Visszajelzés Vitaszoba: Új régiók, fosztás.

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 28.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Bármely munkanap munkaidőben várható frissítés, ha aktuális lesz és még tudnotok is kellene róla, akkor olvashatsz róla a közleményeknél. Ahogy eddig mindig.
   
 2. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Engem, mint (max.) közepes szintű játékost az új játékelemek nem igazán érintenek (bár a felső szinten levőkre már ráfért egy kis újdonság).Ellenben a "Gyorsítók" menüpont szétzilálásával kimondottan csökkent a játék komfortja. Nem tudom kit és miért zavart, hogy egy helyen meg tudtuk nézni az extra dolgok meglétét (értékét, lejárati idejét,mennyiségét,...).
   
  gaborvuk kedveli ezt.
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Senkit! Ha valakit zavarna, akkor az egész menüpontot kivennék, nem gondolod? Egyszerűen most nem működik. Majd fog. Még mindig csak 2 munkanap telt el a frissítés óta. Nyugalom.
   
 4. †«Manson»†

  †«Manson»† Fórum-zöldfülű

  Nekem tetszenek az újítások. Szép a grafika, a feladatokkal sincs probléma. Nem könnyűek de épp ez a jó benne. eddig az is szintet léphetett aki megvette gyöngyön. Most meg is kell küzdeni érte. Akinek meg nem tetszik a sok játékos meg a nehéz feladatok az visszamehet az alsóbb mapokra. az hogy egy két doéog nem működik meg lehet érteni. Nem kis munka egy ilyen fejlesztést bevezetni. Én csak gratulálni tudok a bigpointnak.
   
 5. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Nagyon kevés az npc.
  Szerk: a közösségi tiszteket nem lehet egyszerre felrakni?
   
  Utoljára szerkesztett: 2.2.16
 6. Hell

  Hell Fórum-zöldfülű

  Kedves DD Én igazából örülök ennek a fejlesztésnek és nagyon jó ötlet volt ez az egész megtervezés. A kraken jó ötlet volt mert úgyis ritkán használja az ember és hát ezek az NPC igazi harcias fenevadak :D csak azt sajnálom hogy amit le fosztunk tiszteket miért nem sokszorozza és eddig fosztottam már vagy 20 at és salynos csak 1 et mutat ugyanabból a tisztből ez várható lesz hogy változik vagy csak a kikötőben lehet szorozni koronáért ?
   
 7. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  Töredelmesen be kell vallanom, hogy eddig úgy fest nincs igazam, csak vészmadárkodtam.
  Tegnap lesz ami lesz alapon kipróbáltam, hogy mennyien (és hányszor) fosztanak ki a magasabb térképeken, hányszor süllyesztenek el. Az eredmény=0. Még csak rám sem lőttek. Igaz nem voltak túl sokan (nyilván az enemy nem kímélt volna), de e rövid idő alatt az a tapasztalatom, hogy nem áldozza be senki a gyöngyös kalózait egy kis aranyért.
  Ami viszont probléma, hogy továbbra is sok a bot-os és most már őket sem lövi senki, mert nem éri meg, még úgy sem, hogy percenként lehetne fosztani, sok gyöngy menne el rá.
   
 8. mateka1990

  mateka1990 Járnitanuló  Aranyért is tudsz kalózokat venni és felszerelést nekik . Teljesen jó hogy percenként lehet fosztani ! ;)
   
 9. mókusné

  mókusné Járnitanuló

  lehet, hogy csak szerencséd volt, én mást tapasztaltam - de lehet, hogy csak rossz időben rossz térképen voltam:)
   
 10. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Üdv.a 22s vizsgához Bizalmas próba teljesítését kéri,próbák közt nem találom:Esetleg valaki tuja melyik az?
   
 11. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Csináld sorban a 21-es szint próbáit, amit 17/1 Biztonságos kikötőben érhetsz el, Oswald Murray-t keresd. 10/1. feladat lesz, amit megnézhetsz az ismertetőben.
   
 12. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  21svizsi megvan már22shez kéri,na megnézem azért ,kössz
   
 13. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Így van, a 21. vizsgához, mellyel mehetsz a 22. szintre a 21. szint próbáit kell megcsinálnod. Eddig csak 1 opció volt, most meg kell csinálnod.

  A következő kérdés előtt, ne csak elolvasd a téma ismertetőjét, hanem értelmezd is.
   
 14. JackOneEye

  JackOneEye Aktív író

  A 22-es vizsgához a 21-es szint próbáit kell elvégezned.

  Egyet látsz, de ha 20-at fosztottál akkor 7 napra van meg. Az a maximum ami egyszerre lehet.
   
 15. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Értem,kössz.
   
 16. NagyGiba.hu

  NagyGiba.hu Fórum ismerője

  Tudja valaki, hogy a 10/2-es ismételhető próbát milyen időközönként lehet ismételni? Tegnap reggel ötkor engedte felvenni, aztán restartkor ismét, ma reggel viszont nincs kint.
   
  Utoljára szerkesztett: 5.2.16
 17. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Üdv.A bizt.kikötőn kívül,hol látom pl tengeren,felsz.stbnél,hogy mennyi koronám van,mert sehol sem látom,csak a bizt,kikötőben.
   
 18. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  A tegnapi utolsó restart után elég gyanús, hogy változtattak rajta. Sőt biztos is :) Eddig ugye minden restart után megismételhetted. Majd kiderül, hogy pontosan hogyan is. Néhány lehetséges verzió:
  • Pontosan 24 óránként indult újra, és pl déltől-délig, esetleg éjféltől-éjfélig lehet megcsinálni 1x. Ez utóbbi már elég esélytelen.
  • Esetleg nem is lehet ismételni, ez csak hiba volt, láttunk már ugyan ilyen hibát, amit tegnap sikerült javítaniuk.
  Ez utóbbi mellett szól, hogy tegnap volt 2 restart is. Az 1. után még simán újraindult, a 2. után már nem, de még éjfél után, sőt a reggeli restart után sem. Hát ha délben sem fog akkor a 2. verzió beigazolódik.

  Bár valljuk be, túl egyszerű, olcsó és még csak nem is időigényes az a vizsga, ha naponta kapunk 5.000 koronát ;).
   
 19. Bonekamp

  Bonekamp Utánpótlás-írogató

  Elméletileg naponta. Tegnap 11:30- kor volt restart, próbáld meg ma 11:30 után.
   
 20. NagyGiba.hu

  NagyGiba.hu Fórum ismerője

  Köszönöm .... értem, bár nem értek egyet :) Szerintem a 75K korona összegyűjtése szimplán npc-ből kicsit macerás.
  Hibás játék-ismertetőt meg miért tesznek közzé? ( Már sokadszor).
   

Az oldal megosztása