Vitaszoba: Újraindul - A nagy hajtóvadászat.

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: Siljagen, témanyitás ideje: 28.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Remélem meghosszabítják az eventett :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:cool::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;););););););)

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  2. Prototype

Prototype Járnitanuló

inkább már ne nagyon uncsi a szigonyozás de megéri :)

3. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Durván másfél milla gyöngy jött belőle össze :)

4. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Soha nem gondoltam volna hogy egy Seafight eventre ezt mondanám de... VÉGRE VÉGE
    Halálra untam magamat rajt..először azt gondoltam hogy tök jó, ez a körös sztori, nem egyhelyben acsorgas, es aki nem figyel annak annyi.. ezt így élveztem kb 2 napig aztan jött a Congestion error..hat az katasztrófa volt. Megerte az eventet lonom, sok mindent osszeszedtem de szamomra nem volt izgalmas..egy kicsit sem..

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.

5. Szerintem van amiben igazad van, de én akkor is vissza sírom annyira jó volt kár h nem hosszabodik :D:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D
    Viszont azt sajnálom h a sebzését visszavették az tényleg vicces volt h vajon ki csobbban ;):rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:eek::eek:

6. GALAMATRON

GALAMATRON Járnitanuló

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Miért ez után mit tudsz csinálni érdekeset amit az event alatt nem? Mond meg mert nagyon érdekel :D:rolleyes:

7. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Csatázni..?!

8. GALAMATRON

GALAMATRON Járnitanuló

NEM :D Az eventnek köszönhetően nagyobb volt az aktivitás így nem is kellett keresni az ellenséget. A typhon térképekről nem isbeszélve. Van vaami más ötleted vagy csak szimplán unod a játékot?

9. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Gondolkozz mar, ha Te csatazol mig mas eventezik elorebb vannak mint Te (sokkal) igy kevesebb csata volt legalabb is nalunk..persze most aztan 0-24-ben csata lesz. :)

10. GALAMATRON

GALAMATRON Járnitanuló

Ha kilövöd őket akkor ők a víz alatt lesznek, te pedig felettük. Előrébb ? Merre előrébb? :D Az event meg lett hosszabítva és ne mondja senki hogy ha szüneteltette az eventlövést időnként akkor mások "előrébb" tartanak.

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Az eseménynek vége, a fekete piac is bezárt, a kulcsok és lelkek beváltásra kerültek. Témát zárom :).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.