Vitaszoba: Újraindul - A nagy hajtóvadászat.

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: Siljagen, témanyitás ideje: 28.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én mondtam, hogy újra kell kezdeni!

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem arról volt szó hogy mindig működik hogy újra kilövöd, de mikor azt írja a próba adatainál hogy 0 db kell valamiből akkor segít rajta. Ha még sem akkor nálad más hiba van.

3. sLaca

sLaca Aktív író

Sziasztok!
    Az lenne a jó még az event újraindításban, ha typhon nem csak PVP térképen jelenne meg, hanem néha PVE-n, mert a 4 térképet 4 klán uralja és így esélytelen megszerezni a jelvényt :(

4. BeZúziusz

BeZúziusz Járnitanuló

Szia, nekem is volt már olyan, az adott próbábol addig kell az NPC-ket egyenként őlni amíg nem lesz zöld, nekem eddig legtöbb 2db+ NPC-ét kelett, vagy ezt teszed, vagy megszakítod és újra csinálod. De egyébként néha elég ha csak belelősz, az adott NPC-be ez nálam Polip-nál és Typhon-nál jött be.

5. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Kezdem unni a Congestion Error-t....:)

6. *SMΛUĢ*

*SMΛUĢ* Fórum-zöldfülű

Nekem az event nagyon tetszik! Nem EU szerveren játszok, így az állandóan említett Error problémákkal én nem találkozok. A Typhon nekem nem plusszos, de ha atalan-ból gyűjt az ember polip lőszert és a roncsokból kulcsot (ami tartalmazhat poliplőszert) akkor már bizony, hogy plusszos azaz event. Annyi, hogy a folyamatos gyűjtögetés, próbák megcsinálása, unalmassá/monotonná teszi a játékot és sok lőszer, szigony megy bele, főleg ha nem egy fullos játékosról van szó.

48-49k-t lövök polippal ami nem sok, de így is 214.000 gyöngyöt hoztam össze Péntekre amikor az event eredetileg véget ért volna. Azóta az említett event újraindult, ami jó, de mivel kifogytam az elit szigonyokból, könyvekből sokkal lassabb lett a gyűjtés, de napi 20k gyöngy 2-3 óra játékkal összefog jönni. Akik pedig 0-24-ben nyomják azok minden bizonnyal ennek a sokszorosát fogják összeszedni.

Utoljára szerkesztett: 29.3.14
    BeZúziusz kedveli ezt.
  7. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Szia,
    Maga az event nekem is tetszett..de mar eluntam az eletemet rajt:)
    Szamomra ez teljesen monoton..Bar nekem plusszos, es amennyit Te osszeszedsz egy ora alatt az nekem kb 20 perc lenne.De sajnos mi játszani nem igazán tudunk a folyamatos kijelenetkezés és az Error miatt..Gyüjts sokat es fejlodj, es ammi a legfontosabb: Eu szerverre meg csak ra se nezz.Jol tetted,hogy nem ide regisztraltal.:D

8. ~.mano87.~

~.mano87.~ Utánpótlás-írogató

szijasztok,ha azt irja hogy mindent megcsináltam a próbánál de nem tudom beváltani a jutalmat akkor mi a teendő??

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Feladatok -> Próba adatai, megnézed mit ír ki, ha valamiból 0-t kér azt lősz még1-t, vagy simán újraindítod, ha nem ír semmit újraindítod.

10. Én úgy vagyok az eventtel egyik szemem sír másik nevet :) . H még több gyöngyöm lesz de jó de már kicsit uncsi :) :D:D:D

[DD] kedveli ezt.
  11. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Sziasztok! Roncsok vannak már bent ?

12. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szia.

Ö... nincs, valószinűleg majd az event felénél, mint legutóbb :)

13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én is! Főleg, hogy mindig elkezdetek erősködni, pedig tudjátok, hogy rossz a szerver... Nem elég, hogy sokan lopkodnak tőletek, de ha kiszednek akkor még a próbámat is fújhatom, mert elromlik... Már ha vissza tudok jönni!

tünde(H) kedveli ezt.
  14. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Nezd Gyeni,a Te bajod hogy arra jarsz amerre mi..az osszes mapp enemy mapp nektek..ne csodalkozz hogy kiszednek, azon meg foleg ne, hogy en vagyok az...Te is tudod hogy elsobseget elvez nalam a magyar enemy sullyesztesben...o_O

15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Figyi én azt tudom, hogy ellenfelek vagyunk, de mindenki tudja mi baja a játéknak. Sokak nagyon megszívják, ha kiszedik őket, mivel nem tudnak vissza jönni. Én ezért nem is lövök ki tőletek senkit, mert vagyok ennyire gerinces ember, hogy egy ilyen helyzetbe nem szívatom meg a másikat... Ezt kéne, hogy tőletek legalább páran megértsék, de szerintem arra várhatok. :(

tünde(H) kedveli ezt.
  16. sLaca

sLaca Aktív író

Sziasztok!

14-es elitre érdemes rárakni az új dizit? Jelenleg a téli Bifröst van.

Bifröst
    • Bónusz:
      • 1-22 elitszinten: +65 000 életerő, +12% ágyúsebzés, +32 500 vudupont, +10% szigonysebzés
    A csempészek becsülete
    • Bónusz:
      • 1-22 elitszinten: +65 000 életerő, +14% ágyúsebzés, +35 000 vudupont, +10% szigonysebzés
    Az a +2% sebzés mennyire észrevehető? Szerintem nem nagyon...

17. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Észrevehető szerintem!

18. -josse-1

-josse-1 Fórum-zöldfülű

A hibák ellenére ez egy jó event, 78 db 60 fontos ágyut tudtam kiváltani igy már több nem is kell. A feltöltöket tritán stb... Gyöngyöt sajna nem tudtam gyüjteni, mert nem vagyok klánban. Igy tovább nekem tetszett, küldikkel gyűjtöttem a legtöbbet. Köszi Bp!

19. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Nagyon jóra sikerüt :) Aki egy jó szövetségben van.. millió gyöngyöket tudott összeszedni..
    A fekete piacon jó cuccok voltak bent, mint pl.: triton, agwe, legba amullett ,rakéták..
    Roncsok.. nagyon jók.. az event második felében kezdtem el... olyan 1400 krisi, 600 láda kulcs, 17k repesz, 5k kém, ágyúk...és persze átkozott! el is ment 14k 500as szigony :)

Összeségében nagyon jó lett a bp-től! Most már reméljük , hogy a játékra is töltenek időt és javítják a hibákat!

20. sLaca

sLaca Aktív író

Nekem is tetszett az event. Sajnos én sem vagyok erős klánban így nem nagyon tudtam gyöngyöt szedni, de a próbákból és a roncsokból én is kihoztam a legtöbbet :)
    Ja és a kódok is jól jöttek ....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.