Visszajelzés Vitaszoba: Szerelemről és Háborúról

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Brigant, témanyitás ideje: 13.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Ide írjátok meg véleményeiteket a Szerelemről és Háborúról eseménnyel kapcsolatban.
    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok! Ázsiai szerveren a Holdfényes tengeralattjáróból nagyon kevés van. Már majd nem 1 óra telt el, voltam több térképen is, de nem találtam egyet sem. :( Lehetne tenni valamit, hogy több legyen belőle? Köszönöm.

3. =Allanon=

=Allanon= Fórumprofi

Szia,

Minden térképen 1 van álatalában, de atlantiszba minden térképen van sok, javaslom menj le. :cool:

SM_Brigant és Naksi kedveli ezt.
  4. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia. Köszi, akkor lemegyek Atlantiszra megnézem.

5. kun-a-hun1984

kun-a-hun1984 Fórum-zöldfülű

Szia szeretnék segítséget kérni hogy tudok Freya ajándékát szerezni ?

6. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Szia,

Holdfényes tengeralattjáró adhatja.
    Tipp: Használd bátran a kereső funkciókat, ismertetőben benne van az infó.

Üdv,
    Brigant