Visszajelzés Vitaszoba: Út a fenevad felé!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Seavti[PRO]

  Seavti[PRO] Utánpótlás-írogató

  Le is fényképezhetem ha úgy hihetőbb! :)
   
 2. Sünike

  Sünike Fórum-zöldfülű

  Kisebb hajónak ?:D A kissebekre itt nem gondoltak hacsak nem a roncsokkal :) De az 1 krisi v 10 pp öszintén ezt ki bírja 2 hétig ??:)) Nem panasz és igen van benne kő is lehet csiszolgatni de a kissebb hajóknak ez nem event!!!
   
 3. Seavti[PRO]

  Seavti[PRO] Utánpótlás-írogató

  3*36, ősi címerért mindeggyik játékban csináltok 6 kört 2 segítővel, 18 mágikus címerért, ha a gyöngyön hisztiztek arra van a 2 segítő hogy kevesebb fogyjon, 50 ládából van fél misi minjátékokhoz való lőszeretek, az meg bőven elég még több játékra is, aztán csak be kell menni bosshoz aztán vissza kapjátok az elköltött vagyonotok és még lesz plusszotok is...a titán event után mit vártatok?? Hogy megint nem kell csinálni semmit a gyöngyér?
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Nem sok ládát nyitottál, ez egyértelműen látszik a hozzászólásodból, de ennek ellenére bírálod! Elméletben is 80%-ka lőszert ad. gyakorlatban ez kb stimmel is, de ne legyen szerencsém a ládákkal, ezért mondtam, hogy 3ból csak 2 adjon lőszert. 4 féle lőszert ad, mindegyikre szükségem van! 3 egymás követő ládából nem fogok kapni 2x tök lőszert, de nyitok 10-t, abból lesz 2x tök, 4x hó, 1 páncéltörő és a többi tárgy. Ebből 1x kilövöm a Gantrilt, 2x a Hilvisinit és 1x a Teknőst. (3 minijáték 1 csoportos).

  Nem csináltam meg hibátlanul. Először én sem olvastam el az angol leírást. Igazából nem is volt rá szükségem! A játékban már a kezdetektől magyarul írja le.
  Megnéztem a játékokat.. van próba és normál, oké, megnéztem a próbát. Láttam, hogy ezért nem fogok jutalmat kapni! Felmentem, megnéztem milyen, mire számítsak. Van fent egy ugyan olyan NPC ahonnan indultál a minijátékra. Rákattintasz és írja.. pl a Hilvisininél, ezt:
  Elolvastad? Leírja, hogy játszik velem... Ilyenkor ne lőjem, de ha végez már lőhetem is! Jegyezzem meg, hogy milyen sorrendben tűnik fel, majd ilyen sorrendben támadjam meg a Bjorgoldokat. Ezt 3x fogja megcsinálni.

  Ennyi információ nem volt elég, hogy megcsináld? És még csak próba verzión vagyok (nem került semmibe), és 1 db lőszert sem lőttem el. Ebből már tudtam az elméleti részét. Itt én úgy voltam vele, hogy lelépek és megyek a normálra. Hiszen ha sikerül is megcsinálnom, tuti nem kapok érte jutalmat, de a lőszerem fogy. Ha normálon próbálgatom, akkor lehet 30 perc lesz, de legalább kapok érte valamit. Tehát normál, többször elrontottam, pocsék időm lett. Aztán belejöttem, és így tovább igaz az összes minijátékra.

  Tehát aki nem akart olvasni, annak mind1 volt, hogy van-e magyar nyelvű leírás hozzá a fórumon vagy sem. Akinek még is olyan nagy problémát jelentett volna, az megkérdezi. 'Ezt hogy kell csinálni?' Nem látok tőled 1 ilyen kérdést sem. (privátban többen kérdezték... )

  Én nem azt mondtam, hogy ez egy hűde jó event, és még azt sem, hogy ez a többségnek tetszik. Tudom, hogy ha összehasonlítanánk az eventeket, akkor ez eddig valahol a lista végén lenne. Én csak pár téves megjegyzést javítottam ki. Mert lehet gyöngyöt gyűjteni. Nem egyszerű, sőt, a korábbiakhoz képest nehéz, de lehet, a lehetőség adott. Ezzel azok tudnak is élni, akik tudnak csapatban játszani és van hozzá egy jobb hajójuk.

