Vitaszoba: Újraindul - A nagy hajtóvadászat.

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: Siljagen, témanyitás ideje: 28.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Siljagen

Siljagen Haladó

Ide várjuk visszajelzéseiteket a Újraindul - A nagy hajtóvadászat témával kapcsolatban.

DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

• Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nah ennek nagyon örülök, mert így igazságos. Csak az lenne a kérdésem, hogy roncsok lesznek-e, mert eddig egy darabot se találtam?

DeatH☆StaR kedveli ezt.
  3. *®*Zsivªηy1971™

*®*Zsivªηy1971™ Utánpótlás-írogató

Köszönöm az újbóli lehetőséget!

4. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Utánpótlás-írogató

sajnos bezartak a masik topikot mielott valaszolhattam volna neked zsivany.
    185 vuduagyuval 18% os sebzesel,full hajoval nem az a bajom hogy nem nyereseges hanem unalmas,monoton es jatszhatatlan volt az event.(talan masodjara mar jatszhatobb lesz)

5. *®*Zsivªηy1971™

*®*Zsivªηy1971™ Utánpótlás-írogató

Ebben igazad van ,reménykedjünk:)

6. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Acheloos elátkozott lelkeket ad, míg Acheloosos átkozott és ragyogó
    lelket!

Valaki megírná nekem ,pontosan mennyi lelket adnak,mert még nem löttem egyiket sem.
    Ezenkívül olvasok leírást a Hiv.közleményben a Csempészek Büszkesége hajórol,sebzés,stb. Viszont nem látok a Csempészek becsületéről leírást!
    Ezenkívül látom más is észrevette a roncsokat kivették?

Utoljára szerkesztett: 28.3.14
  7. szab3

szab3 Junior szaki

Acheloos 10-14 átkozott, Acheloosos 10-14 átkozott 2 ragyogó 1 milla ép, csak elittel lehet lőni. Thesos 5milla ép csak elittel lehet kb 35 ragyogót ad, Atalan 200k ép üreggel is lehet lőni, 1-2 átkozott plussz néha kis apróságokat is ad.
    Csempészek Becsülete képességei a következők:0-22. elit szint: bónusz sebzés: 13%, bónusz életerőpont: 65.000, bónusz vudupont: 32.500.
    23-24. elit szint: bónusz sebzés: 14%, bónusz életerőpont: 71.000, bónusz vudupont: 35.000.
    25-26. elit szint: bónusz sebzés: 15%, bónusz életerőpont: 77.000, bónusz vudupont: 37.500.
    27. elit szint: bónusz sebzés: 16%, bónusz életerőpont: 83.000, bónusz vudupont: 40.000.

8. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Köszi szépen.

9. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

A roncsokkal kapcsolatban van már infó?A próbánál intézz el 0db Theseus ellenfelet,azt irja,tehát mind a kettőt elintéztem, mégis ha visszamegyek az Alexandróhoz,nem világit erős zöld szinnel az ikon,nem engedi befejezettnek tekinteni,vajon miért? A próbánál is 2/2t ír,mégis ha visszamegyek a kiindulóponthoz,nem világít zölden az ablak,ha rákattintók az Alexandrora.

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Azt sajnos meg kell szakítanod és újra kell kezdened... :(

11. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Valóban újra kell kezdenem ,csak jó lenne tudnom,hogy miért

Utoljára szerkesztett: 28.3.14
  12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Igen, ezt én is szeretném tudni, de jártam már így a szigonyos próbával, hogy szuürke volt, viszont megpróbáltam rákattintani és elfogadta. Tehát próba cseresznye.

13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Valaki illetékes tudja-e, hogy a polipméreg lőszer dupla EP vagy nem?

14. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

ssPróbáltam de hiába!

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Akkor újra kell kezdeni!

16. DeatH☆StaR

DeatH☆StaR Utánpótlás-írogató

Köszönjük ,hogy a BP újraindította . Reméljük ,hogy előbb-utóbb a szerver- és játékproblémák is megoldódnak .

17. આરઈઆરટીઓ

આરઈઆરટીઓ Fórum-zöldfülű

Kedves szülinapos Bigpoint!!!! Nagyon szépen meg tudtak köszöni .hogy újra inditoták az eventet .De még mindig vannak olyan játékosok akik nem tudjak elindítani (Alexsandrot)....Rákattintok és kidobja az ablakokat .... és egy jó nagy üresség van benne+ süti törlés meg ez az amit lehet csinálni megettem +3 fajta böngészővel is megpróbáltam semmi + ha lenyílik az ablak és a jobb felsőbe van egy olyan .hogy segítség ... persze az is full Német nyelven van. Szóval tuti jó ez az event mindenki számára, de sokaktól hallom vissza akiknek nem volt jó az első 10 napban azoknak most se jó :) Nem lehetne valamit kezdeni vele ?? hogy tényleg mindenkinek jó legyen ....És akik nem tudjak még mindig használni miért is nem tudjak ?....Ettől csak Boldogabb szülinapot kívánok Bigpoint

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem kell újra kezdeni, amiből 0 db-t kér a rendszer abból kell még 1et kilőni, láda esetében még 1 ládát felvenni.

Igen, a polip lőszer alapból dupla EP-t ad.

19. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Köszönöm!

20. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Kilöttem mégeggyet 3/2 volt,még is mikor visszamentem a kiindulási pontra,ugyanaz volt,nem tekintette késznek ezt a próbát

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.