Közlemény Vitorlamester

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Egy új asszisztens a Seafightban, aki automatikusan javítja a vitorlákat - Vitorlamester !
  Ha nincs prémium tagságod, akkor az arany vitorlák javítása a megszokott költségekkel fog járni, míg gyöngy vitorla javításának költsége 33 gyöngyre csökken. Ha nem szeretnéd hogy megjavítsa a vitorlákat kikapcsolhatod közvetlen a tengertérképen. Ha van prémium tagságod, akkor a Vitorla készítő szolgáltatásai nem járnak költségekkel.

  [​IMG]

  Vitorlakészítőt lezárt ládákban találhatsz. (ez egy újabb jutalom a ládákból, nem pedig valami helyett lehet ezt kapni). Minden alkalommal, mikor ilyet találsz 1 nappal tovább marad a hajódon (24 óra) , de maximum 30 napig (720 óra). Azonban, ha prémium tag vagy, akkor a Vitorla készítő nem jár le, egészen addig míg prémium tagságod aktív.

  A Seafight csapata.
   
  |SZITUS| kedveli ezt.
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Hogy megünnepeljük az új Vitorlamester érkezését készítettünk egy utalványt - 7 napra ingyen Vitorlamester. A Vitorlamester bevezetésének fő oka a sok sebességponttal kapcsolatos panasz volt, hogy túl drága és időigényes a vitorlák javítása. Továbbá tervben van még egy másik és végleges kártérítés az elvesztett sebességpontokért, de ez még eltarthat egy ideig. Ne felejtsd el, amíg van prémium tagságod, addig marad a hajódon a Vitorlamester is. A kód a következő:

  THESAILMAKER
  Egyszerűen menj az accountodra, kattints a Piactérre, válaszd ki az "Utalvány beváltása"-t, és írd be a kódot, accountonként csak egyszer használható. Beváltás után ha megnézed a naplódat, látni fogod hogy megkaptad a vitorlamestert. A kód 2014.12.31-ig érvényes.

  A seafight csapata.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása