Visszajelzés Vitaszoba: Viadal esemény

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 12.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kenpachi

  Kenpachi Haladó

  :( Nem rég 19. voltam, 1-2óráig nem tudtam játszani, kiléptem, s jöttem is pár óra múlva, látom 79. lettem :(
   
  suzukisendre kedveli ezt.
 2. Maszkalozokni™

  Maszkalozokni™ Járnitanuló

  :)) hát..na igen ez amúgy oks is lenne ha az Ilyen viadalokat Úgy lehetne játszani mint ahogy MÁÁÁS játékokban szokás: kiegyensúlyozott Erősségű hajók az erre a célra elkülönített térképeken: különben sima "véres" vagdalkozás lesz a vége, és inkább vagy fel sem jön az event ideje alatt játszani a "költésre ösztönzött" játékos vagy simán BM-ik és kész...tán ezért jobb Tanulni és Okulni a többiektől:)
   
  tünde(H) kedveli ezt.
 3. Prototype

  Prototype Járnitanuló

  fel sem jövök 5 nap pihenő köszi bp :) csak egy kérdés mikor játszhatunk mi is kicsik? választ nem várok ugy is tudom ...soha :( ( majd ha nagyok leszünk )
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Annak idején sok-sok kritikát kapott a jackpot csata, kb abból fejlődött ki ez a viadal. Elsősorban a jutalom rendszer miatt kapott még az is sok kritikát. De adtak a játékosok véleményére, és mára már elég sok játékos részesül a nyereményekbe, és már nem csak az egész esemény alatt, hanem napi szinten is. Ezzel csak oda szeretnék kilyukadni hogy ez is változhat még az idővel...
   
 5. NagyGiba.hu

  NagyGiba.hu Fórum ismerője

  Sziasztok!

  Ez a lebonyolítási rendszer valóban kedvezőbb a réginél, csak itt is azonnal megtalálták egyesek a kiskapukat! Gyorsan letesznek a "békésen csilizésről", kilépnek a klánból és máris lőhetnek mindenkit, legyen az barát vagy ellenfél.
  Tudom, ez nem szabályellenes és ez egy kalózos játék, de attól még ellenszenves, legalábbis nekem.
   
 6. SzellemCápa

  SzellemCápa Junior szaki

  Sziasztok
  Nem kellene külön térkép, csak egyszerűen jelentkezni kelljen rá, ezeket megjelölnék a tengeren és csak ezekért járna pont. A pontokat oda-vissza számolná és aki tartósan negatívban van az kiesik végleg abból az eventből.
   
 7. $GOBLIN$HUN$

  $GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

  2014-04-11 05:29:13 Ágyúk fejlesztve: 21 x 60 fontos Köszi Mínusz 1200 sebzésem van..nagyon komoly..lassan 4 hónapja akármit csinálok a sebzésem nem fel,hanem le növekszik..Grt
   
 8. ¤Gyuszika¤

  ¤Gyuszika¤ Aktív író

  Hát nem tudom kinek nincs most esélye? Most eventből mindenki kapot pármilla lőszert van aki 20millát is :)
   
 9. Potyoró(HUN)

  Potyoró(HUN) Fórum-zöldfülű

  Igazad van. De a problémát inkább a jó magyar szokásban látom.Játék közben is többször írtam hogy a magyar, a magyart lövi, nem pedig valami külföldit. Ez egy jó magyar szokás. Erre az a válaszuk hogy, ez egy ilyen játék. Én hajnal egy és öt között játszok,100 külföldi hajóból talán ha egy megtámad. Ötkor felébred a sok magyar biztonsági őr,stb. és akkor ki kell kapcsolni a játékot,mert akkor véged.
   
 10. ᴰᵒᶰᶢᶥ

  ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

  Hát jah, sokan összebotozták a rengeteg lelket és kapták érte a rengeteg lőszert, hogy legyen mivel lőni a tornyokat. Csak sajna nem a tornyokra lövi el a többség hanem játékosra, NPCre... még jó hogy behére nem lehet :D Sokkal jobb lett volna ha az alap sebzése 75 helyett csak 50 volna, de 3x bónusza lenne a tornyokra. Lényegébe a tornyokra amire szánták ezt a lőszert marad a sebzésed, viszont játékosra nem éri meg ellőni. tehát ténylegesen oda lőnék ahova szánták a fejlesztők, a tornyokra. Bááár ahogy elnézem ezzel csak a korábbi korszakot hozták vissza, szval átestek a ló túloldalára, miszerint nem épül cadoc mert pillanatok alatt leverhető. 100 hajó (normál war) 1 perc alatt végezne 12 cadoccal xD

  Ugyan úgy lövi a magyar a magyart, mint a román a románt, görög a görögöt, cseh a csehet, stb... A játék legjobb része a csata, mikor mész és az ellenfeleidet lőheted :D, a legnagyobb ellenfelek pedig nemzeten belül alakulnak ki. Te vagy egy szövetségbe, ellenfeleidet max a tengeren látod, ill a többi magyart a chaten. Csak a magyar társaiddal tudsz kötözködni, karatézni a chaten, keménykedni hogy na mi van elcsobbantál :D... szval nem csoda. Van egyáltalán olyan szerver ahol az összes magyar egy klánba/szövetségbe tömörül? (és most nem olyanra gondolok ahol összesen 10 magyar van :p )

  Egyébként maga a viadal továbbra se nagy cucc. Még mindig csak annak éri meg aki megnyeri az egészet, na de hogy is nyerik ezt meg? Lövik egész nap a saját szövetségeseit is, botosokat mindenkit! Kicsivel jobb lett a helyzet mióta a TP alapján húzzák meg a szint határokat, de ha nem utolsó hanem sebzett életerőre adnák a pontokat lehet még jobb volna :) Persze ez esetben is lőhetnék a saját társaikat, de legalább nem volna olcsóbb az így szerzett viadal pont mintha elmenne csatázni (persze ha van kivel csatázni, és nem bújnak el az ellenfelek :D)
   
  Hirnév és Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
 11. Hirnév

  Hirnév Aktív író

  piros pont :)
   
 12. Hirnév

  Hirnév Aktív író

  nemhogy készpénzt adnának :p
  vagy egy tényleges hajo utat :)
   
 13. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Mit kell ennyit sírni azért mert van egy event, ami csatára készteti a játékosokat?
  :confused:
   
 14. =FENYŐ=

  =FENYŐ= Utánpótlás-írogató

  :p Ez nem hiányzott most a hóolvadás eseményhez. :D
   
  Prototype kedveli ezt.
 15. Prototype

  Prototype Járnitanuló

  ezzel egyetértek ennek semmi értelme
   
  $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
 16. ☆ЯΔP☆MonsteR

  ☆ЯΔP☆MonsteR Utánpótlás-írogató

  Ismerős érzés :D :D :D Sebaj, egyszer majd csak összejön nekünk is :D
   
 17. OnimeNoNeko

  OnimeNoNeko Aktív író

  Még tudnék is neki örűlni, ha nem kéne dolgozni :)