Visszajelzés Vitaszoba: Szezon

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 7.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. tami80

  tami80 Törekvő

  Nyilván akkor is ez lenne a véleményed, ha nálad is lenne hiba. Amit elértél megkapod ugyanúgy, de legalább a játékos társaid is. Ide tartoznak klán társak, barátok, és én biztos vagyok benne, hogy nem akarsz nekik rosszat, csak nem gondoltad át, amit írtál :)
   
  The_Massacre[HUN] kedveli ezt.
 2. Mary

  Mary Fórum nagymestere


  Nagyon sokan nem csaltak s mégis vissza lett véve tőlük minden, jogosan "sírunk", s ha az illetékesek megnéznék a naplóbejegyzéseket az adott időponton belül, akkor ők is látnák, hogy nem történt semmiféle csalás, a naplóban minden látszik, ki mennyi feladatot csinált meg s hány alkalommal.
   
 3. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író  úgy gondolod,hogy aki itt "sír" az csalt? azt gondolod,hogy ennyire egyszerűek lennénk,hogy csalás miatt leszedik a felbugolt cuccokat és neki állunk sírni a fórumon? hát na :D örülj neki,hogy tőled semmit sem vettek el,viszont hagyd meg nekünk,a "sírosoknak",hogy nemtetszésünket kinyílvánitsuk ....köszönöm :)
   
  The_Massacre[HUN] és ~Trauma~ kedveli ezt.
 4. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  nem számolja a Valencia admiralt a közőségi admiral sebzésnél ez 1 hiba
   
 5. °°Máté°°

  °°Máté°° Törzsjátékos

  mivel nincs benne a listában, ezért nem is kell hogy számolja...
   
 6. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  milyen listában? A szezon feladat az hogy közőségi admiral sebzése a valencia egy közőségi admiral , nem értem miről beszelsz Mate...
   
 7. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Ha az egeredet rajta tartod a küldetés ablakának a közepén akkor láthatod pontosan, hogy mi számít bele a feladatba. A játékostársad jól mondja, a Valencia nem számít bele a küldetésbe. Ez a script lefutása előtt is így volt.
   
  °°Máté°° kedveli ezt.
 8. The_Massacre[HUN]

  The_Massacre[HUN] Junior szaki

  Most akkor tényleg nem kezdenek semmit azzal akiknél elveszett jó pár érme? :(
   
 9. Mary

  Mary Fórum nagymestere


  Nem csak az érmék vesztek el, hanem az 1 szintláda tartalmát sem írja jóvá.
   
 10. The_Massacre[HUN]

  The_Massacre[HUN] Junior szaki

  Igen tudom én is újra eljutottam addig mióta vissza dobott előre és úgy veszi mintha már kinyitottad volna ami nálam igaz is de ha ki lett nyitva akkor miért kellett újra csinálni a szinteket?
   
 11. Mary

  Mary Fórum nagymestere


  Ezt én sem értem, hisz nekünk is csak 19 db új ágyúnk volt és minden más jutalomból is ugyan annyi volt az 1 szint végén, mint mindenki másnak, 1-el sem több. Sőt én még 2-es szintű ládát nem is nyitottam, mert nem volt annyi érmém. Reméljük most már utánanéznek a naplókban, hogy sokaknál nem volt semmiféle bug kihasználás s jóváírják az elvett dolgokat. Azért nem mindegy 19 ágyú helyett a 12, meg a többi, ami a szintládában van.
   
