Vitaszoba: Seafight totó focirajongóknak

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 5.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ide írjátok meg javaslataitokat a Seafight totóval kapcsolatban.

DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

• Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

üdv,sikerült a regisztrációm,de viszont az oldalra belépve,az adatok megadásánál ezt is kérik: " Felhasználó azonosító! Ezt hol találom meg?
    Mikor regisztráltam pár éve a játékban akkor kaptam ilyet vagy ezt hol találom meg?

ok,ha minden igaz regisztráció után jött az email címemre egy levél abban volt benn,mondom megírom ha sokan nem tudják,fontos mert anélkül nem lehet regisztránlni,illetve e levélben lesz egy megerősítő link arra is rá kell kattintani
    1.Első lépésben Regsiztrálni kell a ma hivt közleménynél leírt linknél
    2.Ezután jön egy levél mindenkinek a regisztrált email címére
    3.Ebben lesz egy link amire ha rákattint mindenki aktiválódik a regisztráció!
    4:Ami fontos még! Ebben a levélben lesz egy olyan szöveg,hogy
    Aktivierungscode,x,y számokkal. Ezt mindenképpen regsiztráció után a személyes adatok kitöltésénél be kell másolni, a

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.6.14
  3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

4. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

De regisztráció után,a ki kell tölteni egy oldalt,játékos név,születési idő,és az alatt kér olyat,hogy felhasználó azonosító,ami az első emailben jött levélben lesz,aki ezt nem irja be utána e mezőben késöbb nem tud belépni,próbáltam csak ezután sikerült.
    Id nem kell,mindenképpen a fent leirt emailben kapott azonosítót(Aktivierungscode,x,y)
    kell bemásolni

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Gala! Kérlek ne vezesd félre játékostársaid. Regisztráció után Aktiváló kódot kapsz a emailben, amivel aktiválod majd a regisztrációd. Ezt majd később kell megadni, vagy az emailben szereplő linkre kattintva automatikusan aktiválja magát a mailed. A felhasználó azonosító a TE felhasználó azonosítód, ahogy azt már megírtam. Az alapján fognak téged beazonosítani, és jóváírni neked az esetleges nyereményeket.

A tovább félrevezetések, félreértések elkerülése végett kiegészítettem a regisztráció menetének leírását, animációval illusztrálva az egészet! (Az alábbi idézet aljára kattintva lenyithatod azt, és így az egészet el olvashatod...)

6. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Sie wurden erfolgreich als Tipper "Gyuszi95" angemeldet. Viel Spaß und viel Erfolg!

Herzlich willkommen in der Tipprunde "seafightwc2014".

Über die Navigation können alle Punkte in diesem Tippspiel erreicht werden. Aber für den Start sind diese beiden Punkte für alle Tipper die wichtigsten. Und danach kann der Spaß beginnen.

Mitglied werden
    Die Anmeldung zur Tipprunde erfolgt über den Menüpunkt "Mitglied werden". Einfach die Felder ausfüllen und abschicken. Sobald die Anmeldung durchgeführt wurde, kann getippt werden.

Spielregeln
    Bitte vor der Anmeldung die "Spielregeln des Tippspiels" durchlesen

Und nun: Viel Spaß und viel Erfolg beim Tippen!

Akkor kész van már???

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Én nem véletlen javasoltam az angol nyelvet :D, esetleg ha angol szöveget másolnál... De ott az animáció, ill a részletes leírás, ha azokat megcsináltad, aktiváltad az email címedet akkor készen állsz. Akár már válaszolhatsz is a bónusz kérdésekre :)

8. Prin©eѕ

Prin©eѕ Járnitanuló

Kedves DD.

"Kérjük, hogy a regisztrációhoz azt az e-mail címet használjátok, amit a felhasználói fiók létrehozásakor megerősítettetek, és az ehhez tartozó felhasználónevet adjátok meg."

Ezzel nekem csak egy problémám van az én seafight felhasználónevem tele van speciális karakterekkel amit ott nem engedett beírni . Tehát azzal a névvel nem tudtam regisztrálni de az Email egyezik. Gondolom ez nem csak az én egyéni problémám.
    Hogy ha nyer valaki a játék végén az email-re megy az üzenet . Majd ott elkérik az adatokat szerver I-D stb... Tehát kérdés : Probléma az ha más felhasználónévvel regisztráltam ( mivel a seafight-est nem engedte ) ?
    Előre is köszi a választ.

