Visszajelzés Vitaszoba: szerverek összevonása

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 13.7.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ۴MäŝťēŕĶïļíĶ۳*O.o

  ۴MäŝťēŕĶïļíĶ۳*O.o Fórum-zöldfülű

  A korábbi szerverösszevonást alapján (MS5), az első 3 hónapban helyezkedés, 0-24 harcok voltak, de mivel arányaiban több játékos lesz, én azt mondom jelen formájában esélytelen lesz az általad említett farmolási forma. 15.000huf de ne 50k hanem 100k yulong például.
  Én elgondolkodnék az eventek átformálásán és akár csoportos térképeket berakni eventek alatt, ahol relatíve lehet farmolni, de nem a zsúfolt tengereken napi 600x merülve.
  Szezont is át kellesz mert se NPC se szörny nem lesz. Eventpróbákat módosítsák mert utolsó sebzés admirálisba lehetetlen lesz.
  Ismétlő tps próbák is kétségesek, teszem fel 5 millió sebzés aranyozott oroszlánnak. Nem jelenik matematikailag sem annyi npc amennyi játékosnak kellene. Akár lehetne módosítani a próbát. Ugyanez 46-50n is
   
  Utoljára szerkesztett: 14.7.22
  sárkányos és Gyularombolo kedveli ezt.
 2. Miki2015

  Miki2015 Járnitanuló

  Meg a szerver 95%-a úgy is különböző külső programot fog használni, a többi meg legfeljebb abbahagyja a játékot, mert játszani nem fog tudni tőlük, nemhogy eventezni. Most sem szedik ki a programot használókat, akkor sem fogják. PVE szerveren meg új hajót kezdeni az elejétől, amikor a másikban már benne van X év és Y Ft, s most megy a levesbe az egész. Elszomorító.
   
  Gyularombolo kedveli ezt.
 3. Lord

  Lord Team Leader Team Seafight

  Ezt értem, hogy X accountban benne X Ft, de attól nem veszti el senki az accountot. Természetesen ha valaki PvE szerveren akar játszani oda új regisztráció kell.
  Tiltott program felhasználókkal van komoly tervek, de ezt nem írhatom le. Meglátjuk.
  Kezdéskor úgyis kell pár nap/hét türelem amire beáll normál állapotra a dolog, mint pl. Npc mennyiség, játékosok visszajelzései, stb.
   
 4. Panamericana

  Panamericana Haladó

  Kiváncsi vagyok az olyán próbákra ahol utolsó lővés kell vagy lelőni x életerőt, pl. Aranyozott oroszlán. Vagy ,hogyan lehet yulongot farmolni. Minél többet agyalok az összevonáson, annál rosszabnak látom. Még ha a játékosok 10%-a lesz fent egyszerre, akkor is szenvedés lesz. De csúcsidőben kész katasztrofa. Az új PVE szerver lesz sokaknak a megoldás. Szerintem erre is alapoznak.
   
  sárkányos és Gyularombolo kedveli ezt.
 5. Lord

  Lord Team Leader Team Seafight

  Ötletnek, gondolatnak nem rossz mi lesz az Oroszlán próbával vagy ahol utolsó lövés kell stb.-stb. Természetesen már lett jelezve, de jelzem újra. Mint írtam úgyis kell szerintem 1-2 hét mire talán korrigálni fogják npc mennyiséget is a játékosok jelentései alapján.
   
 6. Miki2015

  Miki2015 Járnitanuló

  Szerintem, az első 1-2 hétben nem az NPC-k számával meg a próbákkal lesznek sokan elfoglalva, hanem inkább azzal, ki melyik klánba megy, melyik szövetséghez csatlakozik, na meg melyik szövetségé - klánoké lesznek a szigetek. S tuti sokan mennek majd PVE szerverre, olyanok pl. akik nem akarnak a rengeteg program használókkal együtt játszani (ha tudnak egyáltalán játszani), meg olyanok, akik nem költenek a hajójukra havonta több 10-100 ezreket. De oda is kellene költeni, mert csak a játékból fejlődni nem igazán lehet, főleg 0-ról és ha eventezni akar valaki, oda kell kellő védelem, ágyú, lőszer, mert ugye a mostani event npc-k meg admik elég nagyokat sebeznek és sok az életük is. Úgyhogy szerintem lesznek olyanok is, akik inkább búcsút intenek ennek a játéknak.
   
