Vitaszoba: Sebzés számítás javítása

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Norzo

Norzo Utánpótlás-írogató

Kedves DD! Most már belátom nincs igazam ,a közel 1 milla gyöngyért fejlesztett bástyámat hogy nem tudom használni csak is az én butaságom miatt van,--->minek fejlesztettem. Így jár aki nem tanul és buta marad.

2. PiszkosFred(HUN)EU4

PiszkosFred(HUN)EU4 Fórum-zöldfülű

Még hányszor akarják visszavenni a sebzésünk? Felháborító volt az is,hogy a multban ezt eljátszották..és most megint.Több ágyúval,több lőszerrel lövök annyit mint eddig.Hát ismét csak nem tudok gratulálni a fejlesztőknek.Édeskevés volt az a kis előny,amit a hibákbol szerezhettünk,viszont jóval több a hátrány,amit elszenvedtünk.Mi ez a ködösités,mellébeszélés,hogy hibás volt meg bla bla....lőttem 7 ezret,a kisebb lőtt 5 ezret,a kezdő ezret azt kész.Most ez nem változott,csak éppen a kicsi vegyen több ágyut,vegyen több krisit,a nagy meg vegyen több lőszert.Ez csupán egy ujabb bőr lehúzása a MÉG játszó emberekről.

Még annyit az előbb leírtakhoz:mi a fenének fejlesztgetünk itt mi évekig?A BP néhány kattintással meg egy humbug közleménnyel visszadob minket úgyis egy szintre,ami neki tetszik.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.5.14
    Gallardo kedveli ezt.
  3. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Nos ha egy kicsit belegondolunk még logikusnak is tünik a fejlesztés vagy javítás, bár senkinek nem esik jól.
    Eddig a design a lőszerre adta a bónuszt. Minél nagyobbat sebző lőszered volt annál nagyobb volt a bónusz. Most a fejlesztésekre és az ágyúkra adja, kinek milyen hajója , fejlesztése , ágyúja ,annyi bónuszt ad ad rá amennyiért megdolgozott. Ez szerintem rendben is van . A saját véleményem szerint a +20 ágyú azért volt ilyen olcsó hogy az ús számítás szerint csökkentett sebzést ellensúlyozzák. Szerintem nem az volt a cél hogy 12k-t lőjenek a játékosok.

4. PiszkosFred(HUN)EU4

PiszkosFred(HUN)EU4 Fórum-zöldfülű

Azért durván 2500 kristályt nem mondanám olcsónak...pláne ha számoljuk,már előtte is mennyibe kerültek azok a fedek.

Gallardo kedveli ezt.
  5. Maszkalozokni™

Maszkalozokni™ Járnitanuló

hát..az a gáz, hogy a "ROSSZ" számítás a HELYES - a matematika százalék számítás és a szorzás szabályai szerint:) - és ráadásul követhetőbb

a "JÓ" számítási metódust SEHOL NEM ALKALMAZZÁK csak a BP-nél:) ILLETVE igen...ott ahol "mismásolni" akarnak.....ennyi:(

ΔĢΣ№Я és Gallardo kedveli ezt.
  6. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Jack lehet, hogy van vmi igazad... de nézd mennyi élettel szaladgálnak a hajók... van neki egy 540k-s alapja meg 250k vudu... lődd le.. hiába nő a sebzés ha az élet nő.. lassan, hogy kilőjj egy hajót ott van 5-6 ezer gyöngybe...ezért pl hány leviathant ki kell lőnöd.. főleg ha kifogsz egy olyat ami ad 500 gyöngyöt...

7. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Ha megnézed hogy utolsó fedélzet fejlesztése mikor csak azért fejlesztettünk hogy 10 gernda férjen rá és csak 600 élete volt a gerendának ,1550 kristály volt, senki nem sajnálta. most 2500 kristályért fent van +20 gerenda, ez sem rossz.

De egyébként miért baj hogy többször is csökkentették a sebzést? Mivel lenne jobb ha most üregessel 20k-t sebeznénk? elittel 110k-t? És ezzel egyensúlyba az életek 1-2 milla lenne már? Miért volna ez jó?
    Néha csökkentik a sebzést, így tartva az egyensúlyt, de a fejlesztések adta bónuszok, maradnak, ugyan úgy 20 ágyúval több van a hajón ha most fejlesztetted a fedeket, a játékosok közötti különbég ugyan úgy megvan!
    Lassan megint ott vagyunk hogy hiába van 61 milla élete egy toronynak, 5-6 kemény gyerek pik pak lecsapja.

The_Massacre[HUN] kedveli ezt.
  8. YiSan

YiSan Utánpótlás-írogató

DD nem veszekedni akarok,meg ezert nem te vagy a felelos,de az peldaul fontosabb hogy a sebzes szamitas helyes legyen(a javitasa nekunk rossz)...annal peldaul hogy a BM-ekbol nem kapjuk meg a kello jutalmat?(a javitasa nekunk jo)
    Azt meg konnyu ravetni hogy peldaul a sebzest nehezebb kijavitani igy annak alnak neki hamarabb,vagy pont forditva.Mert ezt a sebzesre es a bmre is tudjak nyugodtan mondani hogy lefuttatunk egy scriptet ozt varjal hulyegyerek:D

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Mint írtam nem tudom milyen logikával dolgoznak. Hogy kinek mi a fontos elég szubjektív. Neked az, nekem ez, másnak más. A BMek jutalmával kapcsolatban volt már ma egy közlemény, ajánlom figyelmedbe. Mint írták ez egy régi hiba volt, volt idejük megcsinálni, ez a BM jutalmakkal kapcsolatos történet teljesen új, kb 2 napja van.