  Már csak azért is tetszik ez az event, mert nincs benne sok gyöngy. Korábbi eventeknél minél többet itt ültél (vagy nem is ültél itt) annál több gyöngyöt gyűjthettél, így aki nonstop tolta, vagy tényleg csak nagyon fanatikus az akár több millió gyönggyel is zárhatott, míg az aki délután haza ér a melóból és kilő pár hajót az szinte semmivel. Most hogy is van? Minél többet tolsz le, annál jobban csökken a haszon (feltéve ha volt rajta). Így egy idő után már nem éri meg senkinek csinálni. Nem érzem azt, mint más eventeknél, hogy ha most el kell mennem suliba/melóba/strandolni/bulizni/aludni és pár óráig nem tudok játszani, akkor lemaradnék valami olyanról, amit később nem tudnék már pótolni. (Amikor nem vagyok, pl a jolly event akkor is van, akkor is megjelenik, de ha nem lövöm, utólag már nem fogom tudni, ezt a napi pár minit és csoportosat pár óra alatt megcsinálhatja az akinek van haszna is rajta és mehet dolgára, vagy akár BM-re stb..).

  Szöveget pikk pakk lehet szerkeszteni, de egy képet se tart sokkal tovább. Nekem nem kell semmit bizonyítanod, csak épp kérdés volt, hogy van-e sorsolás ;).

  Ez így van. :(

  • Saját hozzászólásomat, véleményemet szerkesztettem, te is megteheted.
  • Persze könnyű. Kár, hogy egy ilyet nem ismerek. Én is a saját hajómmal kísérleteztem, és nekem is volt rajta veszteségem.. mint írtam csoportosról úgy lecsobbantunk mint a sicc az első 2 próbálkozásra.
  • Azok a youtube videók hivatalos Seafight Videók, melyeket a fejlesztők készítettek. (A fejlesztők olyan hajót csinálnak maguknak amilyet akarnak, ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy ez az egyik zárt szerver, melyet csak ők használnak. Ugye emlékszünk még az 'admin' hajókra, sok-sok millió életerővel? Kívülről csak ennyit láthattunk azokból a hajókból, pedig még sok más érdekesség is lehet, mint pl a max ágyúknál több ágyú a hajókon..)
  • Ha már 4-t csinálsz 2x, akkor már pont fogy a nyereséged. Csináld csak 1x, és nem kell tökéletesre, még segítőket is hívhatsz hozzá, hiszen csak a gyöngy a lényeg, ezért a minijátékoknál a Mágikus címer a lényeg, azt pedig megkapod segítséggel is. Nyugodtan hibázhatsz is, hiszen ha segítséggel csinálod, az idő úgy sem számít. Csak nyugodtan, kényelmesen. A csoportosnál ugyan ez. Csak nyugiba. A gyöngyért csinálod? Akkor hova kapkodsz? Ha nem kapkodsz és tudod is mit kell csinálni, akkor nem lesz baj és nem buksz.
   
 5. Helmet77

  Helmet77 Utánpótlás-írogató

  Mikor lesz patchday az eventtel kapcsolatban?
   
 6. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Hamarosan.
   
 7. *ricsi*

  *ricsi* Fórum ismerője

  hamarosan, soha...
   
 8. $GOBLIN$HUN$

  $GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

  2015-08-21 16:06:56
  Kinyitottál egy lezárt ládát.
  2015-08-21 16:06:56
  Megszerezve: 132 x Agwe páncéllemezei. kész vicc
   
 9. Helmet77

  Helmet77 Utánpótlás-írogató

  A hamarosan nálad mit jelent? 3 óra telt el az írásod követően,de még mindig semmi..direkt estig halogatják,hogy addig is hátha megveszi még valaki a ládákat "jóáron"...
   
