Vitaszoba: Sebzés számítás javítása

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. YiSan

YiSan Utánpótlás-írogató

Csak erre valaszolnek,FIZETTEL/FIZETTETEK,anno,nem most,tehat ha te valamit megveszel penzert vagy gyongyert,ne vard el hogy orokre penzert vagy gyongyert legyen elado.

2. ΔĢΣ№Я

ΔĢΣ№Я Utánpótlás-írogató

Ez csak arra ment ki hogy több löszerünk fogyjon el Ez az én véleményem pöttyet inkorrekt :/

3. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Utánpótlás-írogató

igazabol varhato volt , mar volt 10k+ az alapsebzesem es utana modositottak , most megint osszejott ,megint modositanak ,tehat kezdodik elolrol az egesz .Uj agyuk is lesznek hamarosan meg par uj dolog amit ha megveszel novekszik a sebzesed.Szep szabalyos ordogi kor :D

4. Norzo

Norzo Utánpótlás-írogató

Szia DD,ezekkel amit írtál csak az a baj hogy Te nem lehetsz pártatlan.Egyébként pedig,ami a bástyákat illeti nézd meg az éles látcsövedet és próbáld ki,nekem és szinte minden ismerősömnek nem működik.Hiába bombázom a supportot levelekkel,az a válasz hogy tudnak a problémáról és továbbították a gondot de sajnos a javítás időpontját nem tudják megmondani. (kb 1-éve így megy)Elvették a sebességpontjainkat,valamilyen hozzá nem értő fejlesztő kitalálta a vitorla javítást DE, külön be kellet menni és feltenni a megjavított vitorlát csata közben.Minden úgy mond "fejlesztéssel" csak a játékosok szívnak.

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Norzo, az élestávcső hibája elég régi, de legalább elég könnyen tesztelhető hogy működik-e vagy sem. Végülis a sebzést is lehet, 1 ágyút fent hagysz minden más bónuszt adó dolgot leveszel, kikapcsolsz, és egyesével végig nyomogatod... megnézed melyikkel mennyivel lősz nagyobbat, stimmelnek-e a %-k.

Még egy komment a már törölt hozzászóláshoz. H
    Ha nem bírjuk a kritikát miért ez a téma? Akár törölhetnénk is, vagy meg sem kellett volna nyitni, de kíváncsiak vagyunk a kritikákra is! Ja hogy van aki képtelen kulturált ember módjára megírni azt? Hát van olyan is, na az törlésre is kerül, de erre mondtam én azt, hogy áradozhat bárki a játékról, hogy milyen jó, ha azt olyan szavakkal teszi, azt is törölni fogom.
    Így van olyan vagyok mint ti, ezért is írtam, engem is rosszul érintett, az én sebzésem is csökkent a tegnapihoz képest, nekem sem tetszik ez a változás, ezt már megírtam kicsit fentebb. Viszont olyan engem ne jellemezzen, aki nem is ismer! Én sem teszem. Köszönöm.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  6. ΔĢΣ№Я

ΔĢΣ№Я Utánpótlás-írogató

Teljesen mind1 ugyse tudunk tenni ellene! :(

7. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Szerintem rájött a BP túlnagyokat fogunk sebezni és kitalálták ezt.Túl plusszosak voltak az eventek,és lehet mostmár minuszos lesz így.Most úgyan annyít lövünk +20ágyúval mint régen.Az NPC-k életét is kerekítették (Felfelé) jó néhányat.Lassabb gyűjtögetés több löszerért ez a jelenlegi helyzet.tényleg mindent vissza vesznek tőlünk.Annak örülök hogy a játékosok között viszont maradt a két hajóközötti különbség,Csak több lőszert vesz majd génybe.Annak viszont nem örülök, hogy a Gyűjtögetés rosszabb lett több őszerért.Javaslom vagy adjanak többet az NPCK- vagy csökentsék le az életüket.

8. ΔĢΣ№Я

ΔĢΣ№Я Utánpótlás-írogató

Szerintetek a BP-t érdekli a mi véleményünk?

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen, érdekli, miért csináltuk a témát, ha nem érdekli? Kaptuk az információt, és külön kérés volt ez a topic is. Igen is kíváncsiak a véleményre. Csak pár konkrét pl az elmúlt hónapokból.
    • Vitorla mester -> mert mi játékosok panaszkodtunk a sebességet érintő változások miatt
    • 5. altiszt -> a hibák miatt ingyen akartak adni mindenkinek, de sokaknak nem tetszett az ötlet, nem véletlen nincs még jóváírva, próbálnak olyan megoldást, ami mindenkinek jó.
    • Legutóbbi event, sok TP -> ugyan már a reakció is elég késő volt, és tényleges lépésekre nem került sor, de legalább kapott mindenki egy visszajelzést.