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Pont azért mert bizonyos karaktereket nem engednek, amit a játéban lehet használni szerintem nem probléma. Az azonosítás úgy is felhasználó azonosító alapján lesz. Azt add meg pontosan ;)

10. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Hol kell válasolni? D D

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Amennyiben angol nyelven használod "Placing tips" fülre kattintva tippelhetsz. Ez első részben az első 'forduló' mérkőzéseire tippelhetsz. A második részben pedig találod a bónusz kérdéseket. Ha viszont ennyire nem megy se az angol se a német, ill a választható nyelvek egyike sem javaslom használj valami fordító progit, esetleg google fordító...

12. laki96[HUN]

laki96[HUN] Utánpótlás-írogató

DD egy olyan kérdésem lenne, hogy ha jól értelmeztem a döntetlenre nem kapunk pontot akkor felesleges egy meccset úgy betippelni hogy döntetlen lesz?

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Szval, kicsit cifrán van fogalmazva az ismertetőben. Itt most megpróbálom egyszerűbben...
    pl.:
    • Eredmény: Hazai - Vendég 3-2
      • ha a tipped 3-2 -> 3 pont!
        • Eltaláltad a pontos eredményt, kapod a 3 pontot.
      • ha a tipped 2-1 vagy 1-0 vagy 4-3 stb... -> 2 pont!
        • A pontos eredményt ugyan nem sikerült eltalálnod, de azt igen, hogy 1 góllal a Hazai nyer, ezért 2 pont!
      • ha a tipped 2-0 -> 1 pont!
        • A pontos eredményt itt sem sikerült eltalálni, sőt még a gólkülönbséget sem, de a tipped szerint is a Hazai nyert ezért 1 pont!
      • ha a tipped 0-0 vagy 0-1 vagy 2-3 stb -> 0 pont!
        • Nem sikerült sem a pontos eredményt, sem a gólkülönbség, sőt még a győztest sem eltalálni, ezért 0 pont!
    • Eredmény: Vendég - Hazai 1-1
      • ha a tipped 1-1 -> 3 pont!
        • Eltaláltad a pontos eredményt, kapod a 3 pontot.
      • ha a tipped 2-2 vagy 3-3 vagy 0-0 stb... -> 1 pont!
        • A pontos eredményt ugyan nem sikerült eltalálnod, de azt igen, hogy döntetlen lesz, ezért 1 pont!
      • ha a tipped 1-0 vagy 0-1 vagy 2-3 stb -> 0 pont!
        • Nem sikerült eltalálni a pontos eredményt, sőt azt sem hogy döntetlen lesz, ezért 0 pont!
      • tehát döntetlen esetén 2 pont nincs, hiszen ahhoz el kéne találni a gólkülönbséget is, viszont ha eredetileg is döntetlenre fogadtál vagy a pontos eredményre tettél vagy nem, ezért vagy 3 pont vagy 1 pont jár.

Én így értelmeztem az ismertető alapján.

14. laki96[HUN]

laki96[HUN] Utánpótlás-írogató

Köszi a választ, így már érthetőbb lett :D

15. ░pityesz░

░pityesz░ Törzsjátékos

kérdésem az lenne DD hogy ha tippelsz az első meccsekre egyszerre kell tippelni csak ugy küldi el?

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Teljesen mind1 hogyan tippelsz akár 1re akár az összes csoport meccsére egyszerre, amíg nem kezdődött el az adott meccs még változtatni is tudod a tippedet.

17. ░pityesz░

░pityesz░ Törzsjátékos

ok köszi DD

18. *_Lacika_*

*_Lacika_* Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem 1 a kérdésem merre van a magyar nyelv kerestem de nem találtam .

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

20. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Akkor már én is csatlakozom a kérdezőkhöz :D A tippet lelehet adni még az event kezdete előtt, vagy csak az event közben?
    Szerkeztés: Már megvan a válasz, tárgytalan.

Utoljára szerkesztett: 9.6.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.