kapok semmi jutalmat érte ,mert a restart eltűntet mindent, ha nem délben hanem 15.-kor lenne magyar idő szerint, akkor beleférhetne, hogy kész legyek a próbával!Bizonyára sokan örülnének annak ,ha későbbi időpontban valósulna ez meg! Köszönöm! kicsit elvette a kedvemet ez, mert ma is, tegnap ,is, és már sokadjára ez miatt nem tudom a próbákat be fejezni!
  keveslem a 2 szilánkot,amikor a ember egy 50 milliós kalapácsot elsüllyeszt!
  javasolni szeretném, hogy a ládákban télifény helyett lehetne 2 ragyogó lelkek, a gyertya helyett lehetne 1 szilánk, szóval, nem értem ,hogy miért ezek kerültek bele. Tegnapi napon egymás után másik térképen nyitottam ládát, és mind a 4 ládában 17 elmo tűze volt!nekem van 20 ezer belőle, de gondolom másoknak is van több, és nem értem ebből,miért kell bele tenni 17 darabot?? Miért nem lehet bele tenni 2 ragyogó lelket?? Ma már el se fogadtam próbát. sok dolga van a embernek ami fontos, és ez a déli resi,mikor minden eltűnik,nem működik nekem, nem tudok elkészülni a sok dolgaim mellett.
   
  Utoljára szerkesztett: 16.6.18
 5. °°Máté°°

  °°Máté°° Törzsjátékos

  melyik próbát nem tudod megcsinálni?
   
 6. -_dominó_-

  -_dominó_- Törzsjátékos

  gondolom amikor 3féle npcbe kell sebzést bevinni az nem egyszerű azért
   
 7. -Labtec-

  -Labtec- Haladó

  Helló Jelezném csak 2 db event próbám van nem 3 om tegnap Otta elméletileg 3 event próbának kellene leni. http://prntscr.com/jvog08
   
 8. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Parosa hullám (feketepiac)
  • Fényezett lapis lazuli + 100 000 életerőpont
  • Fényezett korall + 20% kritikus sebzés
  • Becses rubin + 21% ágyúsebzés
  • Elsőrendű akvamarin + 22% sebzéshárítás
  Taszka szív (feketepiac)
  • Fényezett szodalit + 13,5% kitérési esély
  • Fényezett rózsakvarc + 10% találati esély
  • Becses azurit - 10,5% ÉP-regenerálási sebesség, + 42% ÉP-javítási érték
  • Elsőrendű gránit + 22% szigonysebzés
  Zavagyila győzelem (feketepiac)
  • Fényezett rodolit + 20% fosztogatási sebzés
  • Becses zafír + 105 000 vudupont
  • Becses lapis lazuli + 105 000 életerőpont
  • Elsőrendű rózsakvarc + 11% találati esély
  Szigetvilág ásza (feketepiac)
  • Fényezett rubin + 20% ágyúsebzés
  • Becses szodalit + 14% kitérési esély
  • Becses akvamarin + 21% sebzéshárítás
  • Elsőrendű korall + 22% kritikus sebzés
  Ezeket a diziket csak én nem látom a feketepiacon vagy más sem?
   
 9. -Labtec-

  -Labtec- Haladó

  Igen Elbék dizin kivül ezek nincsenek ott.
   
 10. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Még nincsenek bent. ;)
   
