Vitaszoba: Titánok harca

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

meg,neked lehet,1000gyöngyért,xd

2. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Nagyon sokaknak ;) Hidd el, hogy akinek nincs kedve csilizni és meg is teheti az bedobálja a gyöngyöt :D

3. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

17mojot ha csillizek 5-10perc alatt összeszedek,ahoz nem kell 1000gyöngy

4. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

A legtöbb sebzés számít...

sLaca kedveli ezt.
  5. sLaca

sLaca Aktív író

Pfhuu... De gáz... Köszi a választ!

6. sLaca

sLaca Aktív író

"Az esemény végén, ahogy bezár a fekete piac mind a ragyogó, mind az átkozott lelkeket foszfor lőszerre váltjuk. 1 lélek = 300 foszfor lőszer"

Lottóznom kellene :D

7. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Megint látom késik a 30000foszfor,van aki klánunkban már megkapta,de pl én még nem,kb 120.voltam

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Mivel az első 100-ba kell lenni.

[DD] kedveli ezt.
  9. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

nem 250ben?

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

De nem ám...

Továbbra is ajánlott olvasmány az esemény ismertető:

11. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

akkor csak múltkor adtak 250ben levő játékosoknak,.szerinted nem szoktam ismertetőt elolvasni?

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Így van, nem szoktál ismertetőt olvasni, hiszen ha olvasnád tudnád:

Ez kizárólag a 2. szakaszra volt érvényes, ebből kiindulva, nekem az jön le hogy ezt is max csak átfutottad... Több játékosnak lesz juti, juppíí... Pedig az is ott van hogy mikor volt az a több...

13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A 2. szakasz végén azért volt 250, mert nem tudták az első szakasz pontjait mindenkitől törölni.

14. Đr.McKay

Đr.McKay Junior szaki

Újraindultak már néhány perce a próbák de nekem ugyan azt adja be(1 milka élet + 1 játékos) ez véletlen vagy csak ezt lehet újra meg csinálni? bár én elsőre sem kezdtem el nem tom mit indított újra :)

15. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Szerinted másikat ad, míg meg nem csinálod?:)

16. Hellótok valaki tudja h mit kell tenni a kristályesőért ? Mert van aki azt mondja a legjobb 100 játékos kapja aki összesített rangsorban elől van, vagy mindenki aki 3 pontott szerett.

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Szval ha az event végére (az 5 szakasz után) az 5ből legalább 3 alkalommal abban a csapatban voltál amelyik nyerte az adott szakaszt akkor....

18. És akinek volt annak hosszabodik ?

19. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Sziasztok!
    1 tipp azon játékosok számára, akiknek nem akarna próbát adni: indítsatok el egyet a meglévők közül Opciók mellett, feladatoknál, majd állítsátok le, utána kattintsatok az Ajax vagy Cassandra-ra a biztonságos kikötőben. Van, akinek bejött!:)

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Természetesen, mint mindig, ha kapsz, de még nem érted el a maximális számot.