Visszajelzés Vitaszoba: Új régiók, fosztás.

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 28.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Tranyo

  Tranyo Törzsjátékos


  Jo ez igy ahogy van , foleg botosok ellen :) lelovod oket es percenkent lefosztod oket , nagyon jovedelmezo nem kell ezen varialni .
  Aki meg aktivan gyujt az meg vasarolja el ne legyen a hajon tobb tiz milliok , veszel belole ureget mikor van egy kicsi osszeg oszt csok .

  Ez a fosztasi rendszer kimondottan a botosok ellen nagyon is jo szoval maradjon ez igy ehhhh
   
 2. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

  Botosok ellen nincs baj ;) Csakhogy licitre is lehet ám gyűjteni! Nem csak üregesre :p És hát ha több dolgot akarsz akkor kell hogy legyen nálad több tíz millió.. Éppen ezért fenntartom továbbra is hogy hosszabbítsák meg a védelmi időt. Nem olyan sokra gondoltam, de legyen már legalább arra elég, hogy legyen esély elmenni másik mappra, esetleg lelépni vagy bármiféle ilyesmi :p ;)
   
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Most volt szerencsém fosztani ugyanazt a játékost egymás után többször is és csak van abban valami, hogy nem 10%-t foszthatunk... Akár többet is, vagy kevesebbet. Akit fosztottam feltételezhetően nem szerzett több aranyat, hiszen javítani sem volt ideje :cool:, mégis egyre többet fosztottam, és a fosztási napló szerint egyre kevesebb lett neki a kalóza. Első néhány körben még több pontja volt, nem is tudtam fosztani, majd fosztottam róla 1.8 milliót és csak kicsivel volt több pontom. Majd 3.2 milliót, már jóval több pontom volt. A végén már 5 millió körül fosztottam, és nem is volt kalóza. Tehát én ebből azt a következtetést vonnám le, hogy minél nagyobb 2 játékos kalózai között a különbség, annál nagyobb %-kát foszthatják a másik arany készletéből.
   
 4. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Na pont ezért kell egy kicsit még átgondolni a fosztási rendszert. Jóformán nincs idő felrakni az új kalózokat sem a fosztás után :D
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ez eddig gond volt, de most nem... Neked csak el kell döntened, hogy milyen kalózokat, milyen felszerelésekkel állítasz hadrendbe ;). Onnantól a rendszer automatikusan pótolja, pontosan ugyan olyan arányba, ahogy eredetileg volt, feltéve, ha van hozzá elegendő kalózod és felszerelésed. Szóval neked nem kell 1 mp sem hogy felrakd az új kalózokat 1-1 fosztás után, maximum lecserélni őket, ha nagyobb/kisebb támadó erőre van szükséged.
   
 6. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Ez is idő ha kalózt akarok váltani ;) De ez már megint nézőpont kérdése :D
   
 7. H1br1d.F1ght3r[UHF]

  H1br1d.F1ght3r[UHF] Junior szaki

  Nem tudom, hogy volt e már róla szó, de jó lenne egy olyan fejlesztés, hogy külön lehessen állítani az ágyú és kalóz beállításokat.
   
 8. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Üdv,érdeklődnék valaki tud ötletet,hogy 21ről22s szintre kért 75000 koronát ,hogy lehet összeszedni!???
  Mert gondolom, a21s mappon az Npck álltal adott 8-10 dból nehézkesnek tűnik!
   
 9. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Az ismételhető próbával gyorsan összeszedhető, ha még nem tudnád melyik is az pontosan, olvasd át ismét figyelmesen az ismertetőt.
   
 10. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Megvan,kössz.
   
  Utoljára szerkesztett: 2.4.16
 11. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Segítség kellene,de sürgősen,lejebb írom!
   
  Utoljára szerkesztett: 23.4.16
 12. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Üdv,Van egy ilyen próbám!
  7. 5 koordináta + 2 NPC fosztás -> 1.800.000 tp, 27.500 arany

  Nos a koordináták után a két fosztás is megtörtént!
  2016-04-23 17:31:11
  Kifosztottad HRMS Warrior kalózt!
  2016-04-23 17:35:59
  Kifosztottad HRMS Renown kalózt!
  Ennek ellenére a próbánál még mindig ezt írja,Fossz ki két Npc hajót!
  Valaki esetleg megírná miért kéri még mindig a két fosztást?
   
 13. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Lépj ki -és be, főoldalon is, talán utána elfogadja. Előfordulhat, hogy úgy sem, akkor szakítsd meg és kezd újra.
   
 14. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  szia próbáltam, sőt újrakezdtem ezt a próbát de megint dettó ugyanaz,megszakítottam,újrakeztem,de semmi változás,koordináták után fosztottam de még mindig írja 0/2
  2016-04-23 18:55:55
  Kifosztottad HRMS Renown kalózt!
   
 15. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Sikerült is kifosztanod őket? Mert ugyan foszthatod, de ha nem adnak a fosztással semmit, olyan, mintha nem is fosztottad volna. Talán fel kellene szerelned a kalózaidat, esetleg nem elegendő a fosztogatási bónuszod.
   
 16. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Fosztogatótiszt 1db feltéve,kalózok,szablya,páncél,pisztoly,szintén feltéve,fosztás mégsem sikerül,nem értem.Sima parncsnokom van feltéve ,vagyem meg a Harcias parancsnokot?Ez segít?Vagy mi lehet a gond?
   
  Utoljára szerkesztett: 23.4.16
 17. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  A Fosztás ismertetőjében megtalálod a választ a kérdésedre, ott minden le van írva, mivel emelhető a saját értéked, válogatni is lehet a lehetőségek között.
   
 18. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Értem,megnézem,kössz!
   
 19. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Na sikerült,ha a fosztogatási bónusz valamivel 10000 felett van,akkor sikerült fosztanom,igaz ahhoz sok elit pisztoly stb kellett felszerelnem,ami nem kevés gyöngy! De így sikerült kétszer a fosztás,a próba így meglett!
   
 20. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  0/2. 10 HRMS hírnév elsüllyesztése, 10 HRMS harcos elsüllyesztése, -> 50.000 TP, 5.000 korona (ISMÉTELHETŐ)

  Megcsináltam a próbát,meg is kaptam az 5000koronát, de ha bemegyek a biztonságos kikötőbe,nem engedi megismételni,ezt a próbát! Kiléptem a főoldalról,majd vissza de úgy sem!
  Csak a 21s vizsgát teszi ki elém!
  Várni kell 24 órát,hogy ezt a próbát megismételhessem?
   

Az oldal megosztása