  ]EZEL[ kedveli ezt.
 11. *pαℓذ*

  *pαℓذ* Haladó

  észrevételeim az eventről: talán az év legjobban várt eventje - legalábbis nekem - hatalmas csalódás. A korábbi hasonló - vb ill. eb eventekhez képest - óriási a visszaesés. nézzük egyessével: az eventhajók - annyira nem éri meg lőni hogy szinte alig látni valakit aki lövi őket, beleszámítva a botosokat is. Azért ez magáért beszél. Az jó hogy próbáltak változtatni rajta és a közepes meg a nagy event hajó ad koronát, de mivel a gyöngytartalmát levették hát mondjuk úgy hogy adtak egy pofont annak a bizonyosnak. Az eventládák: csak úgy ömlik belőlük az elmo tüze, téli fény, vigyázó szem. csupa csupa kacat ami senkinek sem kell mert mindenkinek annyi van belőle hogy sosem fogy el. Az örökkévalóság szilánkja: jó ötlet lenne ha lehetne szerezni de csak elvétve ad a kishajó. A közepes meg azokután hogy lelősz 50 milla épet kemény 2 darabbal szúrja ki a szemed, és hát a nagyhajó sem szórja marokszám. mivel a fekete piacon a tárgyak zöme ragyogóért van bent amit az eventből közvetlenül nem lehet szerezni csupán szilánk beváltással , hát aki nem ül 24 órában annak nem nagyon kell törnie a fejét mit vegyen a fekete piacon. Ha meg már ilyen drága ott minden akkor legalább ne 14-es meg 15-ös kövek lennének a dizikben amiket betettek. Mert ami dizik az event leírásban szerepelnek azokat még nem látta senki. szóval számomra ez az event egy nagy nulla. bevezethetnének egy tetszés indexet a különböző eventekhez pl 1-5 skálával ahol lehetne szavazni az eventre. nem hiszem hogy ez az event elérné a 2-es minősítést
   
 12. Naksi

  Naksi Rutinos

  szia! Teljesen egyetértek veled mindenben! Fentebb én is jeleztem már a szilánkot, hogy 2 darab az semmi, hogy a hajó élete 50 millió,na meg a ládákban olyan dolgok vannak ami nem is a eventhez kapcsolódik, lenne benne mondjuk, ragyogó lelkek, szilánk, és nem mindig 17 elmo tűzét ad,nekem is van belőle már 20 ezer!De mondjuk sárkánytűzet, rakétát, véletlenül se ad, erről ennyit! és az a korona is annyira kevés amit ad szerintem.
   
  Gunár*MSZ kedveli ezt.
 13. Babuci

  Babuci Járnitanuló

  szia! én 100% egyetértek veled mindenben!
   
  Gunár*MSZ kedveli ezt.
 14. ]EZEL[

  ]EZEL[ Törzsjátékos

  Szia hát nem is tudom mit válaszoljak a fent le írtakra!! De tökéletesen 1 kell értenem nem részletezném és minősíteném az eventet ill-e a játék minőségét , valamint ,hogy hová fejlődik , ezt már többen meg tették mások de hát ez van játsz ahogy tudsz költs ahogy tudsz.
   
  Naksi és _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ kedveli ezt.
 15. Tranyo

  Tranyo Törzsjátékos

  Hello

  Szeretnem jelezni hogy a botosok miatt szinte alig talalni eventhajot , megyek mint hollandi mappokon at es sehol semmi .

  Kernem jelezzetek hogy legyen egy bot szures mert igy a botosok visznek mindent ( event rangsor es tarsai ) .

  10 db eventhajot nem lehet kiloni 20-20 perc alatt ez mar durva , 1-2 ora mire megtalalja az ember . . .
   
 16. alektra

  alektra Utánpótlás-írogató

  nem lesz kalózjutalom ?? Nem lehet az ágyukat 5 szintre igy húzni :(
   
 17. Naksi

  Naksi Rutinos

  sziasztok! A próbában benne van, hogy teljesíts sikeresen egy futballarénát, de közben már nincs is, és nem is lehet be menni oda!Akkor miért nem veszik ki? Vagy ez egy hiba? de a esemény infónál is eltűnt, most akkor, hogyan is van ez?? Ázsiai szerveren.
   
 18. -_dominó_-

  -_dominó_- Törzsjátékos

  nézd meg eventleírásban mikor aktív a futball aréna . ha eseményinfónál nem aktív ne fogadd el.
   
 19. Baba

  Baba Fórumlakó

  Mai új próba : teljesíts sikeresen egy futballarénát
  Azt nincs is már futballaréna azért vicces , akkor minek adja be a próbát ha meg se lehet csinálni , nehogy legyen szilánk ?
   
  Naksi kedveli ezt.
 20. ĐROTUŁŁO

  ĐROTUŁŁO Aktív író

  Sok a negatívum...Nem igaz hogy ezt senki nem veszi figyelembe a bigpointnál?????Vagy változtassanak ezeken,vagy vegyék ki ezt a semmire való eventet! :)
   

Az oldal megosztása