Visszajelzés Vitaszoba: Téli event 2014

Discussion in 'Beszélgetések az aktuális témákról' started by [DD], Nov 29, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Most mar ertem. Sajna nem lattam oket, mert mar mindketto megvan. En remeltem hogy berakjak a Frostbite dizit. Azt nem tudtam megszerezni, mert tul kicsi voltam akkor, de most megvennem ha lehetne.

Kedves Mikulas elhoznad nekem a Frostbite dizit, jo kisfiu voltam egesz evben. Csak egy keveset kalozkodtam. :D

2. Вα¢αя∂Ĭ©

Вα¢αя∂Ĭ© Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm! :D

3. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

A naptár hol van? nekem nem adja...Így csak az ajtót tudom nyitogatni:mad::D:D:D:D

4. szab3

szab3 Junior szaki

Tengertérkép-esemény infós kis ablak-katt az ikonra és ott kiadja.

5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Akkor próbáld, ha belépsz a tengerre!

6. kecsó

kecsó Fórumprofi

Nagyon tetszik az event tök + os is csak olyan gyengén ad részletet a láda hogy az hihetetlen....
    már 1500 ládát nyitottam de csak egy rakat hóembert meg gyertyát kaptam.... :(

7. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Nekem is csak ez a problémám napi kb 60-70 ládát nyitottam ki de még nincs meg a részlet :(

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Van még 30 napotok!

9. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

nekem szerencsére kb. az 5. ládában volt

10. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Ja hát nekem 6000 láda után sem adott részletet. :(
    Na ne nevettess már ember. Tök pluszos az event és te állítólag 1500 ládát vettél ami 1.500.000 Gyöngy. Ebből mondjuk csak 47-szer szerezhetted volna már meg a dizit. xD

Ja és, ha a ládakulcsokat vetted (igazi pénzért) és nem a feketepiacon vásároltad akkor meg csak gratulálni tudok, mert abból szintén 47-szer veheted majd meg a kalácsokat.

Szóval nem hinném én, hogy te 1500 ládát nyitottál, de ha igen nyitogass tovább. :D

Végül is hihető sztori xD

11. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Nekem kb 40-50 lada kellett hozza hogy megadja a reszletet. Mar a masodik nap meg volt a reszlet. :)

12. Hirnév

Hirnév Aktív író

Nekem is hamar megadta a részletet, és van már annyi kalácsom hogy nocsak :)
    Hanem elfogyott a hogolyom, és nehéz össze szigonyozni meg huginozni 50-60 hogolyot.. :(

13. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Mézeskalácsból is rég össze kellett jönnie, anélkül hogy nyitottál volna ládából egy részt....

14. Hirnév

Hirnév Aktív író

Elképzeléseim szerint még a 3-4es szintü játékosok is az uj designnal fognak majd rohangálni,
    ha azt vesszük a 20 ablakot ki nyitod, már 500 kalács megmarad, ha ládákkal nem volt szerencséd meg nem férsz hozzá a másik kettöhöz sem, akkor 3000 kalács, azt 30 nap alatt össze lehet vadászni, :)

15. Fobia

Fobia Járnitanuló

2014-12-08 12:04:21
    Elsüllyesztetted Hildisvini hajóját.
    Megszerezve: 1 x Njörd kirakós darab.
    Kaptál 33191 TP-t (tapasztalatpontot).
    Kaptál 2 kristályt.
    Kaptál 30 kristályt.

16. **bard**₩ΛŁ

**bard**₩ΛŁ Utánpótlás-írogató

aza kirakos darab a dizihez adja?

17. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Most akkor a Jötnar házikedvenchez nem a Freyja hajóját kell lőni?

18. Baba

Baba Fórumlakó

Szia
    Mennyien lőtétek és mennyi az élete ?

19. clydeツ

clydeツ Járnitanuló

Csak azoknak "éri" meg lőni a Hildisvinit, akinek kell a design darab, azon kívül csak veszteséggel jár...lelőttem belőle 10Milla épet és 3 kristály....vicc kategória

20. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Thread Status:
Not open for further replies.