Vitaszoba: Titánok harca

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Đr.McKay

Đr.McKay Junior szaki

Csak akkor indítja újra, ha megcsinálom mindet? :)

2. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Szia!
    Én kérek elnézést:) Úgy értettem, eljutottál addig a feladatig, ott megálltál és másikat szeretnél. Fogalmam sincs, végig csináltam mindet, még az is előfordulhat...:)

3. Ez nem nyert :D :D

4. Mary

Mary Fórum nagymestere

Most én nem tudok olvasni, vagy az órám nem jár jól, de mintha délben kiszedték volna az eventet, holott fórumon nem ez volt írva :(. Pár játékosnak számított volna ez a 2 óra, mert meg tudta volna szerezni a dizájnt.

"Az esemény 5., utolsó szakasza holnap 14:00-kor indul, nem 12:00-kor ahogy azt eredetileg írtuk! Illetve, az 5. szakasz augusztus 29.-e 14:00-kor ér véget, 12:00 helyett."

5. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Üdv,

Az event augusztus 14-én helyi szerveridő szerint déli 12 órakor kezdődik és augusztus 29-én helyi szerveridő szerint déli 12 órakor fejeződik be.

Csak, hogy érezd az iróniát.

További szép napot!

6. Mary

Mary Fórum nagymestere

Megint nem olvastál figyelmesen :(

Ahoj kalózok!

Az esemény 5., utolsó szakasza holnap 14:00-kor indul, nem 12:00-kor ahogy azt eredetileg írtuk! Illetve, az 5. szakasz augusztus 29.-e 14:00-kor ér véget, 12:00 helyett.

Az esemény végén, ahogy bezár a fekete piac mind a ragyogó, mind az átkozott lelkeket foszfor lőszerre váltjuk. 1 lélek = 300 foszfor lőszer.

A seafight csapata
    [DD], Hétfő, 18:24-kor

Csak lásd én meg tudok olvasni és rendszeresen olvasom is a fórumot!

Europa5 kedveli ezt.
  7. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

:D

Olvasni olvasol, csak vagy nem alaposan, vagy nem érted a szavak jelentését, ezt alább piros színnel, félkövéren valamint aláhúzással szemléltetem, a leglényegesebb szót pedig dőlt stílussal ábrázolom! :)

8. ..¤Sandokan¤..

..¤Sandokan¤.. Junior szaki

Valaki írja már meg nekem légyszi hogy most 3x kellett lenni a győztes csapatba hogy kapj kristályesőt vagy 3x a top 100-ba ? Köszi a választ előre is

9. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Nem vagyok illetékes, de úgy tűnik 3* a top 100 a nyerő.

10. ..¤Sandokan¤..

..¤Sandokan¤.. Junior szaki

Köszi a válaszod de hát ez az egész érdekes módon lett megfogalmazva ebben az egész event leirásba, de lehet hogy csak én nem tudtam rendesen értelmezni ezt az egészet.

11. sLaca

sLaca Aktív író

Vége ennek az eventnek is. Rövid véleményem:
    Aki tudott rendesen játszani ( volt ideje és hajója hozzá ), az szépen tudott gyűjteni. Én sajnos csak napi 2-3 órát tudtam fent lenni max, de a próbákat mindig megcsináltam és 5x bent voltam a topp 100- ban, igaz nem a nyertes oldalon :) De az is valami.
    Nem volt rossz event szerintem. És lehetne egy pár nap tehetségnap is, hogy a krisiket optimalizálhassuk. :cool:

12. Spirit

Spirit Járnitanuló

A maradék lelkek nem váltódtak be foszfor golyókra... a lelkek már nem látszódnak, de golyókat se kaptunk cserébe...Mikor fogjuk őket megkapni?

13. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Türelem.... valószínűleg még a héten átváltják a lelkeket és a kulcsokat is.

14. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

holnap