 10. GALAMATRON

  GALAMATRON Járnitanuló

  A bigpoint kedvenc szava a "mi sem tudjuk mi történikre" a hamarosan.
  DD a számításod egy nagy csalás(szándékos félrevezetés), mert kifelejtetted belőle a robbanó lőszert, a szerencsét és hogy növekszenek árak a minijátékokhoz, tehát, ha elsőre szerencséd van és lesz 10k plusz gyöngyöd akkor azt már a következő körben elveszíted. Meg nem mindenkinek 25-30k lőszer megy bele, nekem a szívtörőből 22k fogy, a hógolyóból 30k+, a tök lőszerből meg 40k se volt elég hogy befejezzem a minijátékot, pedig mindent úgy csináltam ahogy a videótokban volt. Na ha még mindig tartod az állításod, hogy megéri az event gyöngyben, akkor légyszi számísd ki nekem mekkora az esély arra, hogy ilyen leosztásban adja a láda a jutalmat.
   
 11. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Amikor azt írtam, akkor már futott egy script, ez már végzett és ezt követően jöhet a következő lépés. Amint elkészülnék megjelenik az értesítés a tengeren is, hogy 30 perc múlva...

  És mi lett volna, ha semmi információt nem adunk a tervezett változtatásokról? Akkor nem is tudnátok róla, hogy lehet nem kellene se ládázni, se csoportosat csinálni, mert hátha pozitív lesz a változás. :eek: Szívesen, hogy legalább szóltunk, vettük a visszajelzéseket, módosítunk rajta.

  Nincs forró drót Hamburg és az adminok között. ;) Hogy tudná bármelyik külsős személy, hogy éppen mit csinálnak? Tényleg az érdekel téged, hogy mit csinálnak? Most mentek el cigi szünetet tartani... kávézni.. épp meetingelnek... Senkit nem érdekel. Ami lényeges, és számít, arról van közlemény. Lásd mai patch infó.

  Annak bizonyára aki nem tud számolni, vagy nem ismeri az eventet/játékot.
  Mire kell neked a robbanó? Ősi címerre? Egyrészt azt üregessel is gyűjtheted, tehát ha tényleg kihagytam volna sem rossz, vagy félrevezető a számítás. Még csak ki sem hagytam, hiszen azzal kezdtem. 10k gyöngy 3 ősi címer. Nem a piacon veszem 10k gyöngyért :eek: Megveszem belőle a robbanót (ha nincs) és belelövöm az NPC-kbe. Ha úgy gondoltad, hogy ezt kihagytam, akkor szerinted mit takar ez a 10k gyöngy ami a számítás része? Ezek szerint semmit és nálad még jobb a végeredmény. Egyébként még igaz is lehet, hiszen nem feltétlen kell ezt is beleszámolni, ha tényleg üreges lőszerrel gyűjtöd a címert. Szóval nem felejtettem ki az ősi címerek árát.
  Mi van még? Ja a szerencse. Mert nem írtam, hogy alapból 80%-ban kapsz lőszert. tehát 10ből 8x. Ennek ellenére, én 67% eséllyel számoltam, mondván 3ből 2 lőszer lesz, de ha csak ez az arány akkor nagyon nem vagy szerencsés.
  Tovább... Növekszik az ára? Szerinted miért írtam, hogy minél többször csinálod annál kevesebb lesz a haszon? Bár oda írtam ezt is. Azért mert több ősi címer kell majd hozzá, de 1-2 alkalommal még tűrhető a dolog.
  Sőt, most csak a gyöngy a lényeg. Aki csak gyöngyért csinálja, az nyugodtan hívhat segítséget és még egyszerűbb lesz neki, és még a haszna is több lesz. A mágikus címer segítséggel is jár. Egyébként a segítőkkel a legtöbbet szerintem a Gantril rejtekénél lehet spórolni. Hiszen nem neked kell kilőni a kicsiket.
  Oké, neked annyi megy bele, másnak kevesebb. A hozzászólás azon részét sem olvastad, hogy ehhez nem árt egy jobb hajó.
  Fentebb azt is írtam, hogy nem pár láda után kell levonni a következtetéseket. Ki kell nyitni 20-30-t. Nem ismerem a pontos százalékokat, írtam fentebb egy példát rá, melyet szintén nem sikerül elolvasnod. 10 ládából mondjuk, hogy kapsz 4x hólőszert, 2x tököt, 1x páncéltörőt , 1x szívtörőt és 3x tárgyat (ez még mindig rosszabb arány, mint az alap, tehát még mindig úgy számoltam, hogy nem hogy szerencsés vagy, hanem totál szerencsétlen vagy a ládákhoz) és akkor ez egy kb olyan arány amivel tengeren is lehet találkozni. Ez neked 50 000 gyöngy (és peches vagy!) és megcsinálod 2x a hilvisinit 1x a gantrilt és 1x a csoportosat (te nem, mert neked több lőszer kell, hát igen, ahogy írtam, ehhez jobb hajó szükséges) és innentől nem írom le mégegyszer ugyan azt a számítást, amit egyébként is hiányosnak mondasz :oops:

