Visszajelzés Vitaszoba: Téli event 2014

Discussion in 'Beszélgetések az aktuális témákról' started by [DD], Nov 29, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

jo az event,BP nem hozzànyulni ! ;)

Mary, FM_Héra and [DD] like this.
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Egy dolog hiányzik ebből az eventből. Az Elvesztett szerelem! :D ;)

3. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Nekem 3800 kalács van és már megvettem 3000-ért a dizit :)

4. Hirnév

Hirnév Aktív író

Arra leszek kiváncsi hogy a szörnyek mennyibe fognak majd kerülni,
    ha egy 60 fontos ágyu 120 kalács :)
    Én olyan 3-5ezer kalácsra gondolok kb :)

5. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Jó event... Csak nem tuudom mit fogok kezdeni 20-30k kaláccsal :)

Viszont annyit elrontottak, hogy a dizit csak akkor lehetett volna meg venni kalácsért, hamár lement az adventi naptár! Így kicsit kilett már lőve egy-két személynek a karácsonyi hangulat... Én kivárom :) amúgy is van ilyen jó kövem!

6. ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪

₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪ Utánpótlás-írogató

az én szerény hajómmal is azt mondom végre egy jó event nekem nincs még ennyi kalácsom mint itt sokaknak de sztem nekem is meglesz a dizi :)

7. Hirnév

Hirnév Aktív író

Ha csak 100 hogolyo/ megmaradt kalácsra váltják, akkor is kánaán lesz majd a ho olvadás event :D

8. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Szia, nem rontották el, csak gondoltak azokra akik már gyerekként is meg keresték az ajándékokat :cool:

**MaXł** likes this.
  9. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Mindenkinek meg lesz a dizi :) Sőt még akinek kell ágyút is tud venni, mert elég jó árban van....

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Tuti, hogy jó lesz az a sok kalács valamire! :D
    Az meg, hogy sokan megvették idő előtt az ne zavarjon, mert akkor nagyobb esélyed van könnyebben megszerezni a többi részletet! Én inkább kivárom, hátha szerencsém lesz, mert így a buli! :D

11. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Én is kivárom.. Mert nincs rá még szükségem... sőt nem pazarlok :) 24. is elég lesz :) csak elfogy az event végére a puskaporom érzem :D

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ likes this.
  12. ZEłłIR

ZEłłIR Utánpótlás-írogató

Hello. Jó lenne ha dobnának be a fekete piacra piros támadó kört, ha egyszer lehet használni venni is lehessen.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ likes this.
  13. Hirnév

Hirnév Aktív író

Eddig nagyon jo az event, :)
    Ugy lehetne egy hangyabokányit javitani a dolgon, ha ugy volna mint tavaly, hogy a Huginok csak hogolyot adnak, nem pedig elitpontot, gyertyát és... -t.
    mert igy lenne némi ingyen hauugolyó :)

14. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Ezt az eventet kitalálhatták volna jobban is.
    Az a gond, hogy már a dizi megvan és a nyakamon 6614 kalács. Abból mit fogok venni ? Hóembert meg gyertyát amiből megint csak van 5000+++ ? :D:D:D

A Gyöngy az nagyon jó eddig 700.000-es plusz. Főleg ha szétszaladnak a Sleipnirek és én pedig találok minden mapon vagy 2 gazdátlant :D

Részemről a kalácsozásnak vége mert 250.000-et nem akarok. De unalmas lesz így már, hogy az elején bedobták a dizit is...

15. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Esetleg még lesz, amire szívesen beváltod majd.;)

16. ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪

₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪ Utánpótlás-írogató

kellően jó hajóval sajna sokaknak vagyis nekik talán nem mindenkinek sajna de megvan, nekem a szép az hogy közel sem fullos a hajóm szinte 0 bástya 28 tehetség 55 fontos ágyúk prém nélkül meg kell küzdenem :) de ha gondolod és találsz rá módot én elfogadom a kalácsokat :)

17. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

En mar varom a regi diziket. Remelem lessz ott par olyan amit mar regen meg szerettem volna venni, csak sajna mar nem voltak az eventben kaphatok. Nagyon jo az event es ez a regi dizis otlet is nagyon jol hangzik. Gratulalok BP. Mar varom a kovetkezo reszet az eventnek. Nekem az ajandek lopkodos a kedvencem. :D

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jelenleg is bent vannak, bár még nem elérhető, de a szürkeség mögött már láthatod, ha még nem szerezted meg őket.

19. Вα¢αя∂Ĭ©

Вα¢αя∂Ĭ© Utánpótlás-írogató

Nem kell elhinni....

20. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Hiszel amit szeretnél. :p

Tudod úgy 1 óra alatt 8-12 jörmöt lövök ki ebből vagy 4-6 ot egyedül lőttem. Tehát kb a felét egy ember nem lőtte éjszaka.
    Ha utánaszámolsz 1 Jörm ad 150-170 kalácsot leegyszerűsítve a dolgot 150 kalács / Jörm az annyi mint 900-1000 kalács óránként, de nem akarok hülyeséget mondani legyen 800 kalács óránként.
    Még egyszer mondom éjszaka. Reggel - Délután tömérdek mennyiségű játékos lövi a hajókat.

Csak neked kedves Bacardi.

Thread Status:
Not open for further replies.