10. ΔĢΣ№Я

ΔĢΣ№Я Utánpótlás-írogató

Sokan Panaszkodnak a szigetek élete miatt is Igazán lecsökenthetnék mert igy az egyik oldal mindig esélytelen lesz! legalábbis Globál 4en a többi szerveren nem tudom mi a helyzet!!

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  11. Norzo

Norzo Utánpótlás-írogató

DD , ha ez egy régi hiba akkor a BP miért nem a régi hibákat javítja ki először ?, és utána "fejlesztget" ?

12. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Csodálatos egy taktika... adnak vmit, közben dupláját elveszik... Nem is tudom most már mit várjunk tőlük... mindenhez kristály kell, amit a játékban nem is lehet szerezni... gyöngyért lehet venni, de mire egy 60.-ig összeszedem a gyöngyöt.. 1 év... Változtatni kellene a dolgokon minél hamarabb...

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát ez az, nem tudod máshol mi a helyzet, csak azért az egyik szerveren nem változtatnak mert ott nem tetszik a játékosoknak, máshol meg marad minden, vagy globálisan mindenhol, vagy sehol. De ezzel nem azt akartam mondani, hogy minden esetben a játékosok kérését szem elől tartva változtatnak, de igenis számításba veszik azt a lehetőséget is.

Nem tudom milyen logikával dolgoznak a fejlesztők, mikor mit fejlesztenek, javítanak. Ez azért kicsit komplikáltabb. Vannak fontosabb, és kevésbé fontosabb hibák. vannak bonyolultabbak vannak egyszerűbbek, van amit direktbe nem is akarnak javítani (lásd 1-2 éve a fosztást, sok baj volt vele, de nem javították, inkább teljesen átdolgozták, és jött a ma is használt fosztási rendszer)

14. DODGE

DODGE Utánpótlás-írogató

Jah végül is igaz kedves DD.Csak vicces hogy ennek az egésznek megint mi iszuk meg a levét.Mert jupi hogy raktunk +20 ágyut +20 gerendát laza 800k gyöngyért.Több a HP több a löszer amit ki lösz és kisebbet lövünk az ugy nevezett eddigi hibáss lövéshez mérten.

15. Gallardo

Gallardo Rutinos

Kedves DD
    Egyetértek a sebzéssel azzal a kiegészítéssel hogyha ki akarom számolni jó-e lenne egy adat arról milyen bónusz sebzéseim vannak és meddig
    Gondolom nem nagy munka lenne a főoldalon ezeket feltüntetni

16. 78bigyó_hun-j4f

78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

pff szuper megint maguk fele húznak 1-vagy 2 év ugyan ez volt nagyokat lövünk most megint kicsit unalmas és egyoldalú az egész gratula bp lassan eléritek nem lesz aktiv játékos

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Az ötletelésnek nem itt a helye, az ilyen jellegű konkrét kérdésedet viszont supporthoz intézd.

18. Norzo

Norzo Utánpótlás-írogató

Csak az a baj hogy felhúzz egy bástyát 6-os szintre az bizony nem kevésbe kerül....ugye? Az meg hogy nem tudod használni...kit érdekel? A BP-t láthatóan abszolut nem....hát ez a szomorú..tényleg csak szívunk mint a torkosborz,és ez csak 1 a minket ért sok-sok szívatásból.Valahogy mindig úgy alakulnak a dolgok hogy a játékosokat éri hátrány.MERT ha mondjuk Bugos a behemót (pl) azt 1 órán belül tudják korrigálni.A látcső,vagy a lagolás..stb az ráér,mert az minket érint.

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

De mikor nem fogyott csak a láncos, de elittel sebeztél az egy jó hosszú hétvégéig bent volt, mikor a bónusztérképek utolsó hullámait beduplázhattad az hónapokig volt csak bent. A krakent is csak ~1évig lehetett úgy lőni hogy csak az elején lőtt vissza. A fenébe is hogy olyan gyorsan javítanak mindent :cool:

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  20. Gallardo

Gallardo Rutinos

nem ötletelek úgy látom teljesen felesleges
    ilyen formába ez a változtatás marhaság
    ez pedig vélemény

PiszkosFred(HUN)EU4 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.