 12. sárkányos

  sárkányos Fórumszaki

  Szép napot szevasztok Kalózok!! Hát úgy döntöttem meg osztom a gondolataim , hisz ebben semmi rossz nincs! Tehát Szerintem a Szezonjáték jó!! ügyesek a fejlesztők mivel ez elég új, gondolom van és lesz is mit csiszolni rajta! Nekem tetszik de látom soknak nem de jó is hogy nem vagyunk egyformák mert az baj is lenne:) Meg értem azokat akik fel vannak háborodva a vissza élések miatt ! majd a szervezők meg oldják!;) Nos részemről mivel írtam,hogy nekem tetszik a Szezon játék csak!!!! mint azt korábban ki fejtettem részemről nem tetszik hogy az el végzett feladat után még 1 nullával növelik a ugyanazt eseményeket! Szerintem az elő számot kellene növeli nem a végét tehát 10-után nem 100 azután 1000 és így tovább szerintem a 10 után pld 20 lenne , 20 után 40-n de lehet hogy ezt én látom rosszul! Igaz kaptam vissza jelzést hogy továbbítják a fejlesztők felé de szerintem most ezt a 90-n napot nem fogja érinteni. Ráadásul szerintem ha még a szezonhoz hozzá csapnak 1 eventet átt gondoltam kb mennyi lőszer is kellene hogy a 90-n nap után jól érezem magam:D. Azt is jól sejtettem hogy zsebbe nyúlós téma is elő kerül!:) Tehát összeségében jó lenne a csiszolás után a Szezon játék!!!!
   
  ÁKI01, -T-MGabi és Casper63 kedveli ezt.
 13. Ribizke

  Ribizke Junior szaki

  Hali hali ,nem tudom jó helyre írok-e ,,nem rég csináltam hasadékot ,,szépen adta az érméket a szezonhoz ami jár,,de hasadék végeztével leellenőriztem és nem írta jóvá ,,szóval a szezon hibás a hasadéknál is !
   
 14. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Lehetséges, hogy a csoportos térkép hibája miatt levont tőled is érméket a script, amit futtattak a fejlesztők, és mínuszba kerültél. Addig nem fogod látni az érméket, amíg 0 fölé nem kerülsz. De érdemes lenne a supportra írnod, hogy megnézzük, valóban ez okozza-e.
   
 15. picidodge

  picidodge Fórum-zöldfülű

  Sziasztok.Kedves BA vagy aki olvassa lehet nem ide való a kérdésem ezért elnézést.Az érdekelne hogy lesz e még több infónk a szezonról?Mert van pár dolog ami érdekelne pl:mi lesz a ki nem nyitott ládákkal?A pénzért vett kulcsokkal?Pontosan meddig is tart?stb Előre is köszönöm a választ.
   
 16. aloeblacc

  aloeblacc Fórum-zöldfülű

  Az angol Seafight fórum alapján 90 napos egy szezon.
   
 17. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író

  eddig tiszta de meddig tart pontosan,hány nap van hátra? többször lett újra indítva így senki sem tud pontos infót,ha vettél kulcsot nem árt tudni,hogy pontosan meddig használhatod fel,ill. ha nem tudod felhasználni mi lesz vele( a kövi szezonnál felhasználhatod? stb.stb...) gondolom erre volt kíváncsi ahogy még vagyunk ezzel páran.
   
  xSZIBILx(HUN) kedveli ezt.
 18. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Annyit tudok, hogy a német kollégák számításai szerint december 1-jén zárul a mostani szezon, de ők sem mondták biztosra. Biztosat esetleg a fejlesztők tudnának mondani - ha megtudok valamit, leírom.

  Úgy tudjuk, hogy érdemes elhasználni az érméket és a kulcsokat, mert azok csak a mostani szezonra szólnak, a következő szezonban újból kell kezdeni a gyűjtést. Gondolom, a fel nem használt kulcsokért és érmékért kompenzáció jár majd, ez mind a játékkal szerzett, mind a vásárolt kulcsokra érvényes (a német fórumos kollégáim is ezt mondták).

  Ha nem nyitod ki a kívánt ládát a szezon végéig, később nem lesz lehetőség kinyitni, így érdemes még a szezon végezte előtt minden ládát kinyitni, ami érdekel.

  A negatív szezon érmék azonban megmaradnak a következő szezonra is, nem nullázódnak a szezon végeztével!
   
 19. picidodge

  picidodge Fórum-zöldfülű

  Szia Apoló.Köszi az infót ez máris több mint amit eddig tudtunk.
   
 20. **M.I.L.Á.N**

  **M.I.L.Á.N** Junior szaki

  jelezném hogy ha 25 mojót dobok az üstbe akkor csak 2-öt ir fel a szezonál
   

Az oldal megosztása