Visszajelzés Vitaszoba: Történetek Hatalomról és Dicsőségről

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Brigant, témanyitás ideje: 13.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Ide írjátok meg véleményeiteket a Történetek Hatalomról és Dicsőségről eseménnyel kapcsolatban.
    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

• Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. Lalee007

Lalee007 Fórum-zöldfülű

Az eventládák adnak 2x1 aranyat, a roncs pedig semmit!

3. sárkányos

sárkányos Fórum biztosa

Szép Napot!! Hát vásároltam csomagot de semmi kedvezményt nem kaptam puff!!:mad:

4. ҜΞĢŁΞ√เζђ

ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

Hajóírtók kvízjáték - nem találom. Az örökkévalóság térképére nem enged be. Kulcs is van, időenergia is van.

Utoljára szerkesztett: 15.3.25
  5. ~femmefatale~

~femmefatale~ Fórum-zöldfülű

Szép estét!
    KvÍz játék 7-es forduló : Menj el a 31/1 map ra x Koordinátára .... De én csak 27 es szintü vagyok.
    Tulajdon képen akkor nem tudom be fejezni a kvizt?
    Válaszát Köszönöm

josz(H) kedveli ezt.
  6. Mary

Mary Kivételes tehetség

Seafight születésnapja márc. 18-án van, majd az akkor betett csomagokra lesznek a kedvezmények.

SM_Brigant kedveli ezt.
  7. Mary

Mary Kivételes tehetség

Hajóírtók kvízjátékot Lokinál találod. Dzsembori lent van Atlantiszon, az az admi.

8. ҜΞĢŁΞ√เζђ

Loki által adott feladatot nem találom (8.kérdésre kellene válaszoljak) vagy ha ahhoz is be kell menni az örökkévalóság térképére...nem tudok bemenni. kulcs van időenergia van. mi kell még hozzá? Le kell menni víz alá hozzá?

9. -pannonia-

-pannonia- Utánpótlás-írogató

Tegnap megvettem az Örökkévalóság kulcsát és az idöenergiát . Egyszer fel tudtam menni a térképre de aztán elvette az idöenergiát és nem is lehet megvásárolnom.Pedig azt irja hogy 24 óráig aktív.

10. sárkányos

sárkányos Fórum biztosa

Szép napot Mary !! Tegnap lent voltam 2h-n keresztül de a Dzsemborival nem találkoztam!!!:(

11. Mary

Mary Kivételes tehetség

Szép napot Neked is. Pedig van Dzsembori, az az admi, ki is írja, amikor megjelenik. Én az előbb voltam lent és 4-el is találkoztam.

12. Mary

Mary Kivételes tehetség

Az előtte levő feladatokat/kérdéseket megcsináltad? Nem tudom, voltál-e fent az örökkévalóság térképén, mert ha voltál már fent, akkor csak 24 óra elteltével tudsz ismét felmenni.

13. ҜΞĢŁΞ√เζђ

Szia, Nem voltam de várok 24 órát, utána már nem erőltetem. Csináltam Lokinál feladatokat, ki kellett lőni pár dolgot. Kérdések nem voltak.

14. Mary

Mary Kivételes tehetség

Ezzel én is így voltam tegnap, lejöttem és többet nem tudtam felmenni, lehet hiba, de lehet, így van megcsinálva. Most visszaengedett, menj be valamelyik kikötőbe és próbáld meg.

15. Mary

Mary Kivételes tehetség

Van Lokinál egy olyan próba, hogy kordira kell menni az örökkévalóság térképén, azt fel kell venni s akkor próbálj rányomni az örökkévalóság kulcsra, engem simán betett a kikötőbe s ott van Liko, akinél van a kvíz első feladata. S biztonságos kikötőben kell lenni, hogy fel tudj menni.

SM_Brigant kedveli ezt.
  16. Bali.

Bali. Járnitanuló

Szisztok!

Loki igaz szülei tárgyat honnan tudok szerezni?

17. Mary

Mary Kivételes tehetség

Szia. Egyenlőre sehonnan. Én úgy értelmeztem a feladatból, hogy majd a 3. fordulóban lesz elérhető, gondolom, a kvíz végénél.

18. Bali.

Bali. Járnitanuló

Szia Mary

Köszönöm válaszod. :)

Mary kedveli ezt.
  19. sárkányos

sárkányos Fórum biztosa

Szép Napot Mary !! Csak tudod mit nem értek a BP-től miért tesznek be olyan próbát amit a 2-k fordulóra igaz??? Nem fura és még csak nem is jelzik!!

20. sárkányos

sárkányos Fórum biztosa

Szép Napot!! Igen valóban jó helyre írom mert írhatnám a hibákhoz is csakhogy össze függ az eventel!! A csoportos feledatot nehéz úgy meg csinálni ha nem tudom a Barátlistába venni a játékos társaim!! EU1 , Igaz ezt a nem kis problémát már többször jeleztem a support felé! Vissza igazolás hogy tudnak róla ,de akkor kérdem tisztelettel hogy kb mikor szeretnék ki javítani a hibát?? Szerinted SM_Brigant fer így Köszönöm a válaszod!!

Köszönöm a reagálást!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.3.25
    xSZIBILx(HUN) kedveli ezt.