Vitaszoba: Titánok harca

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

És ennyivel le van tudva az egész?! 60 valahanyadik voltam most meg kullogok hátul... GUSZTUSTALAN!!! Tipikus BP...

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Az előző körben benne voltam az első 100-ban és meg is kaptam a jutalmat. Az apróságok, mint az a kis TP, EP engem nem érdekel különösebben, a lényeg nekem a lélek volt. Na de, lelkekből kell ám átkozott és ragyogó is, de mivel nem tudtam csapatot váltani, ez most elmaradt.

3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Az a baj, hogy nem tudjuk mibe fájnak a dizik...

4. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Javíts ki, ha tévedek... de tudtuk bármelyik eventnél is? :)

5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Javíts ki, de az előző eventeknél némileg könnyebb volt lelkeket szerezni... :D

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Ez így van, és talán pont ezért változtatnak a 2 kisebb NPCn...

7. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Semmi gond! Ha nem lesz elegendő lélek, még ott a MasterCard tartalékba! :D

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

De rendi vagy! Majd szólok mennyi kell! :p

9. st.wolf.

st.wolf. Járnitanuló

Ne haragudj de ez nektek a jo vagyis aki elöl volt az elsö tizben és nem nullázododt le.
    Én 7 hejen voltan nullázodtam most esélyem sincs rá hogy valamelyik bm megszerezem ugyanis ennek a redszernek az volt a lényege hogy ott végez az ad normális jutalmat.

DD átal irt közlemény miszerint meg növelték a jutalmat kapok számát jo oké .
    De ez mennyivel kárpotolja annak a lehetöségét ,hogy nem tudunk az elsö tizben végezni semennyire :p:confused: erröl ennnyit

10. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

:D

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  11. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

Hát köszönöm BP 5 helyen végeztem első szakaszba most jelenleg 1400 pontos lemaradásba mégis hogyan csináljam

12. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

60-ik vagy 250-ik, mindegy a jutalom szempontjából, ha ezen akadsz fent, az csak piszkálódás.

13. st.wolf.

st.wolf. Járnitanuló

hát nem midegy ,hogy hányadik hely már ne haragudj néz utána utána ird ezt:p:(

14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A 60. helyről még simán bejutottam volna az első 10 közé... A másik meg az, hogy mindenkinek nulláról kellett volna indulni és akkor még első is lehetek.

15. Spongee™

Spongee™ Rutinos

• A Theia és Hyperion NPC-k kristályt és nagyobb mennyiségű lelket adnak majd, hogy megvásárolhassátok az új designokat a fekete piacon.
    • A Phoibe és Okeanos NPC-k kristályt és ékköveket fognak adni, attól függően hogy mekkora kárt okoztatok, így fejleszthetitek azékköveiteket.
    • A Rhea és Kronos NPC változatlan marad.

Tehát ha jól értelmezem akkor a Theia, Hyperion,Phoibe,Okeanos NPC-k holnaptól nem fognak gyöngyöt adni?
      És marad a Rhea és a Kronos ami gyöngyöt fog adni...?

16. JackOneEye

JackOneEye Aktív író

Az első 10 hely számít, a 11. .től a 250.ig mindegy, hogy hol végzel... írkálni a legkönnyebb, olvasni meg értelmezni már nehezebb, én a 60-250-ről beszéltem, ami teljesen mindegy.

17. -IOLES-

-IOLES- Utánpótlás-írogató

"A probléma miatt, miszerint nem indult újra a rangsor a 2. szakasz előtt, úgy határoztunk hogy a 100-250. helyezésért is adunk jutalmat. Így aki a 2. szakasz végén a 11-250. helyen végez a következő jutalmakat kapja"
    1-100ig van jutalmazás azaz 1-100-250ig. vagy tévednék?

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Igen, jól ;)

19. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Ez mondjuk elég gáz lesz így, bár már elég sokat össze lehetett szedni..
    De 2 NPC egy egész szerverre szerintem kevés lesz..
    Habár úgy még eltudom képzelni,hogy 4-4 mappra dob gyöngyöset, aztán olyat amiből lelket lehet szerezni, vagy valami hasonló variáció.:rolleyes:
    UI:Várom a Freedomot.:cool:

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát ha belegondolok.... az event első fele a gyöngy szerzésről szólt, majd mosta második fele annak elköltéséről ill ékkövekre és dizikre való beváltásáról :p Sztem teljesen jó :), persze ha gyöngy kell valakinek nem költi el...