Visszajelzés Vitaszoba: Titánok harca!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Egyébként nincs olyan, hogy ne tudja valaki lőni, menjen oda tortugába és lőjje amíg ki nem szúrják, ez lehet gyorsan meg lesz és elcsobban lehet nem. Nem jó érzés mikor csobog az ember, de ha ez az ára, hogy eventezhessek, miért ne? Amíg engem lőnek ők sem lövik, nekik sem lesz gyöngyük. De amíg engem lőnek, nekem lesz, ha nem is sok.

2. Đr.McKay

Đr.McKay Junior szaki

Ennél rosszabb ne is legyen...!!
    2015-07-17 07:16:22
    Elsüllyesztetted Rhea hajóját.
    Megszerezve: 4 x Platón érméje.
    Kaptál 179266 gyöngyöt.
    179'266 gyöngy
    Kaptál 259716 TP-t (tapasztalatpontot).
    72 pont a(z) Uranosz csapat számára.

3. Csaba84(HUN)

Csaba84(HUN) Aktív író

A küldetésekből a 3.-at igencsak megváltoztathatnák xy mennyiségü sebzésre,mert lehetetlenség kilőni a nagyot utolsó lövéssel

4. kecsó

kecsó Fórumlakó

Javasolnám h a titán defenderek is adjanak valamit pl lelket mer így siralmas h úgy lőjük h semmit sem ad..... :(

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Azért lövöd, hogy lőhesd a Titánt amiből gyöngyöt kapsz. Nem a semmiért lövöd. Persze nem lenne rossz még lélek is érte ;)

6. Zoli

Zoli Járnitanuló

ezt a sebzéses küldit viszont fel lehetne vetni az illetékeseknél esetleg a jelenlegi 3. helyett

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem kell külön kérni, ha többség véleményét mindig továbbítjuk a fejlesztőknek ;) (mind1, hogy az nekem, vagy bárkinek a magyar csapatból tetszik-e vagy sem)

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a játékkal, eventtel kapcsolatos véleményeket csak és kizárólag a vitaszobákba várjuk. Nem chatre, nem supportra csak fórumra a vitaszobákba. Most ezzel az eventtel kapcsolatban ide ebbe a témába. Tehát leírhatjátok ti chatre a CMnek is, meg a supportnak küldhetitek levélben, a fórum számít, erről pedig alkalmanként kaptok visszajelzést chaten és supporton keresztül is, bár nem mindig. Itt gyűjtjük a véleményeket, itt látjuk, hogy tényleg mi a többség véleménye, hiszen nem egyesével továbbítjuk, hogy XY-nak ez nem tetszik, YX-nak pedig a másik. Főleg, ha az egyiket chatre a másikat supportra írta. o_O

8. Manoka87(HUN)

Manoka87(HUN) Utánpótlás-írogató

Hát a harmadik küldit lehetetlen megcsinálni igazán váltosztathatnának rajta sebzésre :-( mert igy nagyon nehéz és sok löszerbe kerüll eszméletlen minuszos :-(

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  9. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

20 ezer lőszer a Nagy Event hajóba( megfelelő mapon lőttem) Kilőttek többször,kiléptem És SEMMIT NEM KAPTAM na ez már csúnya húzás.

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

1.000.000.000 életerőt kellett lelőni a játékosoknak X millió gyöngyért. Most ki kell lőni a 4x4 Titan Deffender hajót is, tehát még 80.000.000 életerőt.
    Tényleg olyan kicsi volt eddig a haszon rajta, hogy 1.000.000.000 életért még megérte, 1.080.000.000 életért már nem? Aki ennyire a határon volt, annak már előtte sem nagyon érte meg. Most sokkal jobban kell figyelni, kicsit elbambulsz és belelősz pár ezer lőszert a Titánba mikor van 3-4 védőzónája is, és már elment a hasznod. Figyelj! Lődd egy kicsit a másik Titánt is, például akkor amikor az eredetileg célba vett Titánra kicsit sebeztek, mert ott vannak a Deffenderek. Tehát lődd a másik Titánt is egy kicsit, gyűjts belőle jéglőszert. A következő körben ezt a jéglőszert lődd bele a Deffenderekbe. Nem azt mondom, hogy lődd folyamatosan, amíg vannak, de számold ki, mennyi hasznod van 1 Titánon, ha mindig figyelsz, és akkor lősz amikor a sebzésed is jó. Nézd meg, hogy neked mennyit éri meg belefektetni a Deffender lövésekbe és ne lőj bele többet. Nem kell sokat, jéggel pillanatok alatt elcsobbannak. (persze úgy a legjobb ha semmit nem lősz rájuk és csak vársz... :eek:)

11. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Grt jó neked kaptál érte valamit.

