Vitaszoba: Titánok harca

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hát Ricsi én tudtam! Ki lett írva! Ha meg belelőttél egy rakat lőszert és kitette a resit akkor miért nem hívtatok még pár embert?! Mi is így csináltuk...

2. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

mert mindenki másikat lőtt

3. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Hello .

ez a 15 perces 1 eventhajo dobasa kicsit durva nekem , nem ertem minek kellett varialni az eredetin . . . tegyek vissza ahogy volt eredetileg es boldog mindenki , thx

4. Mary

Mary Fórum nagymestere

Ugye ez csak egy rossz tréfa, ami most resi óta van??? :(

5. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Hát, ezzel eléggé ellett rontva az event.
    Persze az sem volt jó,hogy ilyen sokat dob mert akkor meg annyi gyöngyöt szedtünk volna össze a 14 nap alatt hogy egy évig nem kell farmolnunk..:D
    Jó lenne ha 10-15 percenként dobálna 4-et 4 térképre, minden térképre más fajtát.. legyenek már egy kicsit kreatívak, ha meg nem sikerül hallgassanak már végre ránk..elvégre ezt a játékot mi játszuk, nem az a 4-5 ember..

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nah ezzel a resivel el lett tolva az egész event!!! Úgy laggol az egész hogy teljesen leállt a böngészőm. Vissza a resi előtti eventet!

arsenal125 kedveli ezt.
  7. levlevliva.

levlevliva. Fórum-zöldfülű

Üdv,

A restart annyira jól sikerült, hogy alig dobál hajót... Miért nem volt jó az, ahogyan be lett téve?

További szép napot!

8. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Továbbra sem kapok se az eventleírás se máshol értelemes,kielégitő választ,zafir,stb Platón érméje,hol lehet ezekre a tárgyakra rálelni,mert már tele van a naplóm vele,de nem tudom használni

9. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Én még azt sem értem, hogy ha 3 óránként lehet egy próbát csinálni amiért kapsz egy lelket akkor, hogy lehet összeszedni belőle legalább 200db-t mindegyikből?

10. Mary

Mary Fórum nagymestere

Ennyire azért nem kellett volna ritkítani az NPC-ket, így semmire nem lehet gyűjteni, mert 1 event hajót lőnek megint 30-50 játékos

11. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Szia. Nem tudom te hogyan vagy vele de én 4óra alatt 300.000Gyöngy profitot csináltam mikor sok volt. Azért kicsit elgondolkodtató, mert ha 0-24 be tolod akkor az 26.400.000 gyöngy lett volna event végére. mindenki 8-10milllio gyöngyöt csinált volna vagy többet azt tesem gondoltad komolyan , hogy értelme lett volna neki annak , hogy mindenki ki fullosodjon.?

12. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Gyuszika , nezopont , en speciel dijaztam volna ha igy marad 2 hetig , meglenne a maradek par tehire a gyongy .

De ez am most van hogy 10-15 percenkent dob 1-et 1-et ez borzalmas .
    Meg a lelkek osszegyujtese is keptelenseg , probak csak ragyogot adnak ergo elatkozott lelket semmi se ad .

Szoval csinaljak meg rendesen az eventet , dobja olyan surun ahogy resi elott volt es tegyenek bele lelkeket , ennyi .

13. levlevliva.

levlevliva. Fórum-zöldfülű

Gyuszika,

De az sem állapot, hogy 65 érmét kér a próba 3 óra alatt... ezt ennyi nagy hajóból nem hozod ki... a kicsik meg elittel --osak...
    A lelkekről ne is beszéljünk... Gyöngy mennyiség lejjebb vételével egyetértettem volna, de a hajók ritkításával nem.

További szép estét!

14. Mary

Mary Fórum nagymestere

Szia! Igaz, hogy resi előtt sok volt a hajó és aki tudott játszani szedett össze némi kis plussz gyöngyöt. De ennyire akkor sem kellett volna ritkítani, ha figyelembe veszzük mennyi játékos játszik 1-1 szerveren. S nem mindenki tolja 0-24-ben. De én nem is a gyöngygyűjtésről írtam, hanem pl. az érmék, amik kellenek a küldetésekhez, amiből lelkeket kapnánk (más sajnos nem ad) s meg lehetne szerezni a diziket, amik gondolom nem lesznek olcsók. Sok idő megy el a bedobott hajók között, s lehet mire odaérsz, már ki is lőtték. Hol alsó hol felső mapra dobja, de teleportálni sem tudsz, mert nem lehet. Szóval ez a mostani helyzet így nagyon nem jó! :(

15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ha ez így marad akkor szerintem nem sokan fognak eventezni. Katasztrófa! Miért nem képesek egyszer az életben hallgatni a játékosokra vagy először jól betenni egy eventet. Teljesen beleéltem magam, hogy event végéig olyan lesz az egész mint resi előtt, de így teljesen elment tőle a kedvem is. Lőszert is akartam rendelni, de már látom azt se fogok. Gratulálok a BP-nek, nem csalódtam bennük.

levente.08.hu kedveli ezt.
  16. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

üdv,kaptam már zafir követ,préselt rubint ,a szigonyos eventből ,ezt majd késöbb az átformálási rendszerben tudom felhasználni,vagy mikor?Megszerezve: 1 x Csorba gránit.

Utoljára szerkesztett: 15.8.14
  17. meteor86

meteor86 Aktív író

hátt igen ez igy nem nagyon jó hogy nem tudunk lelkeket szerezni leggaláb a hajók is adnának lelkeket

18. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Sajnos egyetértek a panaszkodókkal. Ez egy nagyon rossz event, mert nem fair ,hogy nem szerezhetek 2 hét alatt 20 millió gyöngyöt, nem fair ,hogy nem ad minden láda legalább 10k foszfort ée legkevesebb 5-5 lelket, nem fair ,hogy nem ad a szigonyozható Oracle minden kilővésre kristályt meg lőszert ,sőt ami a legnagyobb lehúzás volt visszavonták a 4 milliárd TP-t amit 10 napa alatt lőttem össze ,ezzel lehagyva a top 10-est akinek 3 évébe telt ezt összelőni. Hát ez kérem mind mind lehúzás. Ajánlom ,hogy naponta adjanak egy 100k lőszeres utalványt és mellé egyet ami ad 50 kulcsot, ez a minimum amit megtehetnek. Ja és amig nem felejtem el, mindenkinek kicserélhetné a BP az elavult pentium III-as gépét, már ha akarják hogy tudjon farmolni a szegény játékos.

Spongee™ kedveli ezt.
  19. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Szerinted jó így az event?xd

20. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Komolyan azt hiszed ezzel van a baj?Leírok pár dolgot ami szerintem probléma és ha elolvasod utána azt amit leírtál rájössz, hogy mennyire nem vagy képben :) Szted. ki fogja megvenni az ágyúkat feketepiacon 4-5 szörös áron?Meg ki fog gyújteni 3 óránként egy lelket azért, hogy kapjon érte 2 páncéllemezt?Ráadásul azt sem tudjuk mibe fog kerülni a dizi...De az sem volt jó, hogy az elején annyi nagy hajót dobott meg olyan sűrűn, mert aki akarta folyamatosan lőhette, nem kevés profitot szerezve vele...Viszont lelkeket nem tudsz szerezni csak nagyon keveset, amiket meg feketepiacra bedobtak tárgyakat nem éri meg megvenni...Nincs jól megcsinálva az event, teljesen el lett rontva, mert nincs összhang az elemek között...