Visszajelzés Vitaszoba: Út a fenevad felé!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Ha ez az event ilyen marad,akár ki is vehetik,ugyanis nálunk már most BM-eznek, vagy behemótoznak a játékosok..
   
 2. SamuelTaylor

  SamuelTaylor Fórumprofi

  Nálunk most indult az event. Első tapasztalatok nem tetszenek. 5 millió életerős Góliáth, mire odaértem admirálhoz már nem tudtam eleget belelőni, hogy kapjak bármit...
   
 3. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Vagy a Falcon, vagy a Goliath npc adta nekem az ősi címert.
   
 4. *ricsi*

  *ricsi* Fórum ismerője

  Gyöngyöt meg semmi se ad :D elég gyenge :D
   
 5. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  Ez az event egy *****.....Pontos ismertető sincs,gyöngyöt se ad semmi csak a gagyi Boss map.....biztos megéri,lesz 5-10 k gyöngy haszon ha végig viszi valaki a boss mapokat ,de ha valaki végig megy egy kört a mappokon,stb...az vagy 1,5-2 óra és nekem az a 5 k gyöngy haszon nem ér meg 2 óra szenvedést....és ha még meg is halsz az 1 ik mappon akk bukod a lőszert stb....

  Ink rakjanak be egy másfél hetes Freedom-ot,mindenki jobban örülne... :/
   
 6. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Az a baj, vakon tapogatózik mindenki leírás hiányában :/

  SZERK: most már képbe vagyok! :D
   
  Utoljára szerkesztett: 18.8.15
  kecsó kedveli ezt.
 7. Black9015

  Black9015 Járnitanuló

  Nem írja ki, hogy hova dobta az admirálist? :eek:
   
 8. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Csak akkor látod, ha a közeledbe dobja
   
 9. Black9015

  Black9015 Járnitanuló

  Pfff. Azért köszi a választ....
   
 10. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Nekem egy problémám van.
  Mivel gyöngyöt csak a csoport térkép ad, azért ahhoz, hogy legyen mágikus címerem, ki kell vinnem 3 boss térképet.
  A boss térképeken levő npc-khez jól sebző lőszert csak ládából kapok, aminek darabja 5k gyöngy, és semmi garancia arra, hogy egyféle lőszerből tudok gyűjteni sokat. (CM szerint a csopimapp 80k gyöngyöt ad) Akkor viszont ott járok, hogy nem éri meg az event :/
  DD jól látom, vagy van más tapasztalat, infó?
   
 11. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Mivel nem voltam még csoportos térképen, így nem tudok véleményt mondani. Nem hinném, hogy túl egyszerű lenne, de ha igen, akkor az a 80k gyöngy nem is olyan rossz érte. A minijátékokat pedig csinálhatod sima lőszerrel és segítséggel is, hiszen neked csak a címer kell belőle.

  Szerintem mondhatom, hogy event nélkül a tengeren átlag 5-10k gyöngyöt lehet gyűjteni óránként (oké akár 20k-t is ha jó a ladikod, sok a csili és duplázód is van). szóval ha 8 óra alatt összetudod gyűjteni az címert a játékokra, megtudod őket csinálni a másik címerért és letudtok tolni 1 csoportosat, akkor már jó vagy.
  Magamból kiindulva gőzöm nincs hogyan mükszik a csoportos, 3 órája megy az event, 2x felmehettem volna, csak nem tudok...
   
 12. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  A sima lőszer nem lő most nagyobbat az event npc-re, de lehet, hogy megfogadom a tanácsodat, és úgy kipróbálom.
   
 13. olpostman.hu

  olpostman.hu Járnitanuló

  Nekem egy más problémám van...illetve több is.Eddig ettől egyszerűbb eventeknél részletes leírást kaptunk.Nem hiszem hogy a magyar nyelvű fórumra egy angol leírás megállná a helyét. Nem hiszem hogy azt a hevenyészett valamit ami elötte van leírásnak lehet nevezni.5000 gyöngyös ládáért kaphatsz 10 triton áldást...ha nincs szerencséd akár 10* is. Esélyed sincs a csoport térképre eljutni,ahol valami megtérülhetne a befektetett gyöngyből.DD ez szerinted rendben van?
   
