Visszajelzés Vitaszoba: Téli event 2014

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 29.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Le van írva, hogy ki mit kap a Hildisvini-ből! A legnagyobb az kap egy részt az utolsó meg vagy részt vagy 20-30 krisit!
   
 2. clydeツ

  clydeツ Járnitanuló

  Szóval semmi...mennyibe is fáj 20-30 krisi?
  6-8ezer gyöngy?De lőjjél bele 50K hógolyót, hogy legalább esélyed legyen erre....50K hógolyó mennyi is?25K gyöngy...áááh megérte...
   
 3. Gallardo

  Gallardo Rutinos

  szia senki nem mondta hogy hogolyoval kell löni :)
   
 4. Fobia

  Fobia Járnitanuló

  De ott a jörmungander amiből viszont 6-7* kiszeded azt a 25k +!
  A másik meg, lehet üreggel is lőni a malacot....
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok


  Ez így van, régen mindent megérte lőni, de tegyük hozzá, hogy régen egy event többé kevésbé 1 a tengeren mászkáló event NPCből állt, és kifújt.

  Most, ill már 1-2 éve sokkal összetettebbek az eventek, több hajó van, és mindet valami más okból lőnek a kalózok. Egyiket gyöngyért, másikat a dizi miatt, ékkövek miatt, lőszer miatt, stb... (gondolok itt most korábbi eventekre is). Tehát nem csak mész lősz mindent, hanem kicsit gondolkozni kell, mit mikor miért lősz, nem csak bele a közepébe. Szerintem ezzel csak jobbak az események.

  Hogy most a design könnyű megszerezni, na hát nagy cucc, azért gondoljunk néha a kisebb játékosokra. Akik jönnek panaszkodni, hogy nem tudják megvenni a nagyobb design mert képtelenség nekik összegyűjteni a designra valót. Most legalább nekik is összejöhet ez az 1 dizi, ez talán nem olyan nagy baj.
   
  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
 6. fityes{HUN}

  fityes{HUN} Járnitanuló

  Szerintem az event nagyon jo. Eddig a jormungander es a slepik nagyon jol adtak, aki akarta mar reg megvette a dizit. A klanban szerintem meg a kis jatekosoknak is meglessz a dizi, amihez csak gratulalni tudok. En amikor kis hajo voltam nem volt esely dizit szerezni, ha csak nem adtam be az utolso lovest.
  A Hildsvinit lehet loni ureggel is, itt is csak kitartas kell es meg lehet szerezni. Meg par napot ez a resz lessz bekapcsolva es szerintem lessz ra boven alkalom elhozni a dizi reszt, ha mar valaki sporolni akar a kalacsokon.
  En orommel varom az ajandek tolvaj reszt, meg az hianyzik a dizihez es a huszadikai darab. :D
   
 7. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul


  De ha nem lenne event, akkor meg az lenne a baj! Örülj annak, ami van, nekem jól jön a kristály is üregesért....
   
 8. Gallardo

  Gallardo Rutinos

  így igaz és tegyük hozzá megvan mit mivel löjj hogy megfelelö legyen :)
   
 9. clydeツ

  clydeツ Járnitanuló

  Ez mind igaz DD, de most már elértük azt a szintet, hogy SEMMIT nem ad az NPC...ez a gond.
   
 10. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Ezt nem mondanám. Mindegyik NPC ad valamit. Gondolom elég sokan gyűjtöttek gyöngyöt és kalácsot is bőven. Olyat lőj, ami neked megéri valamiért. Ami nem, nem kötelező. A Hildisvinit a részért lövik, ami ugye meg is vehető Mézeskalácsért (mellesleg elég sok lehet már sokaknak), de vannak, akik így szeretnék megszerezni egy kis "kalandot" víve a játékba. Na és feladathoz.
   
 11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Én elsőnek felmentem és el is hozam utolsóra! Kaptam a részt és a 20 krisit! Emellett megbeszélve a klántársaimmal felmentünk meglőni a kicsiknek akiknek nincs elitlőszerük és nekik is meg lett pedig csak üreggel lőttük és kaptuk a krisit is... Szóval hajrá Cimbora!!!
   
 12. Kenpachi

  Kenpachi Haladó

  Jó event, nekem tetszik!
  Nálam pedig egy jó pont az, hogy vannak manapság mindig feladatok, melyek kisebb-nagyobb kihívást követelnek!
   
 13. Gallardo

  Gallardo Rutinos

  jaja a feladatok nagyon jók de lehetne több is telhetetlen vagyok ezen a téren :)
   
 14. BENILIO(HUN)

  BENILIO(HUN) Fórum-zöldfülű

  Az event kincsesládák mojót, kristályokat, event kulcsokat.pár láda ki lett már nyitva,de ezek a tárgyak igen hiányoznak belőle.
   
 15. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Vannak bennük, esetleg neked nem volt még szerencséd hozzájuk.
   
 16. †Ьότạ†

  †Ьότạ† Utánpótlás-írogató

  Nekem eddig kb 300 mojót és 250 kristályt adott a láda és még jó pár kulcsot úgy hogy van benne..
   
 17. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Sziasztok. Én a hildisvin-hez annyit fűznék hozzá hogy: belelőttem 40k foszfort, 100 k hógolyót, kb 300k üregest valamit elment 30db 25 k-s hp javittó , 20db 25k-s és 3 db 50k-s vudujavittó. Ezzel elértem a legtöbb sebző és utolsó lővő lehetőséget. Amit kaptam 500 rangsorpont, 1x 20 kristály,1x 30 kristály és 220 k tapasztalatpontot. kb 80-90 k gyöngyért kaptam 15k értékű kiristályt. köszönöm nekem elég is volt ebből a hildisvinből. Nem ajánlom senkinek.
   
 18. fityes{HUN}

  fityes{HUN} Járnitanuló

  Lassan irom, hogy mindenki el tudja olvasni. A Hildisvinit lehet loni ureggel is, kozben javitasz es kesz. Nekem kb 1 milla ureg ment bele meg par elit golyo mert a vegen mar untam, de a dizi resz meglett. Ossze kell allni egy klannak es uregesbol siman megoldhato.
   
 19. †Ьότạ†

  †Ьότạ† Utánpótlás-írogató

  Nekem pl.120k hógolyó meg azonkívül vagy 70k elit ment bele, úgy hogy kb 38 milliótól magamba lőttem. De legalább meglett a dizi rész. Tudtam hogy nem fog sok mindent adni de nem is számítottam rá. Szerintem akinek kell a dizi azt nem érdekli hogy mennyit lő bele és mit kap vissza. Aki meg sajnálja bele az elitet az lőheti üregessel.
  2014-12-10 19:01:26
  Elsüllyesztetted Hildisvini hajóját.
  2014-12-10 19:01:26
  Kaptál 20 kristályt.
  2014-12-10 19:01:26
  Kaptál 223644 TP-t (tapasztalatpontot).
  2014-12-10 19:01:26
  Megszerezve: 1 x Njörd kirakós darab.
  2014-12-10 19:01:26
  Kaptál 30 kristályt.
   
  fityes{HUN} kedveli ezt.
 20. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Hát én nem tudom mennyi üregest lőttem bele, de a 2000 hógolyó az tuti. :p Lett TP, Dizi rész és 20 krisi... :cool: Nem hiába ésszel él az ember!o_O
   
  fityes{HUN} és [DD] kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.