Vitorlamester

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Ryder_69, témanyitás ideje: 24.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ryder_69

Ryder_69 Fórum-zöldfülű

Üdv. Véleményem szerint jó lenne, ha a vitorlamester elérhető lenne a kocsmában, mert picit bosszantó kezd lenni hogy a napi x mennyiségű csobbanás után állandóan meg kell javítani a vitorlákat. Legyen egy 100.000 gyöngyös ára, szerintem az még megfizethető, ne az legyen, hogy az ember vesz 1000 meg 2000 ládakulcsot, és nem nyit egy tisztet.

2. {*}hektor01{*}

{*}hektor01{*} Fórum-zöldfülű

Nem muszáj, olyan drágának lenni-e, elég lenne egy 10.000 gyöngy/hét vagy, 50.000 gyöngy/hét.;)

3. Ryder_69

Ryder_69 Fórum-zöldfülű

Még a 10.000 gyöngy/hét is elfogadható :)

4. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

rendeléshez kötik,csak nem tudom miért.talán csak ők tudják

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Semmi köze a rendeléshez!

Vitorla mestert kaphatsz ládából -> Láda kulcsot gyöngyért -> Gyöngyöt pl roham térképen üregesért...

Pusztán Vitorla mestert is kaphatsz eleget ládából, de prémiummal kiegészítve tovább is maradhat.

Prémiumot kaphatsz ládából -> Láda kulcsot gyöngyért -> Gyöngyöt pl roham térképen üregesért...

Akár megkérdezhetsz aktívabb játékosokat is, akiknek már több 1000 nap prémium tagságuk van ládából és így vitorla mesterük is, hogy ők ezért mennyit rendeltek. (semmit)

6. Ryder_69

Ryder_69 Fórum-zöldfülű

Én ezt megértem, csak az a nem mindegy, hogy ki mennyi ládából kap, mert ez ugye akkor lutri. Vagy nyitsz 100 ládából, vagy nem kapsz 1000-ből sem. És ugye 1000 ládakulcs nem 10 gyöngy :)

7. Cenau_Dubhan(hun)

Cenau_Dubhan(hun) Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szerintem elég jól el lehet lenni vitorlamester nélkül is. Piacon veszel aranyért + vitorlákat, szinte ingyen van. Ha kilőnek magától felrakja őket, így elég akkor javítani ha mind elfogyott.

8. Ryder_69

Ryder_69 Fórum-zöldfülű

El lehet lenni, attól függ, hogy mik a céljaid. Harcolni is szeretnél,vagy csak farmolni npc lövéssel :)