Vitaszoba: Titánok harca

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Szerintem eddig sem vett majdnem senki ágyút feketepiacról,majd vesz vasárnap MHH-kor 7500 gyöngyért, lelket nem csak próbákkal lehet gyüjteni és még bármi lehet, az event csak egy napja megy. Eddig sem tudtuk előre ,hogy mennyibe került egy event design, na és? Ám a legtöbbnek az fáj ,hogy miért nincs percenként npc, nos azért mert az lett volna mint a Most Wanted eventen a TP-vel, 2 hét alatt mindenki milliókat gyüjtött volna. Az viszont nem tenne jót egyáltalán a játéknak, és nem lenne fair azokal szemben akik sok sok hónap munkájával fejlödtek oda ahol vannak. Hidd el nagyon is képben vagyok, sőt...

2. Prin©eѕ

Prin©eѕ Járnitanuló

Hét ha figyelmesen olvastad volna a játék leírást 3 naponként változni fog a feladat s az event 5 szakaszra oszlik . Amúgy szerintem rendben van de ti csak sírni tudtok !

2014-08-15 06:51:352 pont a(z) Uranosz csapat számára.
    2014-08-15 06:51:35Kaptál 71 kristályt.
    2014-08-15 06:51:35Kaptál 86613 gyöngyöt.86'613 gyöngy
    2014-08-15 06:51:35Kaptál 424630 TP-t (tapasztalatpontot).
    2014-08-15 06:51:35Megszerezve: 2 x Platón érméje.
    2014-08-15 06:33:57Kaptál 106191 gyöngyöt.106'191 gyöngy
    2014-08-15 06:33:57Kaptál 334336 TP-t (tapasztalatpontot).
    2014-08-15 06:33:572 pont a(z) Uranosz csapat számára.
    2014-08-15 06:33:57Megszerezve: 3 x Platón érméje.
    2014-08-15 06:33:57Kaptál 84 kristályt.
    2014-08-15 06:04:45Kaptál 76882 gyöngyöt.76'882 gyöngy
    2014-08-15 06:04:45Kaptál 375158 TP-t (tapasztalatpontot).
    2014-08-15 06:04:451 pont a(z) Uranosz csapat számára.
    2014-08-15 06:04:45Megszerezve: 3 x Platón érméje.
    2014-08-15 06:04:45
    És ez 1 órán belül !
    Kaptál 62 kristályt.

Utoljára szerkesztett: 15.8.14
  3. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

60 fontosat nem hiszem, hogy lehet majd venni vasárnap, de javíts ki ha tévedek...Igen eddig sem tudtuk mennyi lesz a dizi, de most azt sem tudjuk melyik lelket gyűjtsük vagy, hogy egyáltalán kristály vagy lélek kell majd hozzá...Azzal viszont egyetértek, hogy az elején tényleg túl sok volt a nagy npc, de ami most van azt meg kevésnek tartom...Én szerettem volna ágyúkat venni piacról, de ilyen drágán biztos nem veszek majd és sztem. senki nem fog, de akkor meg minek tették be...Úgy meg nem fogok a top 100-ra hajtani, hogy nem tudom mit lehet majd a lelkekkel csinálni...

Tudom, hogy 5 szakaszra lett osztva az egész és figyelmesen végigolvastam az event leírást, de a feladatok úgyanazok lesznek csak újra megtudod majd csinálni őket az elejétől nem csak az utolsót újra meg újra...Az npcék jól adnak ha kevesen lövik persze ez mindig is így volt, de valószinűleg semmti nem fogsz kiszedni belőlük nap közben, mert oriási tömegben lövik majd én emg egyébként is kis hajó vagyok 150 kristályt 3 nap alatt sem szedek ki ezekből az npcékből...

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hajnali 6-7 között könnyű ennyit kiszedni belőle, de próbáld meg délután 4-5 körül...

Dundika-Hun kedveli ezt.
  5. Prin©eѕ

Prin©eѕ Járnitanuló

Ez ép most volt csak az szerver idő mivel amerika 2ön játszok ;)

6. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

akkor gyere át eu3-ra és nézzd meg itt hányan vannak ;)

Dundika-Hun kedveli ezt.
  7. Dundika-Hun

Dundika-Hun Fórum-zöldfülű

Hát igen, EU3-on többet játszanak, mint USA2ön.:):D:D:D:p:p

8. Zoli

Zoli Járnitanuló

a ágyúk ára miért és meddig marad ilyen horribilis?

9. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Ez eventhez képest egyáltalán nem "horribilis" elég sok kristályt ad..
    Bár az igaz,hogy inkább tehetségre költöm a kristályt,mintsem 60 fontosra, de ettől függetlenül nem drága.:cool:

10. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Ha nem a top100-ra mész, akkor sokkal több gyöngyöt lehet összelőni:)

11. Zoli

Zoli Járnitanuló

nem, teljesen jutányos, egy 55 fontos 90 kris, 27720 gyöngy(a bolti az 7500)
    a 60 fontos az 46200 gyöngy, ha admiágyúból csinálod akkor 12k gyöngy, teljesen megéri

12. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Egy szóval nem mondtam hogy megéri..de az eventhez képes INGYEN van, lövöd az eventet, gyöngyben plusszos, kapod mellé a kristályt.Ezen mi nem érthető?:(

13. Prototype

Prototype Járnitanuló

2 dolognak örülnék őszintén ha egyszer leírok valamit akkor elősször is te ne nekem soha ne válaszolj Spongee mert nekem újat mutatni nem tudsz ,hogy mit kéne még csinálni kettő pedig hogyha valamit leirok ne törölje már ki az admin amikor nem is sértő senkire nézve sem jah hogyha leirom a véleményemet akkor pedig istenem szólásszabadság van vagy mi .Ez nem a játékbeli chat kedves barátaim és én nem beszélgetni szeretnék más hozzászólokkal hanem jelezni szeretném csak a problémát választ nem várok (úgysem kapnék érdemi választ).

14. Zoli

Zoli Járnitanuló

20 elitágyúval puszos?
    az elit ágyúkat pont a kicsiknek kéne jutányos áron elérhetővé tenni ilyen eventek alatt, 9 krisi egy 55-ösért és 15 kris egy 60-asért korrektebb lenne, megszaladt az az 1 nulla

15. Spongee™

Spongee™ Rutinos

1. Én segíteni akartam Te kis atomfizikus..
    2. "Mert újat mutatni nem tudsz." Ami azt illeti de, mondjuk egy nyelvtankönyvet.
    3. Ahogy elnézem csak én próbáltam segíteni, más nem. Úgyhogy szerintem vegyél vissza, és köszönd meg, hogy segíteni próbál neked valaki, nem pedig oltogatni..

Szia,
    Hát nem tudom hogy 20 elitágyúval mennyire lehet plusszos, abban viszont egyetértek hogy az ágyú a kicsiknek kellene, és a kicsiknek ezaz ár tényleg sok.De viszont ne felejtsük el,hogy roncsozni is lehet kristályt, ládázni is..
    De mint mondtam, nekem is pl kellene még 180 ágyú, de abból a kristály mennyiségből már én is inkább tehetséget pakolok, mintsem ágyút veszek.:)

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Zafír, egy ékkő, melyekkel a designjaidat szerelheted fel, így adva annak különböző bónuszokat, részleteket találtál volna, ha rákeresel pl erre a szóra: "zafír" találatok között ott lett volna EZ, ahol mindent megtalálsz róla.

Platón érméje, hát ez esetben még keresni sem kellett volna, csak az eseményhez kapcsolódó ismertetőt elolvasni:

A feladatok elvégzéséhez érmékre van szükséged, ha nincs érméd, nem tudod megcsinálni a feladatokat. Továbbá az érmék alapján rangsorolnak, és kaphatsz jutalmakat, az ugyan csak az ismertetőben leírtak alapján.

17. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Az event pénzek azért vannak, hogy ne gyöngyért vedd meg, hanem gyűjtsd ki az eventből. Lásd: Kristály. (Amikor nagyon olcsó volt az egyik event után egy csomó cucc akkor mindenki felhalmozott belőle.)

Unalmas már, hogy te minden eventnél sírsz. Mindenki betudott eddig lépni a tengerre és senki nem mondta, hogy nem tud csak te. Ezért meg ne a bp-t meg az eventet hibáztasd mert nagyon jól sikerült az event.
    Nyilván a gépeddel vagy a neteddel lesz a gond. (Egy jó gép nem drágább mint a legtöbb okos telefon amire annyit költötök és semmi értelme.)

Spongee™ kedveli ezt.
  18. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

már délben vagy ha csuszott az event akkor is 12.30kor le kelett volna járni az első 72órás szakasznak,miért nem indult újra ?

19. András_Hun

András_Hun Utánpótlás-írogató

• 1. szakasz: augusztus 14-17. 72 ora holnap délben jár le

20. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Köszi BP idáig 1misi gyöngy + 600k lőszer . 150k gyöngyel indúltam :*