Vitaszoba: Sebzés számítás javítása

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Kicsit vicces pár ember hozzáállása... Nincs itt semmi baj. Végre normálisat sebez rám az enemy nem pedig 50k-t a páncélomra... Nem tetszik az új fedélzet fejlesztés?! AKKOR NE FEJLESSZED!!! Ráadásul az a +20 lőszer??? Ugyan már... Akinek nem tetszik az búcsúzzon el és kész. Sose tetszik semmi... Nevetséges!!!

2. StiffmeisterHUN

StiffmeisterHUN Járnitanuló

Valójában én is kisebbet lövök mint eddig lőttem, de attól ha én is elkezdenék panaszkodni nem tudom miben lenne jobb, végülis értem én, kell a sebzésből visszavenni valamilyen ürüggyel ugyanis néha az 50-60K sebzés eléggé abnormális még akkor is ha van 500K alapéleted meg 250K felett a Vudud. De így tény ami tény hogy követhetőbb a lőszerek sebzése.

3. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Ne aggodjatok :) a 80 fontos ágyúval újra ekkorát sebzünk majd :)XD

4. Maszkalozokni™

Maszkalozokni™ Járnitanuló

a fizetésedet is úgy számolják ki mint az ágyúsebzést..tudod? oszt akkor SE reklamálj

5. Kedves DD!
    A segítségedet kérem mert nem vagyok erős matekból.
    Tehát van 257 60 fontos ágyúm, bástyán meg vannak a %-ok, bmből a 7 % is tehetségen a szem, puskapor illetve npc sebzés meg van, és van egy 16 %-os dizim. Szóval full sebzés meg van. A kérdésem mennyit kéne sebeznem üreggessel porral illetve annélkül ? Köszönöm válaszod.

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok
    ××*Perfect.KiŁŁer*××,
    257 60 fontos 3 szint. ágyú
    20 kár üregessel / 83 sima elittel (75 + 8 bónusz az ágyúk miatt)
    6% bástya, 7% bm, 25% puskapor, 12% tehetség, 16% dizi -> 41%puskapor nélkül, 66% puskaporral

üregessel puskapor nélkül: 257*20*1,41 ~ 7250 -> 9425 kritikus
    üregessel puskaporral: 257*20*1.66 ~ 8500 -> 11050 kritikus

elittel puskapor nélkül: 257*83*1,41 ~ 30000 -> 40000 kritikus
    elittel puskaporral: 257*83*1.66 ~ 35000 -> 48000 kritikus

A számításba nem vettem figyelembe az ágyúk találati arányát, de alap esetben ha tényleg minden tehetség, bástya és ágyús megvan a találati arány növelésére akkor átlag 91%ban találnak az ágyúid, házi kedvenccel 96%ban, de repeszesővel és vagy kifényesített ágyúcsővel 100% is elérhető.

7. Nagyon szépen köszönöm ,és igen arra gondoltam h 60 fontosom 3-as szinten van, de az üregesnél mindegy . :);)

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jó, akkor javítottam, az üreges lőszernél valóban nincs jelentősége, bár azért többször lősz kritikust, így az átlag sebzésed javul... , de az elit lőszernél azért jelentősebb a különbség :p

9. ☆ЯΔP☆MonsteR

☆ЯΔP☆MonsteR Utánpótlás-írogató

Végre már ki van javítva. Tény, hogy az én sebzésem is vissza esett. De a diziknél végre azt a %-ot kapom, amit ír.
    //Mert eddig ha nem vettétek észre, bár már hiába nézed, felvettem egy 11% sebzéses dizit, és ugyanakkora volt benne a max lövésem, mint egy 16%-osban. // De ennek végre vége :) Én nekem tetszik ez a javítás :) Grt BP :)

10. Φ♪Ťẩłρηyẩłĩ♪Φ

Φ♪Ťẩłρηyẩłĩ♪Φ Fórum-zöldfülű

Így van, ;)bár az nem tünt fel h látványosan nagyobb lenne a lővésem elittel, mert láttam olyan játékost aki admirális ágyúval ugyan annyit lőtt mint én 60 fontos 3-as kristályossal. :) Ha nincs kitéve semmilyen + sebzés dizi sem meg bm sem akkor elképzelhető h admi ágyúval 15-16 ot lőjjek 1 ágyúval ? :)

11. Norzo

Norzo Utánpótlás-írogató

No comment....nem gondoltam volna hogy ez a fejlesztés bárkinek is tetszik.....Csak tudod az a baj hogy ha erre a játékra pénzt költesz(és költesz nem is keveset) és azt gondolod hogy most jobb lesz a hajód ...sokadszorra..aztán egyszer csak hoop elveszik töled ezt az egészet és kezded előlről. pl:50-es ágyú--->felkristályozva...55...kristályozás...admi...60 + kristályozás + Vudu KP. fed-->gyöngy ..+2fed...+elefánt..+ébenfa..+tovább kristályozás....stb...stb Persze ha nem költesz rá és csövi a hajód akkor tök jó ,mert aki költ rá az nem tud sokkal többet nálad . Gondoljatok arra ha most egy kis hajót kergettek hiába vagytok ful-fullosok nem vagytok sokkal gyorsabbak nála.Itt tényleg minden arról szól: RENDELJ..RENdelj

12. Spongee™

Spongee™ Rutinos

azé ennyire nee

13. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

eZZEL CSAK az a baj Kedves DD !! Hogy nem igaz költök játékra nem is keveset számokat hagyjuk de azért elég bosszantó bejön egy fejlesztés mindenki farmol rá hogy jó legyen stb aztán el is veszitek ez nekem picit fura volt .Én nem lázongok most lövök amennyit lövök csak tudod amikor 50 -50 vudu ágyus ember nagyobbat lő nálam az kicsit gáz hogy minden ki van fejlesztve hajón sebeségről ne is beszéljünk 5 baráti szélen 6/6 fartőkével és másik is 6/6 meg 5 szintű vitorlával úgyan olyan gyors vagyok mint akinek bástyák fullon meg 1 szintű baráti szele volt.Ha már itt tartunk ez vitorla javító tiszt is nagy húzás volt más 60 -70 k gyöngyöt elköltött hogy meglegyen azt másnap mindenkinek ingyen oda rakják . Nah csak gratulálni szeretnék ezekhez remek fejlesztésekhez .

14. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

hellóka..
    Csökkentették a sebzést, nagy cucc, mindenkiét arányosan (remélem), ha valamit már kifejlesztettél azt a bónuszt elvileg ugyan úgy megkapod, ha nem fejlesztetted volna még kisebbet sebeznél. De tényleg megkapunk minden bónuszt? (függetlenül attól hogy most csökkent a sebzést). Örülök neki hogy adtak egy konkrét 'képletet' a sebzést számításhoz, mert ebből kiderül hogy valami még mindig nem stimmel a sebzéssel!

Tesztelgettem a sebzésemet különböző lőszerekkel különböző ágyúkkal.
    • 1 ágyúval,
    • 16% sebzés bónusz diziből,
    • 6% sebzés bónusz bástyából,
    • 12% sebzés bónusz tehetségből,
    • 7% sebzés bónusz BMből,
    • 25% sebzés bónusz puskaporra (alap 10% + 15% a tehetség miatt).
    Tehát a képlet alapján ezeket a bónuszokat összeadom: 66% bónusz! A kritikus találat alap esetben 20%kal nagyobb sebzést eredményez, erre jöhet az ágyúk további bónusza max 20%. (a találati aránynak most nincs jelentősége hiszen 1 ágyúról van szó)

A konkrét példák:
    És még sorolhatnám a több ágyú ill üreges lőszer esetében is. Az kapásból láthatja mindenki, hogy kisebbet sebzünk, hogy a kritikus találatokra az alap 20% sincs meg, de a tovább bónuszok is kevesebbek amit az ágyúk fejlesztése után járna!

Amennyiben valamit rosszul számoltam volna, kiderül hogy tévedek és a rendszer már most is a képlet szerint számol akkor elnézést :D

15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Arra se kér senki, hogy költs a játékra. Én nem költök rá és azért nem vagyok olyan kicsi...

Éspedig mit ne?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.14
  16. ¤₦-βєNņø-₦¤

¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

17. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Mindenkinek saját véleménye van... Nekem az amit leírtam.

18. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

Beno persze te nem költesz játékra te csilizel 19/1 16/2 napi 24 órába én is kérek a kávédból vicces fiú

19. AGYAS-HUN-

AGYAS-HUN- Járnitanuló

te is azt csinálod 17/1-n...szerintem te ne is írj ilyeneket...Milánka.

20. xHAZAFI

xHAZAFI Utánpótlás-írogató

hali. én is nekiálltam számolgatni egyszer csak mindig elfelejtettem kitenni ide..:/
    nos ez lenne nekem (jelenleg csak dizi+bm bónuszom van, puskapor nélkül számolva)
    207*20*1,12=4636
    valójában pedig csak 3800-3900akat sebzek, most hogy megvettem a kifényesített ágyucsöveket igy helyes ez a számolás. de így ezzel a kifényesítettel +16% a találati arány nem +6% amit az agwe szeme tehi ad. nem panaszkodni szeretnék, de ez akkor most, hogy is lehetséges? állandóan meg kéne lennie annak ami nem lehet, hogy megadja a kiszámolt sebzésem? :D válaszokat köszönöm :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.