Visszajelzés Vitaszoba: Sötét és viharos hullámokon

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 8.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ide írjátok meg véleményeiteket a Sötét és viharos hullámokon eseménnyel kapcsolatban.
  DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  Mit is írtam
  Érthető -e amit írtam
  Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
  A Seafight csapata

  Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
   
 2. 1mnb

  1mnb Fórum-zöldfülű

  Hali! Mit lehet kezdeni a grogos hordókkal?
   
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Ki kell várni ezt az időt: "Három kereskedő-eventhajó jelenik meg fél órára a tengertérképen 3,5 óránként: Csempész Jack, Csempész Jim és Csempész Johnny." Náluk tudod majd játékon belüli tárgyakra, gyorsítókra, esetleg designra (ez most nem szerepel a leírásban, korábbi években volt ilyen lehetőség is) váltani.
  Olvasd el az event ismertetőjét, ott több információt megtalálsz.
   
  Pecike kedveli ezt.
 4. 1mnb

  1mnb Fórum-zöldfülű

  Köszi a válaszodat! Az event ismertetőjét olvastam; abban nincs szó arról, amit írtál. Az azért nem nagyon növeli a játékélményt hogy nem tudni, hol és mikor jelennek meg a kereskedőhajók. (Én legalábbis nem lelem örömömet abban, hogy folyamatosan járjam a kikötőket, hátha rábukkanok egyre.)
   
  sárkányos kedveli ezt.
 5. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ezt az event ismertetőjéből idéztem: "Három kereskedő-eventhajó jelenik meg fél órára a tengertérképen 3,5 óránként: Csempész Jack, Csempész Jim és Csempész Johnny." Tehát benne van, és ha már kereskedő, az utal valamire. Számomra azt mondja kínál valamit, amiért fizetni kell, így értelemszerűen a groggal, az event fizetőeszközével vásárolhatok valamit. Az hogy mit, azt valóban nem írták bele, de nem is szoktak mindent részletezni. Mindenki meg tudja nézni, ha megkeresi őket.
  Ugye az is ott van, "tengertérképen", tehát nem kikötőben kell keresni. Én azt is látom ennél a résznél, 3,5 óránként jelennek meg. Délben indult az event, akkor az 15:30 (1/2 4), mikor megjelennek. Utána már csak számolnom kell. Azt is tudjuk, fél órát vannak tengeren, mivel az is bele van írva az event ismertetőjébe. Akkor 16:00-hoz képest, amikor eltűnnek, ismét hozzáadunk 3,5 órát. 19:30..., és így tovább. Nem valami bonyolult matematikai műveletet kell elvégezni. Ilyenkor leveszed pl. a világtérképet, ráviszed az egeret sorban a térképekre, ahol mutatja, ha azon a térképen található, de csak mikor bent vannak. Másik lehetőség, amit megnézhetsz, az esemény egyik ablakában is írja olyankor, mikor tengeren vannak, kikeresed azt a részt. Még csak nem is kell végig járnod az összes térképet.
  De hogy kicsit súgjak, eddig 21/2, 23/1, és 25/1-en találhattad volna meg őket, ha nem változtatnak valamin, akkor majd ott nézz körül.
   
 6. 1mnb

  1mnb Fórum-zöldfülű

  Szia, ott a pont! Többszöri olvasásnál is elkerülte a figyelmem az a fránya mondat. Ezt teszi velem az a sok grog...
   
  Pecike és SM_Aura kedveli ezt.

Az oldal megosztása