 14. SamuelTaylor

  SamuelTaylor Fórumprofi

  Nekem az nem tetszik, hogy unalmas és sokáig tart lelőni a Goliathot a címerért. A mini játéknak kellene hosszúnak lennie mert az izgalmasabb és a címerszerzésnek rövidebbnek.
  Roncsokat nem értem miért vannak ha ilyen dolgokat ad.
  És egy kérdés: Még nem tudtam kipróbálni a boss mappokat mert a szerver meghalt (szokás szerint), szóval megéri ellőni az elitlőszert először falconra majd admirálisra meg gondolom a boss mappokon is? Van e rajta profit? És közben lehet hogy az admiralbol nem kapok semmit vagy elrontok egy mini boss kihívást, akkor meg valószínű nagy veszteség lesz.
   
 15. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Hát akkor sorban...
  • Tény, hogy magyar fórumra magyar leírás kéne, de ez nincs. Van viszont google fordító, ami segíthet lefordítani, ha nem megy az angol. (egyébként elvileg még a héten lesz magyar fordítás, eventeknél központilag szoktuk kapni a leírást, már készen magyarul, most még nincs kész, de azt kérték, hogy tegyük az angol verziót, amíg nincs fordítás) Kis türelem, és lesz magyar ismertető, addig tanulmányozd a tengeren, mert anélkül a magyar is kicsit kínai lesz ;).
  • A ládák teljesen mind1, hogy mennyibe kerülnek. Mindenki próbálja ki, és ha úgy ítéli meg, akkor ne vegyen több kulcsot. Ez mindig is így volt, valamikor jobban adtak a ládák, megérte, valamikor kevésbé. Egy ideje csak az előbbit tapasztaltuk, most utóbbit.
  • A csoportos térképet még mindig nem tudom hogyan is működik, hogyan juthat fel 1játékos (elmélet megvan, de a gyakorlatban kicsit hosszúnak tűnik a várólista). De mint fentebb írtam, szerintem ebből vissza jön az előtte befektetett gyöngyöd, de biztosra csak akkor mondhatom, ha kipróbáltam ;).
   
 16. Black9015

  Black9015 Járnitanuló

  Szerintem azért be lehetne tenni ezeket a lőszereket a feketepiacra. Ráadásul az Admirálishoz nem értem oda, amikor egy mappal arrébb dobta.
   
 17. pepa123

  pepa123 Utánpótlás-írogató

  nagynehezen megfejtem az osszes probat mert ugyebar magyar eventleiras az luxus, 3 osi cimerert bejelentkezek a csoportos probara 6 perc utan meg senki .. megunom a varakozast es ranyomok a csoport elhagyasa gombra mert egyertelmu hogy nincs annyi aktiv (5szemely)jatekos az egesz szerveren aki fel szeretne menni .. erre buktam a 3 osi cimert ................ se leiras se logika csak a rendeles eroltetese .Reszemrol az event befejezve gyongy es ido es loszer pazarlas .
  Igy inkabb ne is csinaljatok oszetett eventet mert ez igy csak kaosz na es nem artana ha lenne egy normalis leiras is az eventhez es nem a kulfoldi forumokrol kellene osszeguberalni a reszleteket (azert erdekes hogy megint a magyar az a forum ahol nincs reszletes leforditott eventleiras)
   
 18. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Nincs igazatok. Van leírás, igaz angolul, de szerintem nem nagy meló még átfordíttatni sem, ha valaki nem érti.
  Bár szerintem az angol leírás se elég részletes, de gondolom azt kapjuk majd meg magyarul.
  Aki szán az eventre 10 percet, az képben van ha angol, ha magyar a leírás. Ezen én a helyetekben kicsit se hőbörögnék....
   
 19. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Semeddig nem tart 1 kérdést megfogalmazni és leírni. Ha neked kényelmesebb inkább panaszkodni, hogy nincs leírás, vagy más fórumokon guberálni, akkor hajrá ;)
   
 20. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Én már értem az egészet, tudom, hogy melyik BOSS-t hogy kell végig csinálni, de nem éri meg a szenvedést... Ez az event nekem úgy látszik, hogy kimarad.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.