  Nem bánom, ha valaki kritizálja a véleményem, erre már akkor felkészülök, amikor leírom, hiszen általában nem egyezik a többségével, de legalább olvasnátok el amit írok és a leírásokat (leírásokat a fórumon,ha van, de főleg a játékban lévő segítségeket). Ha ez megvan és meg is értettétek, akkor jöhet a negatív vélemény. Persze ha ez meglenne, már kevesebb lenne. ;) Szerinted a számításom 3 hiányossága miatt átverem a játékosokat, holott csak el kellett volna olvasnod, mert egyik sem hiányzik.:eek::eek::eek:
   
  Utoljára szerkesztett: 21.8.15
  FM_Héra kedveli ezt.
 12. ANGYALKA134

  ANGYALKA134 Utánpótlás-írogató

  lehet mégegyszer számolnod kéne DD
   
 13. GALAMATRON

  GALAMATRON Járnitanuló

  DD senkit nem érdekel mikor tartják a fejlesztők a kávészünetüket,(maximum az érdekelne, mikor adják be a felmondásukat).
  A mondatommal azt akartam suggalni, hogy a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal kéz, így már világos? vagy gyengítsek még rajta?
  DD akárhogy is csűröd, csavarod az event totálisan minuszos. Jöhet ezer hivatalos info is hogy ugyan annyira nyereséges ez az event mint az eddigiek, de a tapasztalat nem azt mutatja, és a gyakorlat mindig veri az elméletet.
   
  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
 14. Csaba84(HUN)

  Csaba84(HUN) Aktív író

  Jól meg emelték a roncsból kapható jutalmakat,minden elismerésem :)
  Resi előtt:

  2015-08-21 06:26:22Megszerezve: 2 x Ogoun amulett.
  2015-08-20 00:05:59Megszerezve: 10 x Fekete puskapor.
  2015-08-19 10:56:50Megszerezve: 2 x Vigyázó szem.

  Resi után:
  2015-08-21 18:16:39Megszerezve: 3 x Ogoun amulett.
  2015-08-21 18:12:01Megszerezve: 3 x Vigyázó szem.
  2015-08-21 18:10:59Megszerezve: 16 x Fekete puskapor.

  Gratulálok,ezért biztos sokan fogják majd szigonyozni!!!!
   
 15. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Így is túl sokszor számoltam. Azt azért megint leírom, hogy ez a számítás nem igaz minden játékosra. Képtelenség volna mindenkinek kiszámolni. Ha van elég jó hajód, akkor igaz, ha nincs akkor nem igaz.
   
 16. *ricsi*

  *ricsi* Fórum ismerője

  Ugyanúgy bukjuk a címert már a várólistánál is... szégyen, amit csinálnak
   
 17. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Ez egy sima vizuális hiba.
   
 18. ☆мıgнτγ•мouѕє☆

  ☆мıgнτγ•мouѕє☆ Utánpótlás-írogató

  Katasztrófa az egész... pár éve volt ilyen jó event, akkor meg lebegő lufikat kellett lőni.. és utána menni mini játékba és futkározni időre a mappon... na ez még attól is rosszabb. ott legalább krisi esőt lehetett szerezni...
  Ha rakna be vmi legalább legyen értelme... vagy inkább semmit , mert az ember csak felidegesíti magát rajta ...
  300k elbuktam.. és sehol semmi...
   
 19. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Egy nesaia jelent meg az ősi fészek térképen.Kérdem én valaki elmondaná ez mit jelent?
   
 20. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Ez még mindig egy hatalmas rakás...
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.