Visszajelzés Vitaszoba: Valentin nap 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 10.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Igen DD, kb 5%-ánál nincs bent...
   
 2. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Az éremnek két oldala van! Jó lenne, ha mindenki ezen elv szerint gondolkodna és kicsit beleélné magát az "érem másik oldalába" akkor nem tűnnének a hozzászólások ironikusnak és cinikusnak, no meg nem hozzáértőnek. ( Néha el kellene fogadnunk mások véleményét is, nem pedig rögtön a megcáfolási módját keresni annak. Ezzel sajnos nem fogunk előbbre jutni!) Vonatkozik ez játékosra és moderátorra egyaránt ;)
  Üdv.
   
  ~Zsuzska~ és .*Sirius*. kedveli ezt.
 3. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó

  oké nem kell hozzá event lőszer ezt inkább ne írd ki mert sokan élből lőnék üreggel és mivel próba ja ha senki nem lövi így ki kell lőjek minimum 1 et akkor talán fel tudom szedni nade az megint elit akkor is tartom magam ehez hogy full vacak az event .
   
  apri.HU.ace kedveli ezt.
 4. tsillagh

  tsillagh Utánpótlás-írogató

  Azt azért nem mondanám, hogy nem nyereséges az event, ha csak a próbákat csinálja meg valaki.... ha robbanóval lövöd 100 000 megy bele mire lelövöd a 2x 10 000 000 sebzést. az első próba ára meg 2 db tortu, esetleg füstbomba, no meg a végén a javítógomb :D vagy egy jó kis harc.
  Kedvezménnyel kb napi 45 000 gyöngy a teljes haszon. ezt szorozzuk be a próbák napjainak számával. Ezt egy közepes ladikkal számoltam és nem egy fullossal!
  Az event lőszer árából MHH-nál sem kapsz annyi gyöngyöt mint amit a próbákkal össze lehet szedni. Ettől függetlenül nem ez lesz a kedvenc eventem, de ki a kicsit nem becsüli....
   
  [DD] és FM_Héra kedveli ezt.
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Valami hasonlót akartam én is számolni, sőt, számoltam is, de nem mertem elküldeni, mert így is túlságosan a BP pártját fogom :p.
  Én még annyival kiegészíteném, hogy csak a napi feladatok megcsinálásával naponta legalább 3 eventet lősz, tehát event végére legalább 18 sanszod lesz megszerezni a designt (valakinek már elsőre is megadta). Ebben a designben pedig 2db 15ös kő is van, ami szint nem rossz.
   
  ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
 6. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó

  NYa végre a dizi is meg lett 19 edik npc ből haladás :D amúgy igazából a próbák nem is annyira rosszak csak bosszantó hogy az összes gamer mindig tőlem akarta el lopni a tárgyakat a végén nade mire való a jéglőszer és a füst :D poénos event volt ez de amint meg láttam a dizit kárpótolt hisz nekem tetszik így ki lett elégítve a vágyam :D
   
 7. apri.HU.ace

  apri.HU.ace Utánpótlás-írogató

  Igen a kilövés sem egyszerű,ha sebez nálam legalábbis 24k.hp-t.Megpróbáltam szívessel de így sem ment mert a feléig sem jutottam volna és csobb.Nálam 30 perces event volt.:rolleyes:
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása