Vitaszoba: Titánok harca

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Először nem volt kiírva, hogy növelik 250-re, úgyhogy pár embernek jogos a felháborodása. Csak úgy látszik nem értesz pár dolgot.

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  2. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Költse el a rák ékkövekre..inkább tehetséget veszek:cool:

3. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Hát te nagyon nem érted ezt a játékot, nem minden a gyöngy, ékkő is van olyan értékes mint a gyöngy a kérdés hogy mennyit és hányas szintű ékkövet fognak adni, meg persze kristályt is ugyan úgy adja... egyébként meg senkit nem érdekel mire költöd a gyöngyöd!

4. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬ Utánpótlás-írogató

Üdv!
    A második rész küldi sora nekem bonyolult. 3. feladat: Intézz el 1 db Rhea, Theia, Phoibe ellenfelet!

Ezt hogy értik? Útólsó lövés kell? vagy csak mindegyikbe bele kell lőni? de mennyit? Mert én sorba lőttem mindegyikbe de semmi. Ha pedig sebzés kell akkor értelmetlen mert a 4. küldi sebezzünk mindegyikbe 100.000-et.
    Valaki magyarázza el mit kell tennem.

Köszönöm!

5. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szia. Valamelyiket a három közül el kell hoznod utolsóra, tökmindegy melyiket, de csak az egyiket. Persze nem egyszerű eset.

6. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

Köszönöm. Remélem sikerül de így is elég nehéz lesz ilyen gyenge hajóval.

7. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Sajnálom.. nem értem a játékot, kérlek magyarázd el hogy hogyan legyek jó farmer..:*
    Amúgy meg gondolkozzál, mi a fontosabb.. nem az ékkövekből fogod felhúzni a bástyáidat, meg az ágyúidat.Amúgy meg idéztem DD hozzászólását, úgy gondoltam evidens, hogy neki írom, nem neked

Oda nem erő kell,hanem szerencse.:p

8. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

A 4. küldibe akkor csak egyről kell 100.000-et lelőni?

9. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Így igaz.

10. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

Akkor rossz sorrendbe rakták nehézség szerint vagy levezetőnek van? :)

11. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Én pl. 2. napja nem tudtam megcsinálni azt a feladatot, mivel annyian lőjük minden egyes alkalommal, hogy szinte lehetetlenség utolsóra ellőni. Azt is kétlem, hogy a 2. szakasz végéig meglesz ez a feladat...:D

12. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Elnézést mindenkitől (elsősorban DD-től), oda írtam a hozzászólásom, ahová nem szabad, ezért átmásolom ide, továbbiakban itt csevegjetek ti is, a másik kizárólag hibák jelzésére szolgál:)
    Sziasztok!
    Játsszatok addig Fórumon!:) Addig sem rágjátok le a körmötöket, vagy veritek szét a gépet...:D

[DD] kedveli ezt.
  13. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Az lehet, de mivel mindenki oda írt... :D Majd DD áthelyezi, ha akarja. De törölni azért egyszerűbb. :)

14. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Ne ébresszük fel az alvó Oroszlánt!:)

15. Mary

Mary Fórum nagymestere

Reméltem, hogy restart után a rendszer sűrűbben fogja dobálni az event NPC-ket és nem csak 1 mapra 1-et, de sajnos nem így lett :(. Sok a játékos, kevés az event NPC. Sajnálom a kis játékosokat!

16. kecsó

kecsó Fórumlakó

60k lőszerért 8 ilyen préselt vacak(és viszonylag nagy hajóm van)...vége az eventnek.... :(

17. st.wolf.

st.wolf. Járnitanuló

A probléma miatt, miszerint nem indult újra a rangsor a 2. szakasz előtt, úgy határoztunk hogy a 100-250. helyezésért is adunk jutalmat. Így aki a 2. szakasz végén a 11-250. helyen végez a következő jutalmakat kapja:
    • 30.000 foszforgolyó, 250.000 tapasztalatpont és 50 lélek (elátkozott VAGY ragyogó, a támogatott csapattól függően)
    Ha az első 250 játékos között vagytok és a csapatotok még meg is nyeri az adott szakaszt, még egy csapatpontot is kaptok, amely a végső rangsorba számít bele. A győztes csapat tagjai emellett még kétszer annyi lelket is kapnak, mint a fent felsorolt mennyiségek.

A Seafight csapata
    Még jo hogy DD ezt irta .
    De sajnos ebböl nem látok semmit hogy jováirtak volna valamit is:(:( .
    De a szervert nem lehetet elérni szupi:mad::mad::mad:

18. papi64

papi64 Fórum-zöldfülű

126. lettem a rangsorban és semmi jutalom.Akkor miért irták,hogy 250-re tolták ki a határt? Vagy ez volt akitolás?

19. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

az 1 millás hajókban miért nincs lélek?

20. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Én sem kaptam még meg a 30000lőszert,szerintem még késik a jóváírás.