Visszajelzés Vitaszoba: Új régiók, fosztás.

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 28.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. _Jutka_[₩ΛŁ]

  _Jutka_[₩ΛŁ] Utánpótlás-írogató

  Éjfélkor indulnak újra a próbák.
   
 2. Csontika

  Csontika Junior szaki

  Délután 13:00 kor indulnak újra!
   
 3. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Értem,kössz,majd kitapasztalom.
   
 4. Tоshiba®

  Tоshiba® Járnitanuló

  igen minden nap 13:00 kor indulnak újra a fenti próbák ! ;)
   
 5. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Értem,kössz,azért azt még add kérdezzem meg ha pl ma elkezdem de holnap 13ig nem fejezem be ,akkor megszakad ez a megkezdett próbám,vagy nem?
   
 6. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Nos valaki esetleg erre válasz?
   
 7. »Szelmak™«

  »Szelmak™« Utánpótlás-írogató

  Gala be kell fejezni mert újra kezdődik minden nap 13:00 kor.1 órát csúszik az óraállítás miatt.
   
 8. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Jó,kössz.értem
   
 9. Europa5

  Europa5 Fórumlakó

  Intézz el 10 db Addanc szörnyet, jutalomnál kirakták a gyöngy ikont "1.350.000" azt hittem rosszul látok, aztán rámutattam egérrel, és kiírja hogy TP. :eek::eek::cool:
   
 10. Péter

  Péter Fórum ismerője

  1 kérdés: felvettem 1 próbát 17/1-en a kikötőben. Hajózz 5 kijelölt pontra. Ez megvan. A következő: 2xseafight.npcnames.npc:0 kifosztása. Ez mi akar lenni mert hírnevet ,harcos fosztotta de semmi változás. Valakitől ötlet mert még az f5 se segít.
   
 11. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Nézd meg a fosztogatási bónuszod eléri-e az övét, Legénység- értéknél írja mennyi tiéd, és az NPC értéke. A tiédnek magasabbnak kell lennie. Akkor van ténylegesen kifosztva, ha ad érte koronát, jobb esetben Közösségi tisztet is, ezt a naplódban látod is.
   
  golden3hun kedveli ezt.
 12. Péter

  Péter Fórum ismerője

  köszönöm
   
 13. _bobinyo_

  _bobinyo_ Utánpótlás-írogató

  Zsoldosal csak 25/1-et lehet lövetni ha a kiirás úgy van hogy a kijelölt. Szigethez lehet küldeni de kijelölni csak egyet lehet miért. ?
   
 14. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Jelenleg csak a 25/ szigethez lehet a flottát küldeni. Valószínűnek tartom, tervben van, más szigetekhez is lehet majd a flotta npc-ket küldeni, de erről nincs információnk.
   
 15. KLobonc

  KLobonc Utánpótlás-írogató

  Szervusztok! Hol lehet látni, hogy éppen mennyi koronám van? Előre is kösz a segítséget!

  Még egy kérdés: A HRMS harcos és hírnév NPC kifosztásához gyöngy is kell?? Ul. fogy a gyöngyöm
   
 16. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia
  Bárhol, ahol pl koronáért vásárolhatsz. Tehát 17/1es kikötőben, 22/1 és 24/1 térképeken a megfelelő karaktereknél.
   
 17. ᴙзνλήĢз【JKT48】

  ᴙзνλήĢз【JKT48】 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  26-os szintű vagyok, elfogadtam az imperiuszos próbát. Az imperiuszt kilőttem. Még kell 11 korona , azt miből tudom megszerezni?
   
 18. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia
  26-os szintűként, aki maga játszott a hajójával és vizsgázott fel 26-os szintre, az tudja miből gyűjthet koronát, de lehet hogy nem is ezt akartad írni, csak megtévedtél. Tudtommal legalábbis az egy vizsga, ráadásul mikor még én megcsináltam, koronát nem kért, helyette McCabe koponyája tárgyat kellett 15 db-ot gyűjteni, azt pedig próbákból tudod összegyűjteni. Van egy ismertető, sokat segíthet, kicsit nézd át (Általános ismertető az új régiókkal és a fosztással kapcsolatban).
   
 19. ᴙзνλήĢз【JKT48】

  ᴙзνλήĢз【JKT48】 Utánpótlás-írogató

  Ja koponya. De nem az a lényeg. Van 11 koponyám, csináltam azokat a küldetéseket, de sehol nem villogott semmi ablak, hogy nem csinálhatom meg a küldik nélkül a vizsgát, meg hát ha feldobta a küldetést akkor csak megcsinálható, de ezek szerint ez is csak a szokásos, hogy sehol semmi értesítés. Legalább a próbák leírásában lenne valami utalás, hogy keressem a koponyákat xy embernél. Eddig is elég bosszantó volt az a sok kacat, sehol egy utalás, hogy mik azok, de a bosszantáson kívül semmi jelentőségük, mert amiket kér még npc ket mellé azok adják. Ráadásul ennél a vizsgánál előbb kéri az imperiusz kilövését , majd közli hogy szerezzek 15 koronát... . Sokkal logikusabb lett volna, ha a küldetés elkezdésének a feltétele a 15 koponya, de hát a logika... .
   
  Naksi kedveli ezt.
 20. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Ezt mind láthatod az ismertetőben, de akár abban az ablakban is, amiben a vizsgát elfogadtad. Talán nem csak egy kis részére kellene odafigyelni, hanem kicsit alaposabban megnézni, mi is van leírva. Ez csak rajtatok múlik, senki helyett nem tudunk olvasni.
   

Az oldal megosztása