 7. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Végre valami. Engem csak egy valami zavar, hogy mi javarészt magyar fizetésből kellett, hogy tartsuk a szintet a külföldiekkel szemben. És ugyanúgy megkellett hozzá venni a 14-18ezres csomagokat. Sok pénzből felépítettem valamit, ami nagyjából elég az "életben maradáshoz" ezek ellen a játékosok ellen, és az összevonás miatt most megy minden a levesbe, mert rengeteg erős hajó lesz ismét. És most hagyjuk a nem kötelező költeni rá szöveget, mert mindenki tudja, hogy anélkül inkább felesleges is elkezdeni. Úgyhogy ez annyira nem fair. A botosokat remélem tényleg kidobják, ne csak a kis embereket, a nagyokat is.. Különben semmi értelme. Összességében viszont kíváncsian várom milyen lesz, maximum befejezem a játékot ha nem jön be.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 8. _Mr_

  _Mr_ Járnitanuló

  Sziasztok! Legjobb megoldás az lenne ennyi játékos lesz egy szerveren , több térképet kéne a játékba be rakni mindenki elfér illetve több sziget is lehetne úgy is több klán lesz most is például igy értem több térképet:5.1 5,2 5,3 24,1 24,2 24,3 50,1 50,2 45,1 45,2 45,3 stb... bőven lesz hely mindenkinek.
   
 9. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törekvő

  Amit te megvettél 14-18k-s csomagot, azt ők is megvették (VPN-en keresztül), kihasználva a magyar paymantes rendelési oldalt, ugyanis mostanság azt látni, hogy aki külföldi és nem akarja a saját "országában" használni az adott fizetési eszközt, inkább VPN-n keresztül megveszi sokkal olcsóbban, és nem egyszer veszi meg a "14-18k.s csomagot" hanem 2x vagy amennyiszer meglehet..:cool::cool: Ezen kellene kicsit változtatni, hogy azokat aki külföldi csak olyan fizetési eszközt alkalmazni amivel ott lehet fizetni, nem pedig hagyni, hogy ilyet kihasználjon valaki..:rolleyes:
   
 10. Lord

  Lord Team Leader Team Seafight

  Kérdeztem/tanácsoltam fejlesztőknek, de nincs tervben. Egyelőre így marad. Későbbiekben ha úgy lesz a visszajelzések a játékosoktól akkor talán bővítik.
   
 11. bnor

  bnor Törekvő

  Sziasztok, a klánok létszámán is változtatni kellene. Ennyi klán kezelhetetlen lesz a játékban. Ha nagyobb létszámúak lennének a klánok, talán sok klán összeállna.
   
 12. Lord

  Lord Team Leader Team Seafight

  Igen ez jelezve és gondolkoznak is ezen mennyire lesz megnövelve a létszám.
   
 13. bnor

  bnor Törekvő

  Köszönöm.
   
 14. Szikoo*HUN*

  Szikoo*HUN* Fórum-zöldfülű

  Gratula! Most lett végképp játszhatatlan a játék azoknak, akiknek nincs és nem is volt lehetőségük százezreket költeni :/ Pl. 24/1-ről lejönni sem tudok, nem hogy feljavulni! Zsúfolásig van és lő mindenki mindenkit, a fenn töltött átlag idő kb.3 sec. Néha legalább a javítás gombra rá tudok nyomni, de azt is 10 esetből 2x! Ja! És a Nimbus fullon van, meg sem találom a hajómat rajta. Hatalmas ötlet volt valóban....
  És igen, átmehetnék másik mapra -ha tudnék, de lehetetlen. A feladatot meg csak ezen a mapon tudnám megcsinálni, de esélytelen...
   
  BippBipp és kecsó kedveli ezt.
 15. BippBipp

  BippBipp Utánpótlás-írogató

  Gyorsba kellene vissza állítani a helyzetet!

  failed to load il2cpp ez az üzenet, belépni sem lehet.
   
  kecsó és Szikoo*HUN* kedveli ezt.
 16. bnor

  bnor Törekvő

  Ez így borzalom :( sikeres megkoronázása a játéknak
   
  kecsó és Szikoo*HUN* kedveli ezt.
 17. _Mr_

  _Mr_ Járnitanuló

  Alig van npc hajó tengeren yulong gyűjtése szinte lehetetlen ,ennyi npc lesz sajnos nagy mennyiségű yulongot amit a játék ki tűzőt max 10 múlva löjük össze
   
  sárkányos és kecsó kedveli ezt.
 18. Kenax

  Kenax Fórum-zöldfülű

  Üdv.Ha már ilyen szépen összehoztak ennyi hajót akkor legalább egyenlő eséllyel induljon mindenki és vissza is lehessen támadni,valakire azt írja a rendszer,hogy PvP védett.Vele mi lesz vagy esetleg van olyan próba amiből lehet védettséget szerezni?
   
  _Mr_ kedveli ezt.
 19. KiEzTe

  KiEzTe Fórum-zöldfülű

  Hello!
  A szerver összevonás elvette a lehetőséget, hogy megcsináljam a 49-es vizsgát. Megvan az 5 kulcs, 5 trezor, 5 laposüveg, Nadin nem adja be a lehetőséget, hogy hozzá lőjem az Arany samsírt. Ötlet? Javítás?
   
  _Mr_ kedveli ezt.
 20. sárkányos

  sárkányos Fórumszaki

  Szia nekem már csak 9 :):):):)
   
  _Mr_ kedveli ezt.

Az oldal megosztása