Visszajelzés Vitaszoba: Titánok harca!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zoli

Zoli Járnitanuló

egyébként ha sikerül elérni hogy arrébb menjen a titán és nem lőni addig amíg a védőzónában van akkor úgy látom annyit ad mint eddig, gyöngyöt nem vettek ki belőle hálistennek

[DD] kedveli ezt.
  2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

és miért ne sikerülne elérni? Amíg viszont nem, addig nem pazarlod bele a lőszert ;)

3. Zoli

Zoli Járnitanuló

nem is írtam feltételes módot, sikerült is :)

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

nem feltétlen a feltételes mód miatt gondoltam...
    "ha..."

5. -Labtec-

-Labtec- Törekvő

Ez szép és jó. Lelkekel mi lesz ?

6. ágyúbugos vagy vagy mi ? elveszett szerelemmel sem lehet akkorát lőni

7. °°Máté°°

°°Máté°° Törzsjátékos

Meg honapokkal ezelott volt egy event A Seafight 9. szülinapja akkor azon a terkepen ha jol csinaltad akkor olyan 500k folott lehetett sebezni :)

Utoljára szerkesztett: 17.7.15
  8. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Most kb mennyi gyöngy van a nagy eventekben,igyhogy volt egy kis változtatás?

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Pontosan ugyan annyi, mint a változtatás előtt.

10. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

kb mennyi lőszerre mennyit ad ha megírnád,polippal lövi valaki

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Mindenki polipméreg lőszerrel lövi ;)

Teljesen mind1, hogy én vagy más mennyi gyöngyöt mennyi lőszerért kap. Az én hajóm és a másik hajója is különböző, így tök egyértelmű, hogy más lesz az arány.

3. napja megy az event, tessék végre odamenni és kipróbálni.

12. Zoli

Zoli Járnitanuló

215 ágyúval 80k-t lövök bele polippal, így ugyan annyi gyöngyöt ad amennyi lőszert belelövök, pl 10k polipért 10k gyöngyöt ad kb, ebből durván ki tudod számolni

13. laki96[HUN]

laki96[HUN] Utánpótlás-írogató

Valaki elmagyarázná h lehet egy csapatba kerülni, mert nem igazán értem.

14. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Kiválasztod a csapatot, melyikbe szeretnél kerülni, teszem azt Uranosz, majd elkezded lőni a GaiaDefender NPC-t. Ahhoz, hogy kapj 1 hírnévpontot, a legtöbb sebzést neked kell okoznod ezen az NPC-n és máris csapatba kerültél.;)
    Ahhoz, hogy abban a csapatban maradj, ebből kell többet kilőnöd, a másikkal lenullázhatod, ha váltani akarsz csapatot.

15. laki96[HUN]

laki96[HUN] Utánpótlás-írogató

értem, köszi :D

16. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

értem zoli,kössz

17. Đr.McKay

Đr.McKay Junior szaki

Én ezt 100k lőszerre kaptam.
    2015-07-17 05:27:14
    Elsüllyesztetted Rhea hajóját.
    Kaptál 161156 gyöngyöt.
    161'156 gyöngy
    Megszerezve: 4 x Platón érméje.
    65 pont a(z) Uranosz csapat számára.
    Kaptál 244900 TP-t (tapasztalatpontot).

18. H1br1d.F1ght3r[UHF]

H1br1d.F1ght3r[UHF] Junior szaki

Hát csak gratulálni tudok annak aki kitalálta a 3. próbát, több mint 1000-en eventeznek és csak a próbából jön sokaknak jóformán lélek. Erre utolsó lövésre kell elhozni a nagy boss-t amit ha teljesen kihasználunk akkor 3 nap alatt is max. 216 fő tudja teljesíteni. Tehát a másik 800 játékosna a 2. szakaszból máris kiesik egy csomó lélek amit így is alig ad.

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Remélem mindenki látja, hogy szerver újraindítás közeleg, az előbb már a 15 perces figyelmeztetés volt, tehát a Titánok megjelenését követően lesz kb 4-5 perc az újraindításig. Ezt figyelembe véve kezdjetek neki, mert utána hiába panaszkodtok, hogy csak "1 lövés" lett volna hátra, kárpótoljuk a veszteségeteket. (Minden event alatt van ilyen, és már most is volt, azért írom.)

Đr.McKay kedveli ezt.
  20. Đr.McKay

Đr.McKay Junior szaki

DD lehet tudni mért lesz resi?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.