10. Norzo

Norzo Utánpótlás-írogató

Fogadjuk el gyerekek ez van,ha nem teszik abba is lehet hagyni a játékot.A BP azt csinál amit akar hiszen az a hajó amivel játszol az az Ö tulajdonuk.( Te csak használod,nem a tied) Tudomásul kell vennünk hogy ez 1 üzlet és itt minden a rendelések maximalizálásáról szól.......sajnos

11. 78bigyó_hun-j4f

78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

vissza mentünk 2010-re mert akkor ügye nem volt bástya nemvolt 10 fed és elefánt meg csont se meg fejlesztett fed meg bla blabla de azotta ráköltötünk több milliót a ladikra és ugyan akkorát sebzünk EZ NAGYON CSUNYA HUZÁS VOLT !!!

Norzo kedveli ezt.
  12. Norzo

Norzo Utánpótlás-írogató

78bigyó_hun-j4f nem érted? ez egy nagyon fontos FEJLESZTÉS volt és tulajdonképpen ez a te érdekedet szolgálja...(bár azt még nem tudom hogyan) Lehet azért csinálták hogy ne legyen unalmas a játék annak se aki már azt hitte hogy mindent felfejlesztett a hajóján...érted nem? :)

Az meg hogy a hajója az embernek kristályeső nélkül olyan lassú mint a tetü nem gond.Nem kell sokat várni és a rendelési oldalon lehet biztos KP-ért venni valami buffot,és akkor már pont olyan gyors lesz mint a sebesség szinkronizálás elött volt.Szerintem a nagyobb lövésre is kitalál majd valamit a BP,természetesen csak a rendelési oldalon lesz elérhető.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.5.14
    Gallardo kedveli ezt.
  13. 78bigyó_hun-j4f

78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

ez nagyon bp volt

Norzo kedveli ezt.
  14. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

[​IMG] Nos megnéztem ezt a képet kicsikét jobban.Bonusz Damage nél a fixed verzóban a bástyákhoz adja hozzá a Hajósebzését meg a bonusz sebzését?
    Nem értem miért [​IMG] Mindenki láthatja ÁGYÚSEBZÉS + BONuszokból szerzet sebzés szintén Ágyúkra vonatkozik! Magyarúl a képnek nem így kéne kinéznie? :[​IMG]

15. Hellasztok(U2)

Hellasztok(U2) Fórum-zöldfülű

egy kérdésem lenne! TEHÁT EDDIG NEM JÓL VOLT KISZÁMÍTVA A LÖVÉS ÖSSZEG! Ha jól értelmezem? A kérdés a következő: akkor mi eddig csaltunk mert kihasználtunk egy hibát????

Norzo kedveli ezt.
  16. Norzo

Norzo Utánpótlás-írogató

Kedves játékos,a válaszunk a kérdésedre : IGEN Ezért a mai naptól kezdődően 3 hónapig sajnos a fiókodat zároljuk.Remélem válaszommal tudtam segíteni neked,további jó játékot kívánok Neked. Norzo

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Javítottam a képeken, most már jól jelennek meg. Ill nem a bástyákhoz adják hozzá, max úgy tűnik, azt ott úgy értsd hogy van sokféle sebzés bónuszod, pl: dizi: 16%, bástya: 6%, tehetség: 12%, bónusztérkép: 7%, puskapor (tehetséggel): 25%; ezeket összeadva megkapod az össz bónuszodat az alap sebzésre. A példa szerint ez most 66%, tehát az alap sebzésedre még 66% bónusz jár. Az alap sebzés az ágyúk száma * a lőszerrel okozható kár: 100 sima elitágyú esetében sima elitlőszerrel ez 7.500. Ennek vesszük a további 66%át így lesz 7.500*1,66 = 12.000 (ez a mostani számítás), korábban előbb csak a dizi bónuszát adták az alap sebzéshez, majd az így kapott eredményre jött az összes többi bónusz, visszatérve a példánkhoz ez azt jelenti hogy: 7.500*1,16*1,50 = 13.050 (ez tehát a korábbi számítási mód szerint)
    Egyébként amit te mondasz, az teljesen mind1, hogy számolod, a különbség ott jelentkezik hogy a bónuszokat egyszerre nézzük vagy külön külön és egymás részeredményeit is befolyásolják. Remélem érhetően írtam...o_O

Azért hiba és hiba között is óriási különbség tud lenni, annak kihasználásánál főleg. Ezt ha akarod sem tudtad volna elkerülni, nem használni, ugyanakkor mindenki más is használhatta, és mint kiderült nem is tudtunk róla hogy van ilyen....

18. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

De miért úgy írja , hogy ágyú sebzés? megerősití az ágyúid sebzését 7napra,Akkor ágyuhoz kell adni nem az alap sebzéshez :p

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jó Gyuszika, teljesen mind1. Összegyűjtöd milyen sebzés bónuszaid vannak, kijön pl 50%, van 100 ágyúd, sima elitlőszered, teljesen mind1 a végeredmény szempontjából hogy (100->ágyúk száma; 75-> elitlőszer sebzése; 1,50-> 50% sebzésbónusz)
    • 100*75*1,50
    • 75*100*1,50
    • 1,50*100*75
    • 1,50*75*100
    • 100*1,50*75
    • 75*1,50*100
    Bármelyiket kiszámold ugyan az lesz az eredmény, sőt bárhogy zárójelezheted, akkor is ugyan az lesz az eredmény! Tehát a szorzás többek között kommutatív és asszociatív :D

20. sLaca

sLaca Aktív író

"...de most hogy sikerült javítani örülünk..."

LOL XD

...no comment...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.