Visszajelzés Vitaszoba: Sötét és viharos hullámokon

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 15.11.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! Sajnos mi erről nem tehetünk nem mi csináljuk az eventet.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 2. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Üdv.
  Rumok Királya (rangsorjutalom) dizit nem adta meg rangosrra, bár nem is irta az eventismertető, de akkor miért lett az ismertetőbe irva hogy rangsorból kapható?
   
 3. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Üdv!
  Chat-en érdeklődni igyekeztem már az ismertetőben szereplő, kereskedőnél megvásárolható design után is, amire igazából nem tudták a választ. Aztán tegnap beugrott, így visszanéztem az előző évi, 2021-es event ismertetőjét. Ott láthatod ugyanazok a design-ok voltak újnak írva: 3 új hajódesign: Rumok Királya, Grogfutár és Hordócsenő. Amit akkor meg is tudtunk vásárolni pl. Úgy néz ki, az ismertetőt csak másolták átírva a dátumot, stb, de pár lényeges részletre nem figyeltek, vagy ilyesmi. Nem csak a magyar fórumon, nem hinném, hogy ők tehetnek róla, de már mindegy is. Azért jó lett volna egy korrekt ismertető, mert így senki sem tudta, mi is történik, vagyis miért nem az ismertető szerint látjuk tengeren a dolgokat.
   
  _Mr_ és sárkányos kedveli ezt.

Az oldal megosztása