Visszajelzés Vitaszoba: Téli event 2014

Discussion in 'Beszélgetések az aktuális témákról' started by [DD], Nov 29, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Le van írva, hogy ki mit kap a Hildisvini-ből! A legnagyobb az kap egy részt az utolsó meg vagy részt vagy 20-30 krisit!

2. clydeツ

clydeツ Járnitanuló

Szóval semmi...mennyibe is fáj 20-30 krisi?
    6-8ezer gyöngy?De lőjjél bele 50K hógolyót, hogy legalább esélyed legyen erre....50K hógolyó mennyi is?25K gyöngy...áááh megérte...

3. Gallardo

Gallardo Rutinos

szia senki nem mondta hogy hogolyoval kell löni :)

4. Fobia

Fobia Járnitanuló

De ott a jörmungander amiből viszont 6-7* kiszeded azt a 25k +!
    A másik meg, lehet üreggel is lőni a malacot....

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Ez így van, régen mindent megérte lőni, de tegyük hozzá, hogy régen egy event többé kevésbé 1 a tengeren mászkáló event NPCből állt, és kifújt.

Most, ill már 1-2 éve sokkal összetettebbek az eventek, több hajó van, és mindet valami más okból lőnek a kalózok. Egyiket gyöngyért, másikat a dizi miatt, ékkövek miatt, lőszer miatt, stb... (gondolok itt most korábbi eventekre is). Tehát nem csak mész lősz mindent, hanem kicsit gondolkozni kell, mit mikor miért lősz, nem csak bele a közepébe. Szerintem ezzel csak jobbak az események.

Hogy most a design könnyű megszerezni, na hát nagy cucc, azért gondoljunk néha a kisebb játékosokra. Akik jönnek panaszkodni, hogy nem tudják megvenni a nagyobb design mert képtelenség nekik összegyűjteni a designra valót. Most legalább nekik is összejöhet ez az 1 dizi, ez talán nem olyan nagy baj.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ likes this.
  6. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Szerintem az event nagyon jo. Eddig a jormungander es a slepik nagyon jol adtak, aki akarta mar reg megvette a dizit. A klanban szerintem meg a kis jatekosoknak is meglessz a dizi, amihez csak gratulalni tudok. En amikor kis hajo voltam nem volt esely dizit szerezni, ha csak nem adtam be az utolso lovest.
    A Hildsvinit lehet loni ureggel is, itt is csak kitartas kell es meg lehet szerezni. Meg par napot ez a resz lessz bekapcsolva es szerintem lessz ra boven alkalom elhozni a dizi reszt, ha mar valaki sporolni akar a kalacsokon.
    En orommel varom az ajandek tolvaj reszt, meg az hianyzik a dizihez es a huszadikai darab. :D

7. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

De ha nem lenne event, akkor meg az lenne a baj! Örülj annak, ami van, nekem jól jön a kristály is üregesért....

8. Gallardo

Gallardo Rutinos

így igaz és tegyük hozzá megvan mit mivel löjj hogy megfelelö legyen :)

9. clydeツ

clydeツ Járnitanuló

Ez mind igaz DD, de most már elértük azt a szintet, hogy SEMMIT nem ad az NPC...ez a gond.

10. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Ezt nem mondanám. Mindegyik NPC ad valamit. Gondolom elég sokan gyűjtöttek gyöngyöt és kalácsot is bőven. Olyat lőj, ami neked megéri valamiért. Ami nem, nem kötelező. A Hildisvinit a részért lövik, ami ugye meg is vehető Mézeskalácsért (mellesleg elég sok lehet már sokaknak), de vannak, akik így szeretnék megszerezni egy kis "kalandot" víve a játékba. Na és feladathoz.

11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én elsőnek felmentem és el is hozam utolsóra! Kaptam a részt és a 20 krisit! Emellett megbeszélve a klántársaimmal felmentünk meglőni a kicsiknek akiknek nincs elitlőszerük és nekik is meg lett pedig csak üreggel lőttük és kaptuk a krisit is... Szóval hajrá Cimbora!!!

12. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Jó event, nekem tetszik!
    Nálam pedig egy jó pont az, hogy vannak manapság mindig feladatok, melyek kisebb-nagyobb kihívást követelnek!

13. Gallardo

Gallardo Rutinos

jaja a feladatok nagyon jók de lehetne több is telhetetlen vagyok ezen a téren :)

14. BENILIO(HUN)

BENILIO(HUN) Fórum-zöldfülű

Az event kincsesládák mojót, kristályokat, event kulcsokat.pár láda ki lett már nyitva,de ezek a tárgyak igen hiányoznak belőle.

15. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Vannak bennük, esetleg neked nem volt még szerencséd hozzájuk.

16. †Ьότạ†

†Ьότạ† Utánpótlás-írogató

Nekem eddig kb 300 mojót és 250 kristályt adott a láda és még jó pár kulcsot úgy hogy van benne..

17. Péter

Péter Fórum ismerője

Sziasztok. Én a hildisvin-hez annyit fűznék hozzá hogy: belelőttem 40k foszfort, 100 k hógolyót, kb 300k üregest valamit elment 30db 25 k-s hp javittó , 20db 25k-s és 3 db 50k-s vudujavittó. Ezzel elértem a legtöbb sebző és utolsó lővő lehetőséget. Amit kaptam 500 rangsorpont, 1x 20 kristály,1x 30 kristály és 220 k tapasztalatpontot. kb 80-90 k gyöngyért kaptam 15k értékű kiristályt. köszönöm nekem elég is volt ebből a hildisvinből. Nem ajánlom senkinek.

18. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Lassan irom, hogy mindenki el tudja olvasni. A Hildisvinit lehet loni ureggel is, kozben javitasz es kesz. Nekem kb 1 milla ureg ment bele meg par elit golyo mert a vegen mar untam, de a dizi resz meglett. Ossze kell allni egy klannak es uregesbol siman megoldhato.

19. †Ьότạ†

†Ьότạ† Utánpótlás-írogató

Nekem pl.120k hógolyó meg azonkívül vagy 70k elit ment bele, úgy hogy kb 38 milliótól magamba lőttem. De legalább meglett a dizi rész. Tudtam hogy nem fog sok mindent adni de nem is számítottam rá. Szerintem akinek kell a dizi azt nem érdekli hogy mennyit lő bele és mit kap vissza. Aki meg sajnálja bele az elitet az lőheti üregessel.
    2014-12-10 19:01:26
    Elsüllyesztetted Hildisvini hajóját.
    Kaptál 20 kristályt.
    Kaptál 223644 TP-t (tapasztalatpontot).
    Megszerezve: 1 x Njörd kirakós darab.
    Kaptál 30 kristályt.

fityes{HUN} likes this.
  20. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hát én nem tudom mennyi üregest lőttem bele, de a 2000 hógolyó az tuti. :p Lett TP, Dizi rész és 20 krisi... :cool: Nem hiába ésszel él az ember!o_O

fityes{HUN} and [DD] like this.
Thread Status:
Not open for further replies.