12. kecsó

kecsó Fórumlakó

olyan kérdésem lenne hogyha a szerómon szinte mindenki gaia csapatos,és a nagy piros eventet lövik a zöldet meg hagyják,és én tegyük fel hogy a zöldet lőném mint uránosz támogató akkor amikor megsemmisül a piros nagy npc akk a zöldből én megkapnám azt a gyöngyöt amit lesebeztem belőle vagy sem?(mert ugye nem azt süllyesztjük el)

Kicsit bonyolultan fogalmaztam ,remélem értitek és pls siessetek a válasszal
    köszi előre is

13. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

a vesztes csapat, te esetedben a zöld csak jéglőszert ad jtalmul. NINCS GYÖNGY.
    De én a helyedben hagynám a jéglőszert. Lődd a pirosat és a Defednderekre se gyűjts jeget mert a zöld alig ad a belelőtt lőszerért cserébe.

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ha jól értem, te azt mondod, hogy a Titán harcnál a vesztes csapatban vagy, tehát a többiek pl a pirosat lövik, te a zöldet. Tehát a Zöld Titán fog nyerni, amit te is lősz, ami eltűnik a harc végén, nem fogod tudni kilőni, ha nem lövöd ki nincs gyöngy. Csak jéglőszert kapsz érte, mint a vesztes csapat tagja. Itt ne úgy értsd a csapatot, hogy a kicsik közül, zöldet vagy pirosat szoktál lőni. Van a Titán csata egy zöld és egy piros Titán között, te valamelyiket lövöd, akár lőheted mindkettőt is. Amelyik csobban abból gyöngyöt a másikból jéglőszert kapsz sebzés arányosan.

Csak jéglőszerért nyugodtan lődd, jól adja a jég lőszert, nem kell sok a Deffenderek ellen, amit ad az bőven jó. Jókat sebez a Deffenderekre a jég, anélkül tök felesleges lőni sztem. Amikor egyébként is kicsit lősz a Titánodra, mert épp a Deffendereket püfölitek lődd inkább a másik Titán jéglőszerért, és a következő körben lesz mivel lőni a Deffendereket. (ne bohóckodj nem jéglőszerrel, amikor a jéglőszer 4-5x akkorát sebez mint a sima elit vagy polipméreg)

15. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Lelkeket még nem sikerült megoldaniuk :D

Akkor se dizi nem lesz se házi kedvenc ehhhh

16. °°Máté°°

°°Máté°° Törzsjátékos

azt lattam hogy par embernek megvan mar a dizi, bar kicsit furcsallom, hogy mikent lehet meg ha lelket nem lehetett 1500at osszeszedni es meg rendelni sem lehetett lelket

17. .lukhauz.

.lukhauz. Utánpótlás-írogató

Véleményem szerint ez az even tnagyon jó volt 3 napig amíg nem jöttek a változtatások . Én a legkisebb mappokon lövöm (kevés hajó társaságában) . Még amíg a szívtörő lőszer a segítségünkre volt addig még nem zavert az a 40% védelmi kör jó esetben valakinke volt szívtörő lőszere. De az újabb restart ezt a lehetőséget is elvette tőlünk pedig ügyesen kitapasztalták hogy a bájolás működik! Most lenti mappokon ha nem jönnek nagyobb hajók a segítésgünkre a lőszer ára sem térül meg :/
    Az meg a másik fele ha nagynehezen kilövünk egy titán defendert akkor nemsokára visszatér . Legalább a kicsi hajóknak megadhattáttok volna azt az előnyt hogy elég 1x kilőni őket

18. Zoli

Zoli Járnitanuló

a ranglista 1.-je ugye 600-at kapott, a gyöztes csapat ennek a 2x-esét, vagyis 1200-at, előző adag próba adott 160-at, ez már 1360, a maradék 140-et összeszedte a 2. adag próbából

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem ez az első Titánok Harca esemény, és nincs új design, amit korábban nem lehetett volna megszerezni. Annak a pár embernek szinte biztos, hogy már 1 hete is meg volt az a design ;)

20. °°Máté°°

°°Máté°° Törzsjátékos

ja oke :) azthittem h ujjak ezek a dizik :) igy mar ertem :) koszi :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.