Vitaszoba: Sebzés számítás javítása

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    A találati arányt sztem ne keverd ide, minden ágyúnak megvan a találati aránya, melyet te egyéb bónuszokkal még növelhetsz, de még ha el is éred a 100%ot akkor sem jelenti hogy minden lövésnél minden ágyúd találni fog. Ezzel kapcsolatban még nem kaptunk infót, hogy ezzel hogy számolnak, addig pedig max annyit számolhatunk hogy maximum mekkorát kéne lőnöd.. ténylegesen 100% találati arány mellett.

2. xHAZAFI

xHAZAFI Utánpótlás-írogató

szia DD én nem számoltam bele csak a bm+dizisebzést..:) én csak említettem, hogy +16%(6%tehi+10%kifényesített/még 13 napig/) igy sebez akkorát mint kéne..:) de joo én nem keverek bele semmit :D azt tudom h minden ágyum nem talál be de -50-60-70 ágyu/lövésbe kell számolni?.. Jah bocsi "nincs infó" :/ :( csak akkor valami ilyesmit kérlek jelezz a "fentieknek", hogy mégis hány ágyuval kell minuszba számolni kb :) erre megkérhetlek/tünk? és így egyből jobban átládszódna az egész. tudom, hogy bonyolult kérés de a "fentiek" okosak állítólag..

¤Gyuszika¤ kedveli ezt.
  3. Thomas(HUN)

Thomas(HUN) Utánpótlás-írogató

szia DD
    ki tudnád nekem számolni,hogy mennyit kéne sebeznem üregessel?
    van 124db admi ágyúm + 81db 60 fontos ágyúm + 12% ágyúsebzés Bifröst diziből + 6-os puskaportartó(6%) + 5-ös rögzített szextáns(5%) + 12% npc sebzés + 4-es agwe szeme(4%) + 5% bm sebzés
    előre is köszi

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Nem! A képletet te is tudod, példát láttál hogy is kell kiszámolni, innentől számolja ki mindenki magának, a saját hajójához.

Nem mintha sokat számítana. Mi történik ha kiderül hogy kisebbet vagy nagyobbat lősz mint amit számolsz? Semmi :cool: Ha annyit számolsz amit eddig is sebeztél akkor megint semmi haszna nem volt :D

sLaca kedveli ezt.
  5. sLaca

sLaca Aktív író

Kemény oltás :D

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez nem oltás, ez az igazság...

7. Thomas(HUN)

Thomas(HUN) Utánpótlás-írogató

múltkor supportban,most benned is csalódtam
    köszi

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sajnálom ha csalódást okoztam, de ez van. Első alkalommal számoltam, lássátok hogy is kéne. Ezek után senkinek. Jól is néznénk ki, ha senki nem számolná ki, de szeretné megtudni... jövőhéten is azokat számolnám :p. Ez nem így működik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.