Voodoo Tanösvénye

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: !Boom!|TRB|., témanyitás ideje: 12.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Vélemény?

1. Igen jó lenne ez a tanösvény.

5 szavazat
    29.4%
  2. Nem, nem kell. Rossz ötlet.

12 szavazat
    70.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. !Boom!|TRB|.

!Boom!|TRB|. Fórum-zöldfülű

Üdv!

Arra gondoltam lehetnének Voodoo tehetségek is. Mivel erre még nincs speciel ötlet.
    Vagy nem hallottam, hogy esetleg terveznének ilyet ezért írok ehhez egy ötletet és meglátjuk kinek tetszene kinek nem.

Ebben az ösvényben 7 képességet lehetne fejleszteni.
    Ezek teljesen függetlenek a többi tehetségtől.

1. Képesség - Voodoo Jósága (Növeli a Fix vudupontod)
    1 tehipont: +3500 VP
    2 tehipont: +7000 VP
    3 tehipont: +10500 VP
    4 tehipont: +14000 VP
    5 tehipont: +17500 VP

2. Képesség - Voodoo Fénye (Növeli a vudu élet javítás életadását)
    1 tehipont: 70VP/sec
    2 tehipont: 150VP/sec
    3 tehipont: 210VP/sec
    4 tehipont: 275VP/sec
    5 tehipont: 350VP/sec

3. Képesség - Voodoo Védelem (Csökkenti a Vudu lőszerek sebzését, Vuducsapás, Vudu ágyúgolyó)
    Alapfeltételek: 2 Tehipont a Voodoo Jósága képességen.
    1 tehipont: +2% védelem (20000 sebzés esetén -400 azaz 19600)
    2 tehipont: +3% védelem
    3 tehipont: +5% védelem
    4 tehipont: +7% védelem
    5 tehipont: +10% védelem

4. Képesség - Voodoo Felemelkedése I. (Növeli a Lélekfaló által okozott sebzést)
    Alapfeltételek: 2 Tehipont Voodoo Fénye képességen, 1 Tehipont Voodoo Védelem képességen.
    1 tehipont: +3%-al nagyobb sebzés (16000 sebzés esetén +3%, 480 tehát 16480)
    2 tehipont: +5%-al
    3 tehipont: +7%-al
    4 tehipont: +9%-al
    5 tehipont: +12%-al

5. Képesség - Voodoo Felemelkedése II. (Növeli a Vudu ágyúgolyók által okozott sebzést)
    Alapfeltételek: 3 Tehipont Voodoo Védelme képességen 1 tehipont Voodoo Felemelkedése I. képességen.
    1 tehipont: +2%-al (20000 sebzés esetén +2%, 400 tehát 20400)
    2 tehipont: +3%-al
    3 tehipont: +5%-al
    4 tehipont: +7%-al
    5 tehipont: +10%-al

6. Képesség - Voodoo Kiismerése (Csökkenti az amulettek újratöltési idejét.)
    Alapfeltételek: 2 Tehipont Voodoo Felemelkesése I. képességen, 2 Tehipont Voodoo Felemelkedése II. képességen.
    1 tehipont: 3%-al csökken
    2 tehipont: 6%-al csökken
    3 tehipont: 8%-al csökken
    4 tehipont: 10%-al csökken
    5 tehipont: 12%-al csökken

7. Képesség - Voodoo Életadása (Növeli az amulettek által feltöltött vudupont alapértékét.)
    Alapfeltételek: 2 Tehipont a voodoo kiismerése képességen.
    1 tehipont: +3000VP
    2 tehipont: +5000VP
    3 tehipont: +7000VP
    4 tehipont: +9000VP
    5 tehipont: +12000VP

Nos ennyi volna az én ötletem.

Most néhány Gyakori Kérdés
    Tehát a GYIK:

Ez a tanösvény összefüggésben van a többivel? Nem nincs. Ez a tanösvény különáll.

Ezekre van külön tehetségpont? Igen. Ezekre 25 Tehetségpontot tudtok szétosztani. A tehetségeket kristályokért vásárolhatjátok!

Mindig ugyanannyiba kerül egy tehetségpont?
    Nem az ára változik. (Természetesen ezt a SeafightCsapata rendezi)

A Rendelési Oldalon egy másik kristályt kell vegyek? Nem! A rendelési oldalon vásárolható kristályokból lehet ezeket a tehiket is kirakni.

Kell-e különleges alkalom ahhoz, hogy tehetségpontokat vásárolhassak? Nem, bármikor lehetséges.

Nullázhatom-e a tehetségeimet? Igen, de ára is van. 100 Kristály.

A 60 Pontos tehetségnapnak van-e köze ehhez a tanösvényhez? Nincs, így nem rakosgathatod akkor ingyen a tehetségeket.

suzukisendre és Kenpachi kedveli ezt.
  2. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Jó ötlet támogatom!

suzukisendre kedveli ezt.
  3. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

Az jó hogy indítottál 1 szavazást mellé, de az már kevésbé, hogy nincs 1 3. válasz lehetőség, amire pl én is szavaznék, még pedig arra hogy "Jó ötlet, de nem kell" ill fordítva, "Rossz ötlet, de valami hasonló kéne már" :D
    Én úgy vagyok ezzel hogy nem akarok több fejlesztést :)
    Egyébként a "Rossz ötlet, de valami hasonló kéne már"-t azért írtam mert kicsit vicces, hogy pl a 7. tehi pont végén +12 000 VP-t ad az amulett, ezt még is hogy? :D
    Egy nevetséges Ogoun amulettre ad 120%-t? :eek: Míg a drága legbára csak alig 24%...
    Meg írtad ezeket a vudu lőszeres tehiket. Azért ehhez sztem nem sokan lövöldöznek vudu lőszerrel hogy akár elgondolkozzon rajta az ember, igen ez jó, kirakom :D. Inkább a bástyák alapján kössük a VPhez, VPre (bármilyen elittel) nagyobbat lőhetsz, ill amíg van VP-d a páncélod erősebb tehát kisebbet lőnek a VP-dre...:cool:

4. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Sziasztok,

Ezek a vudu dolgok nagy elitek ahhoz, hogy külön tehetségeket állítsunk melléjük, nem minden kalóz teheti meg, hogy vudugolyóval lövöldözzön, nem minden kalóz teheti meg hogy 3. vagy akár 2. szintű sámánnak adjon munkalehetőséget. Így tehát ez a játékelem teljesen felesleges.

További szép estét.

5. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

Nem rosz !! e nem kell !! techetségekkirakása után megint csak nő ne az össz élet erő ami ígyis az egekbe van meg még kevesebbet is sebezünk rá megvagy huzatva

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